Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhjjjhkfsdfsd

MAM ABSOLUTNIE WSZYSTKO I JESTEM NIESZCZĘSLIWA

Polecane posty

Gość dieta&ćwiczenia
Jaki błąd wychowawczy ? Po to są pieniądze żeby je zarabiać i ułatwiać sobie życie. Slogany typu, że pieniądze szcescia nie daja, czy negatywne postrzeganie ludzi bogatych jest skutkiem działania wśród niezamożnych mechanizmu obronnego kwaśnych winogron. Nadają negatywny wydźwięk rzeczom, ktore są dla nich nie osiągalne po to by najogólniej rzecz biorąc nie zwariować. Stawiałbym, że niezadowolenie z życia autorki tematu wynika raczej z konstrukcji psychicznej. Po prostu taki typ. Zacznij chodzić na siłownie :D podczas ćwiczen wyzwalaja sie endomorfiny :D

Gość dieta&ćwiczenia
w 30 min to można...nie rozumiem Twojego toku rozumowania. Skoro się coś ma to po co sie uczyć na zapas jak sie żyje bez tego ?:)

Gość dieta&ćwiczenia
Jakikolwiek ruch, najlepiej na świeżym powietrzu. Swoją drogą masz jakis znajomych z którymi możesz się "zresetować" ?

Gość jestemWrodzinieZastepczej
ty masz wszystko... tak jak twierdzisz to prosze przeczytaj to bo akurat dalam post na forum prawne bo potrzebuje pomocy http://forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/283934-rodzina-zastepcza-prosze-pomoz.html i co mają powiedzieć takie osoby jak ja? ... :( Ciesz sie dziewczyno z tego co masz. I nie chodzi wcale o kase masz kochająca rodzine masz miłość od rodziców to jest najważniejsze...

Mam nadzieję że jakiś prawnik Ci pomoże, ja sie na tym zupełnie nie znam Wiem że inni mają gorzej ode mnie, Ale... Teraz przepraszam, ale uciekam na 2 godziny bo mam kilka spraw na mieście do pozałatwiania Pozdrawiam wszystkich!

Jesteś młodą dziewczyną, całe życie przed Toba, więc nie ma sensu niepotrzebnie się zadręczać. W dodatku powiem Ci, że nie jesteś sam ze swoim problemem. Takich ludzi jest wielu.Z tego stanu da się wyjść. Można zapisać się do klubu fitnes czy coś w tym stylu, wtedy wizualnie bedą rezultaty tak samo i lepiej powinnaś się poczuć

Gość do pawel90
babsztyl jest naprawde denny. nie dosc ze temat zerzniety to nadle pohawia sie pare nickow specjalnie zalozonych na czarno zeby niby odpisywac . co za zenada

Gość ciężarówka_trzecia
skoro nie jesteś szczęśliwa to znaczy że nic nie masz. Nic, co jest dla Ciebie ważne.

Gość jestemWrodzinieZastepczej
no właśnie... ja mam taki problem w sumie kogo obwiniać? Rodziny się nie wybiera a mimo to nie tracę nadziei że damy sobie radę. Ta ciąża fakt nie planowana ale z facetem z którym jestem 5 lat który myśli poważnie który teraz o nas dba... i ciesze się że mam tą małą istotkę bo dla niej chce być inna niż 3/4 rodziny...alkoholików. Nie raz brakuje "normalnych" rodziców... nie ich pieniedzy zeby na wszystko dawali tylko tego zeby przytulili

Gość SATELATE
Pieniądze to rzecz która poprawia "życie materialne" ale nie są one najważniejsze ale można też inwestować w siebie, w marzenia i inne rzeczy.Można pójść na fitnes żeby Twoja sylwetka była taka jakbyś sama chciała.A rodzina też z tym tak samą nie zostawi, oni też mogą wspomóc.Od jakiego czasu jesteś w tym stanie? Miewasz stresy, zdenerwowanie itp ?

Gość fiu fiu fiu burknął wróbelek
przygarnij kolezanke do siebie. zamieszkajcie razem, a chłopaka nie masz?

Gość SATELATE
jestemWrodzinieZastepczej Współczuje że miałaś cieżkie życie wczesniej, ale dobrze że Twój facet poważnie myśli i dba o Was.Dla swojego dziecka będziesz wzorem mimo że w innych warunkach dorastałaś to napewno będzie bardzo dobra rodziną czego wam życzę, by nie zabrakło zrozumienia, miłości byście mogli spełniać wasze marzenia.

