Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia :(

ale się skompromitowałam!! Chciałam go zdobyć a wszystko się wydało!!!!

Polecane posty

jak ja wrócę w poniedziałek do pracy:o Jest taki jeden zajebiście przystojny chłopak. Podabał mi się bardzo, spotkaliśmy się kilka razy ale niestety tylko koleżańsko (wiedziałam że ma dziewczyne ale no wiadomo liczyłam, że się da coś wskurać mimo wszystko):) Próbowałam z nim jakoś delikatnie flirtowac i łapał się na to ale na kolejny krok się nie zdobył więc postanowiłam działać no i... cóż :( wysłałam mu maila że jego dziewczyna go zdradza i takie tam... oczywiście z innego, fikcyjnego konta no ale podczas odczytywania maila można sprawdzić adres ip z jakiego zostął wysłany i on to zrobił:o nawet nie wiedziałam że tak można a czasem mailowaliśmy, szczególnie co chodziło o sprawy służbowe bo razem pracujemy sprawdził to, przerzucił wszystkie kontakty i dotarł do mnie. Dziś rano powiedział "cześć. dzięki za info na temat mojej dziewczyny" myśłałam że zapadnę się pod ziemię... co robić jak to odkręcić? zaraz po tym się zwolniłam (miałam "gorączkę") ale w pn musze tan wrócić i spojrzeć mu jakoś w oczy

Gość koniecświata
daj mu spokuj jak ma dziewczynę ty kur­wo! Sama byś chciała, żeby takie coś jak ty, ci chłopaka podebrać chciało?

kasiu,ja tez kiedys numer odwalilam ALE NIE AZ TAKI JAK TY ale troszke podobny ALE NIE TAK ZLOSLIWY! tez bylo mi wstyd przed jakims chlopakiem ,myslalam JAK JA SIE W PRACY MU POKARZE ... a tak naprawde bylo mi straaaaaaaaaasznie glupio, troche go unikalam w pracy , jak sie mijalismy to nawet slowem sie nie zdradzilismy..... wogole na ten temat (tej wpadki ) do dzis nie rozmwialismy..... ale i tak mi glupio :) moze sprobuj to w zart obrucic?????

Gość sam sobie odpowiedziales
autorko -dzialalas wedle zasady : na wojnie i w milosci wszystkie chwyty dozwolone. Nie poplaca , jak widac. Najlepsza rzecza, jest wedlug mnie przyjecie tego z opuszczona glowa. Powiedz wprost -przepraszam , gralam nie fair , wybacz . Jestem kretynka, ale kretynki tez po ziemi chodza. Koniec piesni .

no że się wydało jak mogę to odkręcić :(

Gość mireogjelz
ojej no bylo to glupie troche ale dziewczyna probuje wszystkiego. Posluchaj ja bym z nim pogadala jeszcze jakos nie wiem jak ale Ty sprobuj przed poniedzialkiem i wyjasnij mu to.Albo powiedz w prost... dlaczego bo tak to bedziesz przegrana

skoro gadacie jak dobrzy znajomi to wytlumacz mu wszystko a jak sie wstydzisz to napisz smsa czy cos .......... albo obruc wszystko w zart,

odkrecic sie nie da.To juz jest fakt. Tylko przyjac to z pokora i przeprosic za swinstwo. Bo to jest swinstwo .

nie odkręcisz, niby jak? po prostu napisz kolejnego maila z informacją że nie wiesz co Ci odbiło, przeproś i więcej nie wydziwiaj

Gość mireogjelz
tak moze napisac ale facet moze byc niezle wkurzony ze chciala mu zwiazek zniszczyc

Widzę, że nick: "koniecswiata" lubi wszystkich obrażać i używać bardzo ładnych określeń... No cóż, na świecie są ludzie kulturalni i niekulturalni (chamscy)!!!

może napisze mu smsa że przepraszam... bardzo mi wstyd :( Szczególnie jeszcze że wyszło że mi się podoba... Boże ;(

Gość a dlaczego nie
normalnie przeproś go, zdobądź się na to bo inaczej możesz mieć problemy w pracy, a niech czasami powie komuś i co wtedy zrobisz?

a napewno narazie nie flirtuj........ z nim . nawet jak sie to wyjasni . jesli chlopak bedzi emial klase to zapomni ci to ......

no chyba logiczne, ze bedzie wkurzony , ze chciala mu rozbic.Trzeba tylko miec nadzieje, ze nie powie o tym swojej dziewczynie. W przeciwnym wypadku -byloby dla mnie wcale nie dziwne, jakby dostala plaskacza w pysk od tamtej dziewczyny.,

Gość mireogjelz
wiem ze to trudne ale zagraj w otwarte karty! powiedz mu ze ci sie podoba ze to wszystko przez to bo inaczej no wyjdziesz na glupia jak napiszesz sorry to taki zart

ciekawe jak Wy byscie sie czuly na miejscu jego dziewczyny? coto zaidiotyczny pomycl?a gdyby jeszcze rzeczywiscie cos namieszala? obrocoenie w zart nic nie da, pomoze jedynie skurcha, szczere slowo przepraszam i bez zbednego gadania.

Gość ale wstyd o matko hahah
ja bym sie chyba z pracy zwolnila! ale wstyd hahahaha jak sie z pracy nie chcesz zwolnic to musisz z nim porozmawiac w cztery oczy i przeprosic, powiedziec ze to co zrobilas bylo glupie, ze zalujesz, i ze zrobilas to bo cos do niego czujesz, innej rady nie ma

Kurcze ten mail byl po prostu okropny:( napisałam tam tak:( Cześć. Piszę do Ciebie bo ktoś musi Ci otworzyć oczy. Ta Twoja Ola to niezła lafirynda Ty do pracy a ona po barach i z jakimiś gośćmi ciągle siedzi. Na imprezach można ją też często spotkać i nigdy nie wychodzi z nich sama... tak jak na przykład wczoraj. sprawdź to poki nie jest za późno. Mam na to dowody, mogę ci pokazać ale narazie chciałem ci to tylko napisac

Gość mireogjelz
oooo... faktycznie pojechalas.... nie wiem co bym zrobila najgorzej ze pracujecie razem spotkanie jest nieukniknione.... a gadaliscie potym? juz? czy sie nie widzieliscie?

jak ja się strasznie czuję a jak on jej to powiedział... kiedyś była impreza od nas z pracy i ją poznałam, gadałyśmy i wogóle co ona i on sobie o mnie myślą :(

Gość mireogjelz
naprawde to bylo glupie dlaczego tego nie przemyslalas??! cholernie glupia sytuacja

no nie gadaliśmy... przyszedł dzisiaj rano i mi to powiedział a ja sdzok... zrobiłam się cała bordowa i już czułam jak mi łzy napływają do oczu a on pokiwał głową i wyszedł a potem ja się zwolniłam... chciałam powiedzieć że zapiłam z koleżankami i one siedziały na moim kompie i sięwygłupiały ale nie mogłam wydusić z siebie słowa nigdy czegoś podobnego nie przeżyłam:/

Gość ale wstyd o matko hahah
hahaha ale dziecinny byl ten Twoj "donos", ja bym z domu ze wstydu nie wyszla, wyjdzie z tego wstyd jeszcze gorszy, na pewno cala firma sie dowie, a jego dziewczyna cie gdzies moze "spotkac" na klatce, licz sie z tym ze dostaniesz w ryj w najblizszych dniach

boję się do niego napisac i przeprosić.... :(