Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia :(

ale się skompromitowałam!! Chciałam go zdobyć a wszystko się wydało!!!!

Polecane posty

Gość mireogjelz
pamietaj tylko ze nie jest to koniec swiata...

Gość Kochająca mammmmma
Ale z Ciebie idiotka. Żadnych zasad, po prostu żadnych zasad moralnych nie masz!!!!!! Nie dość, że bierzesz się za zajętego faceta (bo jest przystojny - ale uzasadnienie :/) to w dodatku oczerniasz jego dziewczynę kłamiąc. Jesteś u niego spalona - i dobrze. Jak Ty byś się czuła na miejscu tej dziewczyny gdyby jakaś głupia lafirynda Ciebie tak potraktowała? Poza tym nie rozumiem czemu na Boga łapiesz zajętego faceta.... jeszcze trochę i zaczniesz łapać żonatych z dziećmi, bo ... ma fajną furkę, albo dobrą posadkę. Szkoda tlenu na takie babsztyle jak Ty. Dobrze ktoś Cię na forum określił jako kurwę.

Gość sam sobie odpowiedziales
kasiu-szczerze mowiac to wiekszego skurwysynstwa , to trudno sobie wyobrazic. Jak mozna sie czuc na miejscu tej dziewczyny, gdy ktos takie pomowienie stawia.Gdyby byla zlosliwa i wiedziala o tym mailu-zrobila by Ci sprawe cywilna w sadzie , o znieslawienie dobrego imienia i zszarganie opini. Dostalabys kare , by zadosc uczynic i napewno na forum prasy musialabys przeprosic ja. Zapieprzaj przeprosic w podskokach i pros , by wykasowal mail . Jesli dostanie sie tak , jak mowie w rece dziewczyny , moze zrobic z niego uzytek. W pracy mialabys tez zagrozenie, bo nikt nie chce tolerowac takiego klamce, ktory moze znieslawiac ludzi. Pisze Ci po to tak dlugo, by wykazac jakie z tego moga/ moglyby byc skutki.

Co się boisz, im bardziej zwlekasz tym gorzej będzie. Sama wiesz jak żałosną, głupią, dziecinną rzecz zrobiłaś. W ogóle odbijanie chłopaka dziewczynie? Ty honor masz? I jeszcze takie metody... Bo przystojny.... Ale dobra, przeproś go, powiedz jak Ci głupio, nie wiem, dodaj, ze popiłaś sobie wtedy czy cokolwiek...nie popieram kłamstwa, ale żebyś problemów w pracy nie miała przez niego, bo to już chyba było by nieadekwatne do czynu. Na normalne kontakty z nim czy jego znajomymi nie licz nawet

Gość fwfefwwe
słaba prowokacja

Gość Kochająca mammmmma
Żałosna Kasiu srasiu - daj namiar gdzie pracujesz to sama wpadnę Ci pysk obić.

no bo mi się tak straszie podobał... żałuję tego bardzo :(

Gość ale wstyd o matko hahah
jak cie w pracy palcami beda wytykac i dostaniesz w ryj z liscia bez zapowiedzi to dopiero pozalujesz, moze cie nawet zwolnia, moze zostaniesz pozwana o znieslawienie, sory, ale przegielas ostro i poniesiesz konsekwencje na 1000 %

Gość sam sobie odpowiedziales
Kasiu -Ty tu nie zaluj , tylko zalatwiaj jak najszybciej swoja sprawe. To co zrobilas moze wywolac domino . Umow sie z nim, spotkaj , przepros i popros , by wykasowal maila. By nie zostal po nim slad.

Gość ale wstyd o matko hahah
ale ty się będziesz wstydzić, ale nie licz że sprawa się rozejdzie po kościach, bo przegiełaś, oczekuj pozwu;)

Gość a ja też facet
tak moze napisac ale facet moze byc niezle wkurzony ze chciala mu zwiazek zniszczyc a tam wkurzony. zdarza się że dziewczyna chce zniszczyć swoją konkurentkę. normalka :D

Gość dhslsfj
dobra nie besztajcie jej az tak stalo sie

Wyliżę mu rowa w nagrodę...

ale podczas odczytywania maila można sprawdzić adres ip z jakiego zostął wysłany i on to zrobił glupia pizdo IP adres pokaze tylko z jakiego kraju, a nie z jakiego komputera i do kogo komp nalezy spierdalaj durne prowo do dokladnegoIP ma tylko dojscie specjalna jednostka , ale jestes za tepa zeby to pojac:classic_cool:

Gość a ja też facet
co w tym złego że dziewczyna z drugą dziewczyną walczy o faceta ? my faceci walczymy z innymi facetami w ten sam sposób, ale nie ukrywamy się z tym

Gość olalalalal
bardzo ci tak dobrze :)

no email ...pojechalas.................. ;) ale tak na serio to ja od kumpla czesto dostawalam smsy ,ze NIBY TO MOJ UKOCHANY PRZESIADUJE w BARZE powiem ci ze sie nabijalismyz tego . a ja traktowalam te glupie smsy jako zart albo jako jakies glupie dogryzywania........

Gość dhslsfj
kasiu ja mysle ze ciezko ci bedzie bo ten chlopak jest wkurzony a jego dziewczyna juz cie nie polubi i mysle nawet ze nie beda z toba utrzymywac kontaktu...

Gość masz nauczkę i dobrą lekcję
moralnosci :-O zachowałaś się karygodnie więc odbębniaj swoją karę i czuj się tak podle jak tylko można :-O Napisz mu maila z przeprosinami a w pracy schodź mu z drogi i będzie ok.

gaag nie lady w outlooku sprawdzenie IP jest proste, a on z nią przesyłał maile. Więc wystarczy, że przejrzał po kolei maile od swoich znajomych i porównał IP

Gość Gaga ale ty głupia
Ip wskazuje tylko kraj? Weź nie pisz głupot jak nie masz pojęcia.

Gość Gaga ale ty głupia

Gość Gaga ale ty głupia

Gość Gaga ale ty głupia

Gość florecitaa
wspolczuje po pierwsze facet ma dziewczyne wiec powinnas sobie Go odpuscic, ale mniejsza z tym napisz do niiego maila Czesc chcialam Ciebie i przede wszystkim Twoja dziewczyna przeprosic za ta głupia sytuacje.Sama nie wiem dlaczego w ten sposob sie zachowalam,gdybym mogla cofnac czas to na pewno bym tak nie postąpiła.Nie oczekuje zrozumienia, jeszcze raz przepraszam