Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusing kontrol

Czy iśc do pracy za 1300 w mieście oddalonym o 30 km???

Polecane posty

Gość dddfffffdd
co z tych 2 tys zostaje jak dziennie przejeżdża się ponad 100 km i marnuje 4,5 godziny na dojazdy

Gość dddfffffdd
1200.......

Gość Kamil Piooonek
a co zostaje mi jak zarabiam 1400? kompletnie nic nie zostaje. Ale pracuję, żeby mieć ubezpieczenie i nie siedzieć w domu.

Gość jiojioj
co z tego,że robię drugi kierunek studiów Wlasnie co z tego. Tylko w Polsce ludzie sobie ubzdurali, ze robienie drugiego kierunku, kucie na blache do egzaminow zamiast zdobywanie doswiadczenia jest cos warte🖐️

Gość Kamil Piooonek
doświadczenie mam, bo pracuję od momentu kiedy skończyłem studia. Najpierw prawo, ale bez aplikacji,więc papierkiem mogę sobie tyłek podetrzeć. Stwierdziłem,że muszę się przebranżowić, więc teraz studiuję finanse i bankowość. Ale czy to pomoże w znalezieniu lepiej płatnej pracy? nie wiem, ale ryzykuję.

hm, ja bym podjęła taką pracę. 30km to blisko. Ja szukam w promieniu 60 km...

Gość poiouiu
od razu sie przyznaję, ze nie czytalam wszystkiego, ale ja po studiach dojeżadzałam do pracy za 1200 25km tylko mialam b dużo połączeń wiec za długo nei czekałam ale i tak dojazd w jedną stronę zajmował mi min. 60min

Gość jurczys
po chuj wy pracujecie za takie grosze?to juz lepiej przed tv siedziec przynajmniej fajnie albo jak praca to na jakas ochrone do marketu a nie dajecie sie dymac ludzie, nikt nie bedzie chcial robic za 1200 to podniosa te pensje ale wy im sami dajecie sie manewrowac!

Jeśli nie masz żadnej innej pracy ani oszczędności to oczywiście że iść, ale szukać czegoś za lepsze pieniądze albo przynajmniej bliżej. A jeśli nie masz trudnej sytuacji to na Twoim miejscu nie brałabym takiej pracy.