Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszcie szczerze!

prawiczki, gdyby brzydka dziewczyna chciałaby z wami być to zgodzilibyście się?

Polecane posty

"nie wiem czy te wszystkie popieprzone terapie coś dają. szczerze wątpię." Dają. Terapeutom.

Gość Mam nowe gadu gadu
Dają tym co mają tylko problemy natury psychicznej

"Własciwie to nie umiem niczego co związane z kobietami. " To jak ja. I gdzie i od kogo się uczyć jak młodość przepadła? Ścigać obce dziewczyny po ulicach? Tiaaa :D

"Nie umiem lizać" to będziesz taki nieporadny i słodki, ona na pewno jest bardziej doświadczona ;)

"Dają tym co mają tylko problemy natury psychicznej" a jakieś dowody na to masz?

"ona na pewno jest bardziej doświadczona" Bo nic tak nie kręci kobiet jak totalni frajerzy :D

Gość mariamarysiamaria
zapraszajcie dziewczyny na kawę one nie gryzą;);)

"zapraszajcie dziewczyny na kawę one nie gryzą" Jakie dziewczyny? Z ulicy :D I co wy macie z ta kawą? Tylko żreć potraficie na cudzy koszt.

"to będziesz taki nieporadny i słodki, ona na pewno jest bardziej doświadczona " Słodkie to by było gdybym miał maks 20 lat. :D A nie taki stary koń. 🖐️ Myślałem ostatnio nawet o szkoleniu się u prostytutki. :D Przynajmniej nauczyłbym piescic i całowac, potem miałbym mniejsze opory ale piętno pierwszego razu z dziwką niestety jest dla mnie nie do przełknięcia. 🖐️

Gość Crocooooodlie
Ale nieznajoma ze mną nie pójdzie. Coś tam trzeba gadać wpierw, ale co?

"Myślałem ostatnio nawet o szkoleniu się u prostytutki." To chyba już lepiej u jakiejś studentki.

"Myślałem ostatnio nawet o szkoleniu się u prostytutki" bleeeh. przecież ona jest już obmacana i przepchana przez setki klientów, strach do takiej w ogóle podejść, tym bardziej jeśli bez gumek dawała. "To chyba już lepiej u jakiejś studentki." a to nie jest teraz już prawie to samo? :P

"To chyba już lepiej u jakiejś studentki." znaczy "uniwersytutki" jak to je nazywają. :D

"Kto zaprasza ten płaci" Jasne. Tylko one się tego wręcz domagają.

"a to nie jest teraz już prawie to samo?" Cena wyższa ale doznania estetyczne plus większa szansa na zrozumienie są tego warte.

Prawiczek bez wiary "U mnie w pracy to samo. Od poniedziałku zaczynam kolejną ..." Może znowu będą Cię podrywać jakieś sprzątaczki. Tylko tym razem nie uciekaj. :)

"Może znowu będą Cię podrywać jakieś sprzątaczki." Albo całkiem przystojny informatyk :D

"bleeeh. przecież ona jest już obmacana i przepchana przez setki klientów, strach do takiej w ogóle podejść, tym bardziej jeśli bez gumek dawała." Wiem, że bleeh ale to byłaby jedyna sytuacja w której zostałbym odciążony psychicznie i to nie ja musiałbym się w stresie starać tylko ona. 🖐️ No ale to juz ostateczne stoczenie się. "Może znowu będą Cię podrywać jakieś sprzątaczki. Tylko tym razem nie uciekaj. " Nie mam o czym gadać z kobietami

"Tylko one się tego wręcz domagają." pfff, moja pierwsza randka odbyła się u mnie i sama robiłam żarcie 🖐️ a poza tym nigdy nie umówiłam się z creamem na pizzę, choć jako biedna studentka miałabym darmowy obiad :D:D

mariamarysiamaria "zapraszajcie dziewczyny na kawę one nie gryzą" Niech prawiczki chodzą po ulicach z termosem i zapraszają każdą, która się nawinie. A swoją drogą mnie raz tak 'zgarnął' pewien Vladimir z Kaliningradu... :)

Tylko, że Ty nie miałaś tylu minusów ile my. 🖐️ Do tego u Ciebie = u rodziców? U nas by to nie przeszło w tym wieku. :D Na starcie wielgachna krecha, do tego nie umiem gotować. 🖐️

Gość Edd,s
Na czym polega Twoja praca PBW ze nie pracujesz w tym samym miejscu tylko zmieniasz ją ?

Wiara, a ta nowa praca to jeszcze lepsza od tej czy po prostu się ewakuujesz z towarzystwa?

Prawiczek bez wiary "Nie mam o czym gadać z kobietami" No to musisz sobie poszukać takiej, która przejmie inicjatywę i będzie pociągać za sznureczki, bo Ty sam nigdy niczego nie ugrasz.

"No to musisz sobie poszukać takiej, która przejmie inicjatywę i będzie pociągać za sznureczki, bo Ty sam nigdy niczego nie ugrasz." Już widzę te mase chetnych na nietowarzyskiego i nudnego kolesia, który nawet zerznąc nie potrafi. 🖐️