Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia :(

ale się skompromitowałam!! Chciałam go zdobyć a wszystko się wydało!!!!

Polecane posty

Gość hghtititiittitiit
wiesz co autorko, jestem w Twoim wieku, mialam podobna sytuacje, czyli był on, ja i ona, jego dziewczyna i tez malo brakowało a bym się zakochala. ale byla roznica - ja mam honor i wiedzialam, kiedy się wycofać. nigdy duma nie pozwoliłaby mi na pisanie maili z fake'owych adresów, oczernianie tej dziewczyny czy generalnie na takie latanie za facetem, który Twoj nigdy nie bedzie, w dodatku MA INNĄ! juz pomijam fakt ze jesteś szmatą, ale na dodatek nie masz szacunku do samej siebie, bo to co robisz i mówisz jest chore i patologiczne i zakrawa na obsesję.

autorka myśli tylko o sobie - jak widać, a że komuś niszczy związek, podburza zaufanie i na dodatek pisze nieprawdę, to wcale nie ma dla niej znaczenia... postaw się na miejscu tej dziewczyny? chciałabyś, aby ktoś Ci odbierał w ten sposób faceta????

nie ale deo niego tyle bab podwalało że też ja wpadłam na taki durny pomysł ;( ja tego żałuję, zrobiłabym to na pewno inny sposób... ale już za późno gdybyście go zobaczył wszystkie po kolei byście do niego pisały tylko i nie przeszkadzało by wam że zajęty :o

Gość hghtititiittitiit
ta większość ktora nie ma honoru pewnie by tak robila, natomiast niektóre z nas jeszcze go mają i, tu Cie zaskocze, posiadaja takie uczucie jak EMPATIA, a co to jest to juz sprawdz sobie w slowniku idiotko

trzeba być naprawdę głupim żeby wiązać się z kimś, kogo da się odbić. jest pewne, że taki wkrótce poleci za kolejną, która się do niego trochę powdzięczy 🖐️

Gość Piccolo bianco
żeleczek każdy ma swoje słabości i nigdy nie wiadomo, kto kiedy i jak je spróbuje wykorzystać... nie mów hop, bo moze sie okazać że za chwilę załozysz topik nie wiem co mi odbiło, zawsze byłam przeciw, ale ten żonaty lekarz z trójką dzieci ma tak paskudnie wredną zonę, że lepiej bedzie jak zajme jej miejsce :D

"nie mów hop, bo moze sie okazać że za chwilę załozysz topik" nie powiem hop, bo swoje w życiu już przeskoczyłam 🖐️ byłam zakochana w żonatym (kiedy faceta poznałam nie wiedziałam że ma żonę) i męczyłam się z tym uczuciem 2 lata. ale wiedziałam, że muszę to przezwyciężyć i nigdy nic po sobie nie pokazałam, bo sama nie chciałabym, żeby do ewentualnego mojego męża wdzięczyły się dużo młodsze panny i wyznawały mu uczucia 🖐️ poza tym wiedziałam, że gdyby facet zostawił dla mnie rodzinę, byłby w moich oczach skończonym śmieciem, a po co mi ktoś taki? tak więc wiem co to nieszczęśliwa miłość do zajętego faceta. dziś mam cudownego mężczyznę i czuję, że na niego zasłużyłam, bo nigdy nikomu nie wyrządziłam żadnej krzywdy :)🖐️ poza tym kieruję się zasadą czystych relacji, tzn. jeśli komuś z żoną jest źle, to się rozwodzi. jeśli wypłakuje się kochance i ma podwójne życie, to jest ostatnią cipą i zdradliwym chujem.

Gość żelek, ja miałam podobnie
z tą różnicą, że wyznałam mu miłość. kontakt się między nami urwał na 9 miesięcy, po czym on mnie znalazł i powiedział, że się rozwiódł. nie czuję się odpowiedzialna za rozwód, do niczego między nami wtedy nie doszło. teraz jesteśmy razem i jestem naprawdę bardzo, bardzo szczęśliwa.

Gość żelek, ja miałam podobnie
widocznie to małżeństwo było w stanie rozkładu, inaczej on by nie podjął takiej decyzji, mając z nią dziecko. myślę sobie, że to, co ma się rozpaść, i tak się rozpadnie i zupełnie szczerze przyznam- gdyby wtedy on czegoś ode mnie chciał (czegoś fizycznego), nie opierałabym się. tylko jego mądrość spowodowała, że ta historia potoczyła się w ten sposób :) nigdy wcześniej, ani później nie miałam dylematów z zajętymi facetami. ps. jest starszy o 15 lat.

Gość autorka to po prostu
wredna sucz, wrrrr

Gość bez komentarza ale
jeżeli ta historia jest prawdziwa to autorka ma problem psychiczny. Może jakaś niezdjagnozowana choroba psychiczna?

Gość RysiekZklanu
Nie martw się kochanie:) bedzie dobrze:)

oj nie było najgorzej :) a tak się bałam... po pierwsze: nikomu nie powiedział. to już coś :D po drugie szłam na papierosa w przerwie patrzę stoi... jeszcze z takim seksownym 3 dniowym zarostem Boże myślałam że padnę nie wiem o czym bardziej myślałam o tym że jest zajebisty czy że to zrobiłam i idę i nic się nie odzywam a on "cześć kasia" odpowiedziałam i zapytał gdzie idziesz zapalić? powiedziałam, że tak i wyszedł za mną... myślałam że mnie opierdoli ale powiedział tylko że no źle zrobiłam bo jego ola faktycznie jest w tej ciąży, że bardzo chciał i obiecał że się nią zaopiekuje i pomoże a tu taka wiadomość na jej temat odemnie... i że bardzo źle zrobiłam i teraz ona jest wściekła i on też ale nie chce być ze mna na wojennej ścieżce i ma nadzieję, że to już się nie powtórzy :) no a jak powiedziałam że nie to już gaadaliśmy tak na luzie o pracy, jest ok!!!! :)

Gość ryjek z ryjkowa
i co sie cieszysz? powinien cie opieprzyc, ale pewnie zal mu sie zrobilo takiej dziewczyny, co tylko podstepem chce zdobyc faceta :P

Gość fake shake
jak na 26 lat życia jesteś zdecydowanie na poziomie gimnazjum;]Tok myślenia,Twoje wypowiedzi - za mało rozumu na tyle lat życia!

Gość mlaskacz mleka
prowo :P:P:P

Gość sdsxsX
echhhhh i pomyslec ze nigdyyyyy nie bedzie twoj:):):) ze kcoha tamta i ze jest mu z nia zajebiscie:):):):) tak mi przykro...:)

Gość ale ale ale no tak niestety
a ja mysle inaczej, on chyba wie ze ci na nim zalezy i bedzie miał kolezankę, mozesz nawet zostac kochanką, bo to dziwne by po czyms takim on jeszcze sam wychodzi i reke podaje

Myślicie, że ta Kasia się zmieni? Dalej będzie podbijać do CUDZEGO faceta, a co tam, po trupach do celu skąd takie idiotki się biorą?

teraz mysle,ze powinnas juz dac sobie ztym wszytskim spokoj..bo skoro ona jest w ciazy.. chyba nie chcesz byc ta trzecia--wredna..........