Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StudentkaMatematykiUW

Nie rozumiem ludz którzy studiują....

Polecane posty

Gość Honorataaa
przestan sie tak odnosic z tymi swoimi studiami, ktorych jeszcze nawet nie skonczylas... widac, ze jestes maksymalnie zadufaną w sobie osoba. Ludzie jej zycie osobiste nie cierpi.. bo kto chcialby zadawac sie z osoba, ktora probuje sie tak wywyzszac? co z tego, ze bedziesz sobie umiala ta swoja matematyke, jak innych wartosci Ci brak..

Gość dominikaimpreza
najkeosza nuake to ja mam bo na masazystje sie szkole a dokladnie specjalnosc masazystka stop

Gość jestem jednorozcem
prosze nie porownuj egzmianow w usa z naszymi ;) nie zatrudniam ludzi po zarzadzaniu. zarzadzanie moze byc jednym z fakultetow. mam abslowentow prawa, wszelkiego rodzaju studiow ekonomicznych i bankowo- finansowych. wiekszosc z nich wciaz rozszerza swoje wyksztalcenie o kolejne fakultety jak np wspomniane zarzadzanie badz robi mba. jezeli bedziesz dobra, to mozesz skonczyc studia gdziekolwiek, a i tak znjadziesz bardzo dobra prace. wracam do sprawdzenia apelacji, bo zaraz zasne.

a dlaczego nie zatrudniasz po matematyce finansowej? jestem pewna ,że można znaleźć wielu absolwentów matematyki finansowej którzy by lepiej sprawdzili sie w tym fachu niż niejeden rzeciętny ekonomista...

*przeciętny ekonomista

Gość dominikaimpreza
teraz to az mi sie smutno zrobilo bedziecie bardzo bohate a ja skoncze na bruku

Gość jestem jednorozcem
bo dla mnie oprocz papierka liczy sie przede wszystkim osobowosc. zeby moi pracownicy z firmy consultingowej mieli prace, musza miec klientow. teraz nastaly trudne czasu i trzeba szukac, wyprzedzic konkurencje. ja im klientow za raczke nie przyprowadze. sami musza sobie wyrobic kontakty i pozosykiwac nowe. a do tego potrzeba czegos wiecej niz tylko wyksztalcenia. to element skladowy, niezbedny, ale nadal jeden z elemntow. pamietaj,zeby rozwiajac sie nie tylko stricte intelektualnie tj studia, nauka jezykow itp. "wzbogacaja" nas tez inni ludzie. a teraz to juz ide spac. dobranoc.

zresztą ja i tak nie planuję specjalizacji ekonomicznej.....nudziłoby mnie takie coś...

Gość splesniala
Heh moj brat jest po matematyce na uw. Wiesz co teraz robi? Pracuje na kasprzaka w cc:) dodam prace obronil na 5. Wiec dziewczynko nie ciesz sie tak...

splesniala - trzeba miec też pomysł na siebie ,może twój brat go nie miał...a jaka specjalnosc skonczył?

Autorko! Czytałam wszystko i dochodzę do wniosku że tak naprawdę Twój świat to uczelnia? Siedzisz tylko w książkach,pewnie z gorączką lecisz na wykłady.Jesteś jakąś fanatyczką?? Twoim życiowym celem jest praca za biurkiem i wyliczanie danych? Pysznisz się swoim Uniwerkiem bo dostałaś się tam dzięki "życzliwym" podarunkom? Godna politowania jest postawa jaką prezentujesz i zaściankowe myślenia. Nie wiem czy wiesz ale też prywatne uczelnie mają większe środki na uposażenie,są bardziej świeże i nowoczesne? Dzielisz ludzi na dwie kategorie,Twój snobizm przekracza wszystkie normy. Zacznij żyć bo lata lecą,a praca i ptrestiż nie są najważniejsze w życiu

Gość yiyuu
ale pierdoły ..moj były studiował na politechnice swietokrzyskiej skonczył lekko nie było teraz siedzi w anglii robi projekty i zarabia w tysiacach razy 4.. bez zadnych znajomosci . nie wazne jaka szkołe konczysz wazne co masz w głowie i czy umiesz to wykorzystac

Gość splesniała
Nie wiem jaka specjalność, ale cienko przędzie, więc swój prestiż możesz w tyłek włożyć;-) bo tak na prawdę nigdzie on się nie liczy. Chyba, że za kilka lat staniesz w kolejce do pośredniaka, uśmiechniesz się i powiesz " dzień dobry, skończyłam matematykę na UW"