Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhjjjhkfsdfsd

MAM ABSOLUTNIE WSZYSTKO I JESTEM NIESZCZĘSLIWA

Polecane posty

a tej radości mi brakuje. Jadę rano na uczelnię, potem szpital, wracam do pustego mieszkania, ewentualnie jakieś spotkanko, ugotuję obiad i nauka. I tak codziennie. To jaka tutaj radość?

Masz jakies inne zainteresowania? Musisz byc pozytywnie nastawiona nabrac tej werwy moze cos zmienic w zyciu

kiedyś tańczyłam w balecie, dzisiaj tylko patrzę, bo jestem na to za gruba Lubię fotografować, stylizować, malować, czesać

nie przejmuj sie nim to jakis "pajac" ktory nie umie sie wyzyc. A jak sie czujesz u rodzicow tam jest dobrze?

to mozesz dalej te zainteresowania rozwijac, robic zdjecia i np dac na ramke na sciane, zaczac moze troche cwiczyc i zaczac tanczyc potem

musze pogadac z rodzicami czy nie obrażą się ze chcą do nich wrócić. W końcu zainwestowali w moje mieszkanie kupę kasy, a ja czuję się taką niewdzięcznicą, że nie chcę mieszkać sama

rozumiem przepraszam ze tak sie wypytuje, a daleko mieszkaja rodzice od Ciebie? Bo mozesz sie wyprowadzic do nich zebys sie nie czula tak jak teraz a to mieszkanie dac np pod wynajem a potem jak bedziesz miala kogos przeprowadzic sie tutaj

Gość hmmm ty nażekarz a inni zazdro
wszystko to niesprawiedliwe, za dużo masz wszystko za łatwo idzie, jakbyś się musiała o coś postarać byłabyś szczęśliwa, a tak współczuję ci :(

Nie mysl tak o sobie np moja siostra ma 23 lata i mieszka z rodzicami.Oni jej kupili mieszkanie ale jeszcze z nami mieszka i rodzice nic nie mowia.Wiec z Twoimi rodzicami tez nie beda mieli nic przeciwko ze chcez wrocic

mam nadzieję, jutro z nimi pogadam. Chyba nie nadaję się do samotnego mieszkania. Za dużo wolnej przestrzeni. Za mało ludzi. Chyba rzeczywiście brakuje mi gwaru

to nie jest Twoja wina. Wlasnie napewno Twoi rodzice sa dumni z Ciebie po za tym masz zapewniona najblizsza przyszlosci i teraz jest wszystko w Twoich rekach co dalej zrobisz. Porozmawiaj o tym z rodzicami

kupili mi wypasione mieszkanie abym nauczyła się samodzielności. I wychodzi mi to dobrze, zawsze wysprzątane, codziennie obiad, często także dla nich, bo uwielbiam gotować i biorą ode nie prowiant ;) ale nie przewidzieli samotności

Widze wlasnie. Na chwile obecna to u Ciebie nic sie nie dzieje bo nikogo nie ma. Tam chociaz w z rodzicami bedziesz i w towarzystwie i nie bedziesz sie czula sama tak

Gość ktos kto tu pisal
ma racje, taki temat podobny strasznie mial anime boy. ahh wkurvial mnie ale nawet czasem za nim tesknie! r.i.p anime boyy

I to sie chwali rzadko jest znalezc takie porzadne i ulozone dziewczyny jak Ty. Poradzisz sobie w zyciu jak juz jestes na swoim i wszystko robisz juz. A milosc sama do Ciebie zobaczysz ;)

ojej, ile komplementów naraz ;) porządna i ułożona jestem, chociaż czasem myślę że trochę za bardzo, co nie jest pożądane w tym chorym świecie

Gość t4tt3
ja Cie biore :) skad jestes, ale jak cos to moge sie przeprowadzic. oczywiscie zalezy mi na Twojej kasie :P no ale przynajmniej szczery jestem :P

Gość t4tt3
troche daleko :P ja Szczecin ale mam rodzine w okolicach Warszawy Zawsze chcialem tam mieszkac bo duze miasto :P ale drogie

Gość t4tt3
ale skad wiesz :P moze wpadlibysmy sobie w oko :)