Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhjjjhkfsdfsd

MAM ABSOLUTNIE WSZYSTKO I JESTEM NIESZCZĘSLIWA

Polecane posty

Gość msiaaa
Kochana jasne ze ma czas na dziecko,tym bardziej ze niema faceta;/ ehh jak jej pomoc?? proponuje zeby zaczeła słuchac innych i pomagała słownie a nie rzeczowo ludziom... niech udiela porad innym, pozna zycie

Gość może chłopa ci brak
i dlatego jestes nieszczęsliwa

Gość sexmiszcz
zastanów się, czego byś chciała dla siebie? i drugie pytanie - w jakim momencie życia stałas się nieszczesliwa? Co poprzedziło ten stan?

chodzi mi o to zeby ja zrozumiec a nie jakies teksty pisac dziwne jak wczesniej inni pisali.A trzeba jej jakos pomoc

chodzi mi o to zeby ja zrozumiec a nie jakies teksty pisac dziwne jak wczesniej inni pisali.A trzeba jej jakos pomoc

Gość msiaaa
a ona w ogóle tu jeszcze jest czy poszła, jakos milczy

jestem, czytam i nie mogę uwierzyć Mam 20 lat, studiuję na meegawymagającym kierunku i mam rodzić dziecko aby wydać kasę?!

Gość msiaaa
rada tamtek laski była raczej ironią do jest aktualbej syt. życiowej... pomiń to

Nie mam trosk własnych, ale widzę cudze. Studiuję stomatologię i napatrzyłam się w klinikach na wiele nieszczęść. Tym bardziej powinnam docenić co mam, doceniam, ale nie umiem się cieszyć

Gość pisz na dyrektore@o2.pl
stękasz tak jakbyś sobie nie radziła na tym kierunku ;) weź się wreszcie zbierz do qpy i przestań ryczeć 🖐️

może rzeczywiście brakuje mi miłości. Ale za to mam przyjaciół, takich sprawdzonych, ukochanych, zawsze bliskich Może jestem zbyt wymagająca dlatego nikt mnie nie chce?

Gość cikooolatka
a moze kto kwestia braku fajnej paczki przyjaciół wychodz,gdzies zajmij sie ...tym co lubisz a moze zacznij cos robic charytatywnie.albo pomoz w hopicjum tam czlwiek lapie odpowiedni stosunek do zycia

Gość msiaaa
kochana musisz sama wyznaczyc sobie cel który pomoze ci na nowo życ w radosci

mowie Ci skoncz studia bo jak dziecko teraz sie pojawi to nie skonczsz byc moze kierunku a potem bedziesz zalowac

Gość msiaaa
zacznij robic cos dla siebie... jakieś zwykłe przyjemnosci... szalone wakacje, spontaniczne randki

Gość Allegropronlem3
zapisz sie na wolontariat najlepiiej z chorymi dziecmi docenisz co masz i bedziesz sie cieszyc

to dobrze, a w wolnych chwilach rob to co lubisz spotykaj sie z przyjaciolmi, moze jakies hobby masz czy uprawiac sport czasami

masz szanse tylko ta druga osoba musi kierowac wartosciami najwazniejszymi co masz w srodku zwracac na piekno wewnetrzne a ni zewmetrzne i akceptowac jaka jestes. Nikt nie jest idealny ale jesli to komus nie przeszkadza to dobrze

piękno wewnętrzne, kto wie czy ono istnieje? i jak ocenić je u siebie? to nie filozofia, tylko podstawowe pytania o to kim jesteśmy. A ja tego nie umiem ocenić

tak samo i druga osoba moze cos miec jesli pokocha Cie jaka jestes to swiadczy ze patrzy sercem doceniajac Cie mimo wszystko

Gość sexmiszcz
A ja tego nie umiem ocenić nie oceniaj :D nikt nie umie po prostu badź - najlepiej jak potrafisz w każdej dziedzinie życia :)

Napewno istnieja tylko musisz je odnalezc te wartosci ktorymi sie kierujesz co jest najwazniejsze co przyciaga do Ciebie

przyciągać to może conajwyżej moja forsa. W właściwie nie moja tylko rodziców. Bo chociaż jestem raczej ładna, chociaż z nadwagą, mam pasję, to jestem lodowata. Po prostu zimna, nie budzę emocji.