Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhjjjhkfsdfsd

MAM ABSOLUTNIE WSZYSTKO I JESTEM NIESZCZĘSLIWA

Polecane posty

Gość Regres w pomaranczy
SATELAYTE ciotp mówiłem już zostaw jej gg bo widać żadna cie nie chciała pipko . pa :O🖐️

Gość SATELATE
Regres z pomarańczy Mówisz że Ona ma "żałosny nick? a Ty jaki masz? Żal mi Ciebie stary i sie nie pokazuj bo tu wstyd robisz i jeden wielki burdel

Gość SATELATE
Jem goowno i robie posty jako kjhjjjhkfsdfsd i sama sobie odpisuje, bo kazdy ma mnie w doppie:classic_cool:

Gość SATELATE
I co się teraz pode mnie podszywasz? Taki kozaczek jesteś w necie?! I mocny w gębie?! W de...jesteś

Gość SATELATE
Kazdy ma mnie w doopie to pisze jako SATELATE i kjhjjjhkfsdfsd 😭

Gość SATELATE
Żałosny jesteś. I po co spam robisz i robisz śmiestnik z topiku tutaj cwaniaku Ty Regres w pomaranczy. (Oni wiedzą że to nie ja piszę) Wiec nie udawaj że jesteś mną idz na swój "żałosny nick" - Regres w pomaranczy

Gość Paweł90,
''przygłupie'' dobrze napisane ;] już ze względu na sam nick -- widać że nic sobą nie reprezentujesz, kobieta o nicku '' kjhjjjhkfsdfsd '' -- żenada 🖐️ ale popisz sobie ciamajdo, nic już ci innego nie zostało. Faktycznie tamten facet '' anime boy '' o wiele inteligentniejszy. Jednak większość bab to skończone idiotki.

Gość Paweł90,
a już masz równego sobie przydupasa SATELATE. Pisz piszcie 2 ciapy 🖐️

nazywasz mnie idiotką z powodu nicku? dlatego że co nie wpisywałam było zajęte? Jak ten kraj ma wyglądać, skoro tacy ludzie chodzą po świecie?

Poza tym Paweł wszystko o mnie można powiedzieć, ale na pewno nie jestem ciapą. Ale skąd Ty masz to wiedzieć, skoro mnie nie znasz? Tylko pytanie, po co próbujesz oceniać

Gość Paweł90,
jesteś żałosną " kobietą ' -- może przekieruj się na zasadniczą szkołę zawodową nie na studia 🖐️ albo OHP w sam raz dla takiego ćwierćinteligenta jak ty 🖐️

Gość takajednasylwiaaaa
Autorko, nie przejmuj się to debile są... poszukaj miłości, jeśli waga to twoj problem to postaw sobe cel że schudniesz!! Jesli tylko zechcesz uda Ci się. Odrobina samodyscypliny, zaparcia... na siłownie idz,basen. WTEDY JAK ZNAJDZIESZ FACETA BEDZIESZ CZUŁA SIĘ PEWNIEJ. nie przyjdzie Ci na myśli że jest z tobą dla kasy, a wierz mi idiotów nie brakuje. Nie daj się też nabrać na SATELATE, czemu jest tak sztucznie miły? prawie nic nie napisałaś o swoich wartościach tylko o tym co cie gryzie a on wyskakuje że mądrze piszesz bla bla bla. SCAM jak nic... pewnie zaraz chciałby się spotakać. SATELATE-----> Postarał byś się bardziej jesteś tak sztuczny że na prawde... bleee

Nie podejrzewam że chciałby się spotkać, pisałam że przez internet nie umawiam się. Może jestem niepoprawną romantyczką ale wierzę w dobre intencje ludzi ;)

Gość SATELATE
Przepraszam bardzo, czy ja pisałem coś o "spotkaniu sie z nią" nawet słowa nie ma wczesniej a inni już chcieli się z nią umawiać. Po 2 to że chce komuś pomóc to nie oznacza że chce kogoś wykorzystać czy coś. Po 3 nie znasz mnie i nie wiesz nic o mnie wiec na jakiej poctawie mnie oceniasz ze jestem "sztuczny" to samo każdy może wyrobić sobie opinie na Twóą osobę. Po 4 staram się być miły dla wszystkich i być kulturalny i szanuje innych. A wy potraficie mieszav ludzi z błotem. Ale teraz to nie jest ważne.

Gość dieta&ćwiczenia
Miło czytac wypowiedzi kogoś kto pisze pełnymi zdaniami i bez kąśliwości :D aż się przyłącze do tematu jesli wolno :) Recepty na szczęście nie posiadam. Każdy musi znaleźć swój sposób. Ja swój znalazłem i Tobie również tego życzę :)

Gość SATELATE
Masz racje, niech sobie myśla co chcą ale niech się nie czepiają innych.

Gość takajednasylwiaaaa
Nie porównuj mnie do tego motłochu tutaj. Szczere intencje to ja mam!! Ja po nikim nie jeżdżę, rzadko się udzielam, jak już to tylko w temacie, treściwie bez chamskich odzywek. A jeśli chodzi o Ciebie to Ty jesteś SZTUCZNY i tylko dlatego że żal mi autorki napisałam tak. Po co ma się przekonywać jaki to frajer z Ciebie? Tak już wie... bez ryzyka. A po za tym naucz się czytać bo nie pisałam że się z nią spodkasz tylko "pewnie zaraz chciałby się spotkać" a to jest pewna różnica. Nie zastanawiaj się jak to się stało że zostałeś przejrzany... poczytaj swoje posty, sam fałsz i obłuda. Ja zawsze jestem pomocna na forum, ale moja pomoc to nie włażenie autorom topików w dupe!!

Gość takajednasylwiaaaa
SATELATE Masz racje, niech sobie myśla co chcą ale niech się nie czepiają innych. a po za tym autorko, to jakaś pizda nie facet....

Gość w 30 minut to można
nie zaznalas biedy, nieszczescia to i docenic nic nie umiesz.

Gość takajednasylwiaaaa
to że dziewczyna miała łatwiejszy start jak widać to powód do zawiści. Może szkoła Cie nie cieszy, nie rajcuje??

Gość w 30 minut to można
widziec a odczuc to 2 inne rzeczy glodowalas kiedys, marzlas w zimie? za dobrze mialas i CI sie, kolokwialnie mowiac, w doopie przewraca od dobrobytu

Gość bj;oewrbnj;o
czemu piszesz że masz absolutnie wszystko skoro masz tylko kase?

w takim razie diagnoza postawiona: w dupie od dobrobytu mi się poprzewracało. Ok, to jakieś zaplanowane leczenie? Mam wyzbyć się wszelkich dóbr niczym św Franciszek i zacząć żyć w ascezie?

Gość w 30 minut to można
hehe nie ironizuj nie chodzi o to, by wtórnie wyzbywac sie dóbr to byl błąd wychowawczy Twoich rodziców, nic juz sie z tym nie zrobi nie zycze Ci nic złego

Gość w 30 minut to można
nie mówie, że mieli Ci nie dawać ale uczyc, ze na wszystko trzeba zapracować że samo z nieba nie spada że może byc lepiej lb gorzej