Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia :(

ale się skompromitowałam!! Chciałam go zdobyć a wszystko się wydało!!!!

Polecane posty

nie zrobiłabym tak gdyby ta dziewczyna już pracowałam czy coś w tym stylu :( ale to studentka (jest dopiero na drugim roku) i w dodatku mieszka z koleżankami... ona ma 21 lat, on 25 więc spora jest różnica wieku i wydaje mi się, że do siebie nie pasują :(:(:( Pasowałoby mi do niej chodzenie na imprezy itd jest taka młodziutka... jak kiedyś była ta impreza u nas w firmie to co prawda wyglądała ładnie, klasyczna mała czarna i czerwone szpilki ale widac, ze źle się czuła zresztą potem poszłyśmy razem na papierosa i mówiła że marzy żeby już się stąd wyrwać i iść z nim gdzieś potańczyć albo po prostu pójśc spać ale że ma już dość i dlatego tak... ehhh ;( po prostu pasowało mi do jej wieku takie zachowanie....

Gość sdrtgretretrt
ale to ze jest młoda to do niczego cię nie upowaznia!!!!! pewnie ma lepiej poukłądane niż ty :o

Gość Iziiisssssssss
Hahahahhaha ale pojechalas :D tylko ze nie tobie oceniac kto do kogo pasuje.Jakie masz prawo wyrokowac ze laska do niego nie pasuje bo ma 21 lat? Ja tez mam 5 lat starszego faceta,jak sie poznalismy to mialam 21 a on 26 i to ja jestem od niego bardziej powazna i dojrzala :o I jakos ta roznica wieku widac nie przeszkadzala bo jestesmy ze soba 5 lat. daruj sobie takie teksty, moze to ty bys najlepiej do niego pasowala co? :D

Gość ale narzekacie na tego
fakt, przegielas i wspolczuje Ci :/

"ona ma 21 lat, on 25 więc spora jest różnica wieku i wydaje mi się, że do siebie nie pasują " ty jesteś naprawdę pojebana. to jest normalna różnica wieku między ludźmi w związku. zresztą nawet gdyby był 15 lat starszy to chuj ci do tego 🖐️ dobrze ci tak kretynko. płać teraz za swoją głupotę :classic_cool:

ta laska do mnie napisała na portalu społęcznoścviowym... to jakiś koszmar :(

Dlaczego tak o mnie napisałaś??? W pierwszej chwili miałam ochotę zmieszać cię z błotem ale już mi trochę przeszło. Widziałam smsa w którym bardzo żałujesz i przepraszasz... Chyba przeprosiłaś nieodpowiednią osobę bo to mnie oczerniłaś i zrobiłaś ze mnie jakąś za przeproszeniem kurwe a ani jedna z twoich chorych fantazji nie jest prawdziwa!!! Chcę żebyś MNIE PRZEPROSIŁA i przede wszystkim odpowiedziała mi na jedno podstawowe pytanie... Dlaczego? Zrobiłam ci coś? Nie lubisz mnie? Czujesz mięte do MOJEGO!!!!!! faceta???? Czekam na odpowiedź PS jeszcze nie wiem co zrobię z twoim mailem. być może ujrzy światło dzienne... póki co czekam na wyjaśnienia z twojej strony idiotko

co ja mam jej odpisać... ratujcie!! ;(

co ja mam jej odpisac żeby było dobrze.... Boże;( j

Odpisałam jej, że jak ujawni tego maila, to powieszę się na haczyku do ręczników.

Zaproponowałam jej facetowi ostry anal. Wiec może sprawa jakoś rozejdzie się po kościach.

przestańce saię podszywać!!!

Gość Koleś123
bardzo ci tak dobrze tępa głupia ździro !!!

Gość no cóż !!!!!!!!!!!!!!!!
ale porażka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość Kasia ;(
Jeszcze lasce napisałam, że zajebię ją młotkiem jak wszystkim wygada. Musze uratować mojej reputacji bo inaczej nikt już nie będzie chciał zakutasić w mojej rozkłapioszce ;( A mam jeszcze kilku kolesi z pracy na oku...

Kasia :( Odpisałam jej, że jak ujawni tego maila, to powieszę się na haczyku do ręczników. Kasia :( Zaproponowałam jej facetowi ostry anal. Wiec może sprawa jakoś rozejdzie się po kościach. to nie ja napisałam... no ale już nie powinno być problemu :)

Kasia ;( Jeszcze lasce napisałam, że zaj**ię ją młotkiem jak wszystkim wygada. Musze uratować mojej reputacji bo inaczej nikt już nie będzie chciał zakutasić w mojej rozkłapioszce ;( A mam jeszcze kilku kolesi z pracy na oku... hahahahhahahahaha... kto pomoże mi coś wymyślić żeby odpisać tej pannie, wszystko odkręcić?:(

Gość Bardzo poważna paniusia....
I niech pokaże tą wiadomość wszystkim, niech Cię oczerni, należy ci się to! Masz 26 lat a zachowujesz sie jak małolata.. :/ i odwal się od cudzego faceta!!

Gość krok za krokiem
bomba!!! cierp kobieto,cierp Musisz swoje wycierpiec za taka kurewska glupote...

a tak nawiasem to świetny pomysł by był gdyby ten facet do którego maila wysłałaś rozesłał tą wiadomość po całej firmie, a co, niech się inni nadziwią jaką pustą babę mają za współpracownicę :)

nie mogę napisac jej prawdy że on mi się podoba bo wtedy będzie zazdrtosna i m nie zniszczy ;( może napisze, że jakoś jej nie polubiłam... chociaż nic mi nie zrobiła.... masakra. to chyba jakiś koszmar ;(

a niech cię zniszczy. Teraz cierp za swoją głupotę, mało wolnych facetów jest? od zajętych won!

Gość ale masz problem pindeńko
powinnas cirpiec za swoja glupote i szatlawe zachowanie ale ci pomoge. napisz, ze strasznie przepraszasz, ale mialas babska impreze, mocno sie upilyscie i rozmawialyscie o facetach z pracy, ktorzy sie nadaja i podobaja i kolezanki cie podpuscily.

jest dużo... ale on był moim ideałem... zresztą panienki od zawsze za nim latały nawet stare się podniecały że jaki przystojny Boże i był taki zawsze miły i taki nieśmiały... :( wymiękałam przy nim... czarne oczy, ciemna karnacja, ciemny brunet, idealna twarz ani jednej krostki nigdy, zawsze elegancko i drogo ubrany uwielbiam go go i jak widać... zrobiłabym/zrobiłam wszystko żeby go zdobyć ;(

Gość ratuj ostatki godności
napisz ze popiłaś i ze nic do niej nie masz

napisz, ze strasznie przepraszasz, ale mialas babska impreze, mocno sie upilyscie i rozmawialyscie o facetach z pracy, ktorzy sie nadaja i podobaja i kolezanki cie podpuscily. ehhh dobra rada... tak jej napisze :(

ale on ma DZIEWCZYNĘ !! nie on jedyny brunet na tym świecie :O