Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

OJ TAK CHCE TO WIEDZIEĆ żadnych zmian tutaj nie widzę. jeśli chodzi o zdrowie to trzeba uważać na narządy płciowe tzn rozrodcze

TO JA TEN NIEPOKORNY sytuacja materialna ulegnie poprawie w sierpniu natomiast w życiu uczuciowym hm wyszły Twoje marzenia o tej miłości. zapytałam więc kiedy i sytuacja uczuciowa ulegnie zmianie na,lepsze wyszedł walet karo czyli do 5 miesięcy LEGINSY umowę przedłuża, a w miłości całkiem fajnie, jakiś młody brunet tu sobie stoi a obok 10 kier więc całkiem miło:) ALA NIE Z KRAINY CZARÓW Na przełomie listopad grudzień IWONA80 niee nic takiego nie widać:) Dziewczynka wypadła:)

Gość magda0385
Magdalena 15.03.85 Kiedy zajdę w ciążę?

sklonowanaowca No to jest już przegiecie! znam doskonale Twoja datę urodzin, masz do mnie 3 kroki więc przyjdź na herbatę i karcioszki a nie mi tu kolejkę zajmujesz sklonowanaowco Ty :) intuicję też mam niczego sobie coo? czekam na Cię a tymczasem wracam do wrozenia sklonowanaowca heh skąd Ci taki nick przyszedł do głowy haha

Gość biedroneczka81
Wróżko kochana czy karty coś mówią na temat mojego zdrowia? Chodzi mi między innymi o tarczycę? Aleksandra 11.10.1981.

Gość kamforowa
Wróżko ... pozwoliłam sobie napisać do Ciebie na pocztę ... mam nadzieję że wybaczysz :D czekam na odpowiedź :D

Gość Cciekawskaa
bardzo proszę o chwilkę również dla mnie......mianowicie.....jak się przedstawia moja obecna sytuacja w pracy? czy uda mi się ją zmienić...a jeżeli tak....to czy na lepsze? bożena, 20.02.1981

Gość sklonowanaowca
to chyba jakas pomylka...:D zbieg okoliczności:) SERIO!!! chętnie bym wpadła na herbate ale nie wiem gdzie mieszkasz, ja jestem z lubelszczyzny:D bardzo proszę o wróżbę, to dla mnie ważne:)

ABRAKADABRA783 zaczynasz mnie powoli irytowac... OLKAAA niestety nie ma to najlepszych rokowań, on nie jest do końca szczery

witaj ! pozwolilam sobie napisac do Ciebie w sprawie wrozby wlasnie : czy bede miala dzieci jesli karty tez pokaza kiedy bylabym wdzieczna jakbys powiedziala wszystko co Ci powiedzialy marta ,11.05.1982r

Gość To ja ten niepokorny
Dziękuję ślicznie wiesz Jesteś Aniołem.

DONSIA hm z tego co tu wyszło to jesteście dość trudnym związkiem. To Ty tutaj wszystko nakręcasz on hm pozostaje bierny. Bedziesz jeszcze walczyła o ten związek, ale w końcu stwierdzisz że nie ma to już sensu, na przełomie maj czerwiec spotkasz blondyna i to z nim stworzysz związek. co prawda ten jeszcze będzie coś chciał, ale dla Ciebie będzie już za późno KATERINA23 Poprawa finansów - jesień dzieciątko - sierpień :)) własny kąt - 1,5 roku KAiSENKIA proponuje zostać w tej, sytuacja w pracy zmieni się na Twoja korzyść za 6 miesięcy:) 20.10.1982 JOANNA praca z której będziesz zadowolona pojawi się we wrzesniu 2013 roku. Wdg kart to Twój obecny chłopak będzie Twoim mężem, a kiedy? do 2 lat maksymalnie

DONSIA hm z tego co tu wyszło to jesteście dość trudnym związkiem. To Ty tutaj wszystko nakręcasz on hm pozostaje bierny. Bedziesz jeszcze walczyła o ten związek, ale w końcu stwierdzisz że nie ma to już sensu, na przełomie maj czerwiec spotkasz blondyna i to z nim stworzysz związek. co prawda ten jeszcze będzie coś chciał, ale dla Ciebie będzie już za późno KATERINA23 Poprawa finansów - jesień dzieciątko - sierpień :)) własny kąt - 1,5 roku KAiSENKIA proponuje zostać w tej, sytuacja w pracy zmieni się na Twoja korzyść za 6 miesięcy:) 20.10.1982 JOANNA praca z której będziesz zadowolona pojawi się we wrzesniu 2013 roku. Wdg kart to Twój obecny chłopak będzie Twoim mężem, a kiedy? do 2 lat maksymalnie

Gość MTV PL
witam, chciałabym dowiedzieć sie czegos na temat swego zdrowia. Beata 15.01.1991

