Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziki-dzik

co zamiast bolerka?

Polecane posty

Gość dziki-dzik

Witam wszystkie Panie, mam taki dylemat: biorę ślub pod koniec kwietnia 2012, raczej bardzo ciepło nie będzie, do tego ślub bierzemy dopiero o 18.45... i tu się pojawia pytanie... co można założyć na ramiona zamiast bolerka? (nie za bardzo mi się podobają, poza tym przed chłodem też nie za bardzo chronią).. suknię mam całą z tiulu, w kolorze ecru, z odkrytymi ramionami... Elegancka marynarka w kolorze ecru (albo na odwrót, może w jakimś kontrastowym kolorze, żeby wyszło ciekawiej)? Albo elegancki płaszcz? Będę wdzięczna za radę, bo póki co nie znalazłam żadnego fajnego okrycia... pozdrawiam

plaszczyki sa beznadziejne i nie sa wcale odswietne, sa takie codzienne, nieeleganckie. A swoja droga beznadziejne miesiac wybalas i godzina tez do dupy, jak to kwiecien to juz pewnie ciemno bedzie o tej porze, a na sesje kiedy jedziecie????????

Gość dziki-dzik
a czy zawsze musi być sesja? :D miesiąc mi się podoba, dlatego go wybrałam. Pytanie nie dotyczyło fajności miesiąca, tylko tego, co na siebie założyć...

Gość dziki-dzik
godzina akurat, bo ślub jest w piątek... LittleMee płaszczyk fajny, tylko za długi... poszukam czegoś w tym stylu do kolan... dziękuję za radę :)

Gość NOEON
BEATA WSIORO CO TY MOZESZ WIEDZIEC JAK TYLKO CYCKI OD KROWY MASZ PRZED OCZAMI:D