Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhjjjhkfsdfsd

MAM ABSOLUTNIE WSZYSTKO I JESTEM NIESZCZĘSLIWA

Polecane posty

Gość t4tt3
a wtedy zycie nabraloby sensu

Szkoda ze wiekszosc ludzi interesuje kasa a nie uczucia. Pieniadze szczescia nie daja wole byc biedny a szczesliwy

Gość mruczek29
ten przyszly prawnik na psychotropach jak go nazwala i tak sie zabil wiec juz nie mialaby szansy

Gość grgrrgrhrhhrrh
hej, ja jestem z warszawy, moze sie poznamy ?

Gość mruczek29
nie wiem, ale najprawdopodobniej tak wlasnie skonczyl. tak pisza w jego temacie.

Gość Sweet Rasberry
jestes sama?

Gość grgrrgrhrhhrrh
wiem o tobie ze masz forse a to juz duzo :P

nie wytrzymał psychicznie, straszne po prostu. Psychotropy, okaleczenia, musiał być bardzo samotny że nikt tego nie zauważył

Ale Ona cos ma i dazy do celu a Ty? Tez mozna powiedziec o Tobie ze jestes "nikim" i nie masz kultury i jak sie jeszcze zachowujesz przy dziewczynach WSTYD ;/

Przykro mi z tego powodu ze wiekszosc ludzi zle siebie traktuje i sa slepi na krzywde innych. Ale nie zwracaj na nich uwagi zajmij sie soba.Wiem ze sa ludzie ktorzy Ci podadza pomocna dlon.

są ślepi na krzywdę innych, bo sami są skrzywdzeni. Tymczasem ja uciekam, fizjologia sama się nie nauczy Dziękuję za każde dobre słowo

Ja probuje cos zdzialac ale marnie mi to raczej idzie. Madrze mowisz i to chwale i tego sie trzymaj zawsze

Gość sa powody
Dlaczego tak sie czujesz. Mialem tak. Czesto to wraca. Znajdź powod bo jest. Zdziwisz sie jaki jest naprawde. Nie umiesz to do psychologa.

Nie wiadomo jak bedzie sie czula w najblizszym czasie. Jej tez doskwiera samotnosc wiec powinna byc z kims a nie siedziala ciagle sama. Ale mniejmy nadzieje ze to sie zmieni na lepsze. Pozdrawiam.

do są powody: Nie pójdę do psychologa, mam zdecydowanie złe o nich zdanie. Każda ze znajomych mi osób po psychologii wylądowała na tym kierunku bo albo miała problemy ze sobą albo źle się uczyła. Oczywiście nie mówię o wszystkich

Gość SATELATE
Psycholog za bardzo by pewnie nie pomógł bo On od czego innego jest jak ktoś ma dużo depresje i nie umie funkcjonować itp.Trzeba w sobie odnaleźć chęć do życia i wykorzystać to. Zacząć od nowa rozwijać swoje zainteresowania i trwać w tym. Może warto poszukać jakiś innych ciekawszych zajęć. Pozytywnie myśleć by być jednak tym optimistą by mieć z życio to co najlepsze. Ale można też porozmawiać z rodzicami dopuki nie bedzie lepiej.

Gość Regres w pomaranczy
SATELAYTE wez ty nieudaczniku zostaw swoje namiary dla tej miernoty bo pasujecie do siebie jak ulał :O jedna miernota i gamoń który za nią lata i się wpisuje jak facet ciota :O

Gość buahhhaha
a autorka zamiast na studiach siedzi i monitoruje topik, zaraz napisze ze juz ma wolne albo wymysli cos lepszego. zalosna jest naprawde.

Gość SATELATE
Regres w pomaranczy Sam jesteś "nieudacznikiem, miernotą i gamońiem" bo sam tak o sobie nie mwóisz jak to przysłowie mówi "Ten kto przezywa ten tak sam się nazywa" Umiesz oceniać innych ludzi a siebie potrafisz?Miło bylo by Ci jakby ktoś na Tobie tak jechał? tego Ci życzę żebyś się poczul może wtedy zrozumiesz problemy innych ludzi a nie jeszcze ich z blotem mieszasz..

wiesz co ?? załóż za małe buty i chodź w nich cały dzień jak je ściągniesz wieczorem to będziesz na prawdę szczęśliwa ;) a dla mnie pół królestwa się należy i renta królewny :)

Gość Regres w pomaranczy
Tez załosny topik to KOPIA innego chłopa, tyle , a autorka jest nędzną podróbką jak jej żałosny nick

Gość SATELATE
Dyscypliny ludziom potrzeba i ostrego rygoru by chodzili jak w zegarku nauczyli by się szanować innych.