Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia :(

ale się skompromitowałam!! Chciałam go zdobyć a wszystko się wydało!!!!

Polecane posty

Gość autorka to k...
Jakby mi próbowała narobić w związku i kłamać na mają kobiete to by pożałowała że się urodziła

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bardzo Ci dobrze, teraz zachowaj resztki godnosci i przeproś chłoapaka

Gość ronoi
---> Kasiu Jeśli Cię to pocieszy to ja tez kiedyś zrobiłam PODOBNY numer. I też zostałam namierzona po IP. :O Z tą różnicą, że ja zrobiłam "świństwo" koleżance. Tylko, że wtedy nie uważałam tego za świństwo bo mój kręgosłup moralny podpowiadał mi, że działam słusznie. Moja koleżanka była kochaną żonatego i dzieciatego mężczyzny. I tak mi się zwierzała z ich "miłości" i jechała po tej "głupiej żonie", że mi się nóż w kieszeni otwierał bo ta cała trójka (żona, kochanek i kochanka) dobrze się znali. I nie wytrzymałam i napisałam tej żonie maila. Oczywiście wynikła afera. Żona się awanturowała z mężem. Mąż z kochanką. A kochanka ze mną. Skończyło się tym, że mąż zostawił kochankę. Po kilka miesiącach nieudanych prób ratowania małżeństwa żona zostawiła męża. A kochanka wyjechała do Belgii, gdzie siedzi do dziś dnia. A ja sobie obiecałam, że NIGDY więcej nie wtrącę się w cudze życie.

Gość kihbnmh
trzeba było wysłas smsa z lewego numeru,maila chyba nie mają wszyscy na lewo i prawo a numer tel więcej osób posiada.tak w ogóle szczeniaccka zagrywka i kaszana na maxa

Gość KEYLOGGERA MOŻNA
ronoi, ale z ciebie wścibskie suczysko :) koleżankę tak załatwić :O

Gość fghjkjfdfghj
autorka chyba znikneła

Gość florecitaa
Przestancie juz atakowac autorke ,ona ma swiadomosc ze zle zrobila lepiej doradzcie jej jak ma to odkrecic

Gość ssssww
po co pcha się jak wie, że facet jest zajętyy..bardzo dobrze jej tak!!!

Gość jhiou098
ile masz lat? 7 ?

Gość beti91
no wlasnie autorko ile macie lat?

"glupia pi**o IP adres pokaze tylko z jakiego kraju, a nie z jakiego komputera i do kogo komp nalezy" IP identyfikuje komputer w sieci. Komputer podłączony do sieci może mieć stałe IP lub za każdym razem inne (dynamiczne IP). Widocznie autorka ma ustawione na sztywno IP w komputerze i dlatego została zidentyfikowana. Teoretycznie adres IP to za mało by namierzyć komputer z którego wysłano maila, ale w praktyce jak widać wystarcza. Autorko, cóż powiedzieć - skompromitowałaś się i tyle. Może cię to czegoś nauczy. Przeproś go, a co ma być to będzie. Jeśli tego nie rozpowie, to może jakoś to się rozejdzie.

ludzie to są naprawdę głupi :D przecież jak się pisze ze swojego kompa domowego, to po IP widać jak na dłoni, kto jest nadawcą.

napisałam, mu mega długiego smsa w nocy ale nie odpisał...:( chybasię faktycznie zwolnię ;(

a czego się spodziewałaś, że napisze 'nie przejmuj się, jest ok'? ma ciekawsze zajęcia do roboty nie wiem ile masz lat ale zachowanie 15-latki, chociaż i te są chyba mądrzejsze zostaw go już w spokoju, długiego sms mu w nocy napisała i po co? wtedy kiedy spał ze swoją dziewczyną, Ty mu smsy, musisz jeszcze do niego pisać?chyba specjalnie to robisz, żeby jeszcze między nimi namieszać, jeszcze na coś liczysz chyba już ktoś napisał - spiąć dupę, iść do niego w poniedziałek w pracy, przeprosić za głupotę i mieć nadzieję, że to zostanie między Wami, bo jak chłopak będzie Ci chciał narobić syfu wśród ludzi w pracy, to zrobi to

napisałam mu długiego smsa z przeprosinami....

Gość kolejna fałszywa kaśka.......
ma dziewczynę, a ty do niego startujesz. dobrze, że się wydało. nie masz żadnych zasad.

Gość można znaleźć IP
jest taka opcja

takich spraw nie wyjaśnia się pisząc sms-y w nocy.... każdy ma swoją hierarchię, wątpię, żebyś znaczyła dla niego tyle, byś mogła pozwolić sobie na nocne nagabywanie, tak się nie robi przede wszystkim ze względu na szacunek do człowieka, którego Ty nie masz za grosz - ani do niego ani do jego dziewczyny

no ale co mam zrobić... mam w miarę dobrą pracę, nie chcę się z niej zwalniać... ja jestem w tej firmie księgowa a on managerem więc raczej nie mógłbym mi zaszkodzić bo nie jest ani wyżej odemnie ani nic w tym stylu po prostu razem pracujemy...:(

Gość fdft453
no właśnie, ile masz lat?

A czy to ważne.. mam 26 wiem, że to co zrobiłam jest okropne ale naprawdę mi się podoba ten cvhłopak :(

Gość geordziniec
ehhh tez uwazam,ze dorze ci tak i niech to bedzie przestroga dla innych!!! skad sie takie baby biora? zachlanne, okropne, zawistne, klamliwe!!!! a przede wszystki FALSZYWE!!!! jestes zalosna, no ale, stalo sie. przeprosilas,jak go w pracy zobaczysz,powiedz"przepraszam" i idz w swoja str. trudno,jakos musisz przezyc,najwyzej sie obrazi. no trudno,a ty rob co musisz.

Gość drapaczka
Skad sie takie łajzy biora?? zero empati wszelkich zasad Żałosna jestes skoro sie bierzesz za zajętego chlopaka, chcialas zniszczyc związek zjebać komuś życie nie zbudujesz szczęścia na czyjmś nieszczęściu!! mam nadzieje że los ci odpłaci za takie zachowanie bo zachowałaś się jak najgorsza szmata

Kurcze wiem że jest na mnie wściekły ale tak pisałam po krótce do znajomych z pracy co słychać co tam w pracy i normalnie pisza nie poruszając tego tematu więc raczej nikomu nie powiedział...:( mam taką nadzierję ale jest mi tak strasznie wstyd że tyle on może nawet podać mnie do sądu :o

Gość geordziniec
eee watpie,ze poda cie do sadu. lubil cie wczesniej wiec moze zwykle przepraszam wystarczy. a co mu napsialas w smsie? nie zwalaj na alkohol, na to,ze koelzanki wypisaly. przepros i tak juz wie,ze sie zakochalas w nim. przepros tez jego dziewczyne. ona na pewno wie:D

"normalnie pisza nie poruszając tego tematu więc raczej nikomu nie powiedział..." a;bo mają trochę taktu, w przeciwieństwie do ciebie.

Gość solitary boar
To niezły z niego informatyk

Gość solitary boar
Kto cie wychował suko ? Ulica ?