Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StudentkaMatematykiUW

Nie rozumiem ludz którzy studiują....

Polecane posty

"uwielbiam takich ludzi co to nie maja pojecia o czyms i podarzają za stereotypami" no lepsza nie jestes:o wypowiadasz sie o uczelniach nia majac o zadnej z nich zielonego pojecia.

Gość informatyk___
Nie rozumiem ludzi co studiują matematykę a już wogóle na jakimś UW. Po pierwsze jest to trudny kierunek a po srugie całkowice nieprzydatny pod kątem znalezienia pracy. Statystyki, różniczki i całki, kto cię zatrudni ? Szkoła ?

Gość jgnyd
StudentkaMatematykiUW skończyłam studia na Uniwerytecie Wrocławskim w 2007 ja jak i moich wielu znajomych po tych studiach nie ma wymarzonej pracy co najwyżej kasa w sklepie lub wyjazd za granice więc się nie mądrz bo zobaczymy co będzie jak ty skończysz studia 🖐️

Gość o matko !
O bardzo ambitne ! Spróbuj zaprojektować kanalizę dla średniej wiochy, połóż ją, odbierz roboty i rozlicz budowę za parę baniek pogadamy. Mam tą Twoja matmę w jednym paluszku. Statystyka exel jest od liczenie słupków.

Gość co racja to racja z tym,ze
akurat myslę,ze te uczelnie wcale nie sa najgorsze, naprawde tragiczne są rozne prywatne szkoly BYle Czego w pcimiach - i na nich rzecywiscie nie ma po co studiowac, lepiej zdobyc sesnsowny fach. Ale zgadzam sie, ze jak juz stiudiowac , to nie dla papierka i tytułu mgr. Przy czym przekladanie ukonczenia stuiów na zarobki to zupełenie inny temat. Chodzi raczej o zdobyta wiedze, dobrych wykladowców i ciekawe towarzystwo.A wiadomo, im wyzszy poziom uczelni, tym i to ;lepsze.

Gość ?!?!?!?!?!?!
post napisala jaka wiesniara!!!!!!! niektorzy ludzie potzrbuja tylko papierka zeby dostac awans czy cos,a czasem w dobrej pracy potrzebuja tylko wyksztalcenia wyzszego. skoro nie rozumiesz jak ludzie moga studiowac na politechnice to jak pojmujesz matematyke?? uwazam ze wyzej srasz niz dupe masz!!!!!

Gość ffgfg22
autorko jestes idiotką która nie szanuje innych ludzi. czym gorsza jest od ciebie kobieta na kasie w sklepie? chyba nic o zyciu nie wiesz ze tak piszesz. ;] ps na swoich studiach mam duzo matmy ale sie nei wywyzszam. ;/ Warszafka.. pfff i wszystko jasne ; /

Gość vjgjbj
ale ciota z autorki:D politechnika lodzka niby najgorsza??to dlaczego zajmuje 4 miejsce w rankingu politechnik w polsce?? zaaal.... a krakow, wroclaw, czy wawa- juz sa przereklamowane:) kiedys byl taki wysyp, ze szli na studia do tych miast- teraz juz mniej. poza tym po tej matmie nic nie masz. chyba, ze zrobisz kurs pedagogiczny albo ewentualnie uda ci sie zalapac prace w banku- nic wiecej. znam realia, mam znajomych po matmie tlumoku.

Gość ratuuuunia
ot jaka durna dziewka i jeszcze sie chwali ze na dobrej uczelni studiuje, wlasnie widac jacy ludzie sie tam 'pchaja' swietna reklama 😴

dotiuszka - żebyś wiedziała że słucham czasem muzyki klasycznej... PS najbardziej lubię takie licytację typu : "a ja znam osobę co skończyła UJ/UW i zarabia grosze" - pewnie po każdej uczelni znajdziemy takie przypadki , pewnie po niektórych kierunkach wiecej , ale chodzi o to ze takich osob po studiach na dobrej uczelni jest zdecydowanie mniej... Ja nie mówię ,że UJ czy UW daje wam przepustkę do kariery ,ale zwiększa bardzo szanse..i statystyki to potwierdzają...

Gość zenek co zjadl bochenek
o boszeee ale wiocha pl z tej autorki

Gość ?!?!?!?!?!?!
SCHOWAJ SIE KRETYNKO ZE SWOIM NIE ROZUMIENIEM!!!!!!!!!!!!!!

akurat matymatyk jest pierwszy na liscie najbardoiej poszukiwanych zawodów w swiatoiwych rankingach , na drugim miejscu informatyk, potem biolog. Matematya jest potrzebna w kazdej dziedzinie, takze w naukach humanistycznych ( chocby statystyka ). Dobry matematyk na swiecie pracę znajdzie.