Gość regres i pawel polac wam
SATELATE a ty kretynie co sie tak tu udzielasz :D:D:D:D skumaj sie z kjhjjjhkfsdfsd bos widac SAMOTNY i NIESZCZESLIWY w choooj :classic_cool:

Gość SATELATE
regres i pawel polac wam Wyrażaj się człowieku, powedzi mi lepiej człowieku "pomylony" jakie moja związek Twoje słowa z tym pisaniem? Bo nic innego nie robisz tylko jedziesz po innych

Gość bąbelekoooOOOOoooOO
mi do szczęścia brakuje 120tys...na swój kat-moze przesyane wtedy kłasć sie z mysla czy lepiej sie powiesić , najpierw dziecko , potem siebie, czy też podciac sobie gardło

Gość SATELATE
Trzymaj się tematu a jak chceż jezdzić po innych to zrób swój topic

Gość regres i pawel polac wam
spadaj chlopie bo widac zes taki sam IMBECYL a moze stary PRAWICZEK 🖐️

Gość bąbelekoooOOOOoooOO
czy wziac sznur i isc do lasu z dzieckiem i sie powiesic, zaczadzic w aucie w garazu, połozyc na torach

Gość SATELATE to przydupas
i wierny sługa //kjhjjjhkfsdfsd// :D wyliż jej jeszcze doope:O🖐️

Gość bąbelekoooOOOOoooOO
a moze srodki nasenne do mleka a sobie garśc i zdechnac, zniknać nie martwic sie juz niczym

Gość SATELATE
Człowieku zrób sobie własny topic wtedy pogadamy "kozaku" A po 2 Ty nie umiesz chyba czytać bo nie trzymasz się tematu "chojraku" Pytam się Ciebie jaki związek maja Twoje wypowiedzi w tym topicu bo widze że nie rozumiesz..

Gość kuleczka :)
psychoterapie polecam. i nie uprzedzaj sie. cos bylo nie tak jednak wtwoim zyciu skoro czujesz sie nieszczesliwa

W sylwetkę na pewno muszę zainwestować, co nie jest proste, kiedy ma się talent do gotowania i wszystko samemu się robi Ktoś napisał że do szczęścia brakuje mu 120tys, jestem pewna że jak będziesz miał tę kwotę, dalej Ci tego szczęścia będzie brakować, bo znajdziesz inny cel, zawsze tak jest I zupełnie nie rozumiem dlaczego tak jeździcie po SATELATE, ani go nie znacie, ani wam krzywdy nie zrobił, to czemu wzbudza takie emocje?

Jeszcze jedno, czytam to forum i zastanawiam się jak obcy ludzie mogą wzbudzać takie emocje. Jakaś Jennifer, Beatka, Prawatywa, stomatoloszka... dziesiątki wątków o nich zakładanych, po co?! Ani ich nie znacie, a wrzaski i obelgi jakby wam krzywdę straszną zrobili.

Gość SATELATE
Niestety ludzie lubią stosować wobec innych, psychicznie wykanczać a jak ktoś jest porywczy to i fizycznie.Masz młody organizm wiec szybko będzie spalał te kalorie a ćwiczenia Ci pomogą jeszcze szybciej je spalić i zgubić te pare kg i mieć tą wymarzona sywletkę :) Napewno Ci się uda, sił Ci nie zabraknie, matywacji też nie a jak nie to masz i wsparcie.

Gość laska ktora ssie kutaska
We kolejna jakas dziwka ktora nie zna zycia.Za dobrze ci jest w zyciu i dlatego narzekasz. ej zmien koszule i umyj zeby bo smierdzisz gnojowica od tego nierobstwa barbie !

Gość laska ktora ssie kutaska
pewnie gruba jestes 80 kg to niezla maciora jestes jak tak zresz tyle. a satelayte ty jestes jej adwokat czy co?! udupce cie i usadze cie w pace.moi ziomale beda mieli z takiego debila jak ty nie zla zabawke ktora pyl po niej pozostanie haha ciekawe jak sie obronisz phlazu cwele tu sa oprocz mnie kur......rwaaaaa !!!

Myślałam że temat dawno zaginął, wchodzę a tutaj taka niespodzianka Autorze ostatnich 2 wypowiedzi, wyobraz sobie że nie jestem nierobem, bo gdybym była, nie szłabym na kierunek na którym 5 godzin snu to marzenie a tym bardziej nie jestem "niezłą maciorą" bo jeśli chodzi o BMI to się w nim mieszczę, albo o 2 kg przekraczam, więc tragedii nie ma I sam zastanów się nad swoim życiem, ponieważ obrażając wszystkich, daleko raczej nie zajdziesz