Gość moge wrózbe? :)
1. kiedy zajde w ciaze? 2. kiedy wyjde za maz? cynthia 15.08.1991

asderka_aaaa - dzieki za wczorajsza wrozbe - w koncu wczoraj sie nie doczekalam, ale dzis patrze : jest :) wielkie dzieki. jesli masz ochote i czas to mam jeszcze jedno pytanie 27-01-1974, Ewa, czy uda mi sie pozdawac wszystkie egzaminy z zdobyc ten upragniony certifikat? przy okazji pytanko do tego samego - czy bedzie ciezko? i czy dam rade? I ile lat mi to jeszcze zajmie? I czy zdrowie dopisze :) dzieki z gory Kolejny przepis wkrotce :)

obiecany przepis: Racuszki hiszpańskie Składniki, na około 30 racuszków (4 porcje): 1/2 szklanki wody 1/2 szklanki mleka 5 łyżek oliwy z oliwek szczypta soli 1/2 - 1 łyżeczka startej skórki z cytryny (tylko żółta część) 1 szklanka mąki (wcześniej przesianej) 4 duże jajka olej roślinny lub oliwa z oliwek do głębokiego smażenia Dodatki: cukier puder do posypania i/lub cynamon polewa z białej czekolady: 100 g białej czekolady i 1/2 szklanki śmietanki kremowej 30% Przygotowanie: W rondelku zagotować mleko, wodę, 5 łyżek oliwy z oliwek, sól i skórkę cytrynową. Wsypać całą mąkę, zmniejszyć płomień i energicznie mieszać drewnianą łyżką, aż ciasto zacznie odchodzić od ścianek rondelka i utworzy gładką kulę. Podgrzewać przez około 2 - 3 minuty, obracając ciasto. Zdjąć z ognia i lekko ostudzić. Ciasto przełożyć do melaksera (jeśli nie mamy melaksera można użyć miksera na wolnych obrotach) i wyrabiać przez 20 sekund, wbijać kolejno jajka i wyrabiać (miksować) przez następne 30 sekund. Jeśli w cieście są grudki, należy przetrzeć je przez sito, rozcierając grudki tłuczkiem. Można spróbować mieszać energicznie drewnianą łyżką. Ciasto powinno być jednolite. W woku lub głębokiej patelni rozgrzać olej do smażenia (na głębokość 3 cm). Olej ma być bardzo gorący (jak na pączki). Do rozgrzanego oleju wkładamy po małej łyżeczce ciasta. Racuszki smażyć na odpowiednio dużym ogniu, na złoty kolor (przez około 3 minuty), raz przewracając. Ciasto powinno urosnąć i być puste w środku. Racuszki wyjąć łyżką cedzakową na ręczniki papierowe. Posypać cukrem pudrem i/lub cynamonem. Podawać z polewą czekoladową: czekoladę połamać na kosteczki i roztopić (np. w kuchence mikrofalowej), następnie energicznie wymieszać ze śmietanką kremową

Joanna 15 01 81. Co karty mówią na temat przyszłości mojego małżeństwa? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Dziękuję.

Gość agnieszek0
agnieszka 31.08.1976,, michał 14.12.1983 r. czy on mnie kocha, czy będziemy razem ? z góry dziękuję.

Gość Taktatak
Czy bede miala jeszcze dziecko? Aleksandra 29.03.1975

Gość sdcsdcsdsd
wrozko kochana..coraz wiecej ludzi przybywa, przeciez nie wyrobisz sie z odpowiedziami, zameczysz sie. powinnas zaczac robic to odplatnie, bo ejstes w tym dobra i w dodatku jestes slodka, zyczliwa osoba. lub przynajmniej ogranicz sie do jednego pytania jedynie-dla wlasnego dobra. inaczej wyczerpiesz sie energetycznie wiem cos o tym . Pomysl Pozdrawiam cieplutko;0

kochani muszę się z Wami pożegnać na dzisiaj. Jutro znowu będę i znowu będę stawiała karty:) sdcsdcsdsd bardzo dziękuje za te miłe słowa. Jest mi bardzo miło że tak myślisz:) już wiele osób mówiło że powinnam pobierać za to opłaty, ale ja tak nie umiem... może jestem zbyt dobra. Po prostu źle bym się czuła biorąc pieniądze za jakby nie patrząc pomoc. Bo może i są ludzie którzy uważają wrozenie za zło wcielone, ale ja to traktuje jako pomoc. Narazie wystarczy mi ludzka wdzięczność i satysfakcja gdy potem dostaje wiadomości że to co dobre się sprawdziło. Każdego dnia obiecuje sobie że zmniejsze liczbę osób do 5ciu dziennie, ale nie wychodzi mi z tym bo stawiam się w sytuacji ludzi którzy czekają. Wrozylam już na forum estetycznym, ale musiałam stamtąd odejść bo ludzi było masa a ja już nie miałam siły. Wierze że wszystko co dobre kiedyś do nas wraca i mam nadzieję, że kiedyś to dobre co wyszło ode mnie zatoczy koleczko i do mnie wróci. Zdaje sobie z tego sprawę że ludzie takich 'wrozek' jak ja nie szanują, a wszystko dlatego że nie pobieram opłat. Również pozdrawiam cieplutko i życzę wszystkiego co dobre:)