Gość ?!?!?!?!?!?!
POTRZEBUJA INZYNIEROW,A NAWET JESLI MATEMETYKA JEST PRZYDATNA TO PO CHUJ AKTORKA KRYTYKUJE INNYCH!!! NIECH SOBIE STUDIUJE GDZIE CHCE I NIE KOZAKUJE

Nie pisałam o politechnice łodzkkiej tylko o uniwerku , ktos tu nie umie czytac , z reszta niewazne - to były tylko przyklady i boli mnie ze tak źle odbieracie moje intencje , nie chwale sie wcale tym ze studije na UW , bo nie uwazan to za az tak wielki prestiż -jak bym studiowala na MIT czy Harvardzie to wtedy by sie było czym puszyć...Moją intencją było pokazać ludziom że warto wyjeżdżać na studia na lepszą uczelnię....ale prosze bardzo studiujcie sobie na politechnikach koszalinskich i innych szkołkach...a na pewno duzo sie nauczycie (chodzi mi nie tylko o prestiz studiów ale i o poziom wiedzy)

autorka być moze uraziła czyjeś uczucia, ale ma prawo przedstawić swoje zdanie , z którym trudno sie jednak nie zgodzic ( choc oczywsicie zdarzaja sie wyjatki - wybitni ludzie na kiepskich uczelniach i byle jacy na dobrych.

co racja to racja - no chociaż jedna osoba orientuje sie w temacie ;) bo juz powoli mam dosc tłumaczenia niektorym ludziom co zamierzam robic po matematyce :P PS Czemu piszecie ,że ledwo zaczełam studia? Ledwo to byłby 1. rok ,a ja jestem na drugim....

Gość ?!?!?!?!?!?!
PRYWATNE STUDIA DAJA WYBOR ALBO SIE UCZYSZ ALBO NIE,A TO ZE NIE PRZYCISKAJA TO,TYLKO DLATEGO BO ZALEZY IM NA KASIE. CZLOWIEK JEZELI BEDZIE CHCIAL SIE UCZYC TO SIE BARDZO DOBRZE WYKSZTALCI NA PRYWATNYCH. TO NIE ZALEZY OD UCZELNI TYLKO OD CHECI!!!

Gość ?!?!?!?!?!?!
JAK SKONCZYSZ STUDIA TO POGADAMY

Gość znowu ty
szkoda jej czasu i pisania. Pewnie doopą nadrabia i cieszy miche

Gość o matko !
A co Ty masz do tej biednej polibudy. Ja ja skończyłam pozdrawiam Koszalin i co powiedz mi albo lepiej mojemu szefowi, że pracować nie umiem i że taka zła szkoła. Fakt uczyłam się dużo bo trudny, ścisły kierunek ale było warto. I to w innym mieście niż Koszalin pracuje i mam się dobrze. Pewnie tylko Ty się uczysz i wiesz a inni to niby cymbały z lipną maturą. Weź się puknij w głowę. Co Ty myślisz, jakbym nic nie umiała nie trzymaliby mnie w pracy. Więc zluzuj trochę bo zobaczymy jak Ty będziesz zarabiać i ile. A jak skończysz studia może być zapotrzebowanie na np lekarzy i co wtedy ? Statystykami gębę będziesz wycierała ?

Gość znowu ty
Najlepiej zrobiłabyś jak byś przyjechała do Rzeszowa na rynek tam jest scena stanęłabyś i wszystko byś powiedziała co tu napisałaś słuchaczy była by cała masa

oczywiscie moze sie trafic genialny samouk, ale statystycznie im lepsza uczelnia, tym trudniej sie dostac, wieksza konkurencja , więc dostaja sie najlepsi. Dobra uczelnia uważniej dobiera kadre - to jasne , nie ma co temu zaprzeczac.

cała ta agresja i zajadłośc z jaką mnie atakujecie, pokazuje tylko jak jesteście zakompleksieni...

Gość dotiuszka
ale co ty możesz wiedzieć o poziomie na innych uczelniach. Zaręczam ci, że piszę prawdę, znam ludzi studiujących i tych po matmie z UW. Jednym pomagam w nauce, drugim pomagam rozwiązywać pewne nawet trywialne problemy matematyczne. Czasami to aż żenujące jakimi brakami wiedzy się wykazują. Tak więc nie każdy studiujący na renomowanym UW góruje nad tym co skończyli mniej prestiżowe szkoły :) Mało tego, mimo skończenia jakiejś tam politechniki, mam dobrą pracę. Dodam, że nazwa uczelni nie miała nigdy wpływu na moją pozycję zawodową :)

co racja to racja z tym,że - bardzo dobrze gada polać mu! :) dosłownie wyjąłeś mi z ust to co chciałam powiedzieć ;)

Gość japonka855
buahahaha, autorko Ty jesteś studentką a taka pusta? to widzę, że na tej Twojej uczelni to dopiero poziom... pochwal się co studiujesz - pedagogikę czy socjologię? buahahahahhahaha jacy ludzie są tępi...

japonka , obrażać każdy może ,a sama pokazujesz swoją wybitną tępotę pytając o mój kierunek studiów , który jest zawarty w moim nicku :D ciekawe na czym wg /ciebie polega moja pustość? jakieś argumenty?