Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsda

Nierealne, sprzeczne i wciaz rosnace wymagania kobiet wzgledem facetow

Polecane posty

Gość dzentelman ty jestes
A na co ty liczysz ? Bo: 1. ani nie masz rozwijajacej pracy, tylko byle co, gdzie siedziesz na kafe 2. inteligencja do doopy 3. narzekasz jak stary dziad 4. nie potrafisz dyskutowac, tylko maslo maslane caly czas na co liczysz ? Na kogo ?

Gość znowbycszczupla
halow a film ktor przesłałes , tam jest pokazana kobieta cos ala menadzer a on zwykły robol ktory skreca meble. Jesli pokazales filmi tego typu i na nim bazujesz a napewno na nim bo sam powieziales ze tak to wyglada to jesli teraz temu zaprzeczysz zenie o takie kobiety ci chodzi to sam jestes kłamcą i kretaczem

Gość pyttajacy dzentelman
A na co ty liczysz ? Bo: 1. ani nie masz rozwijajacej pracy, tylko byle co, gdzie siedziesz na kafe 2. inteligencja do doopy 3. narzekasz jak stary dziad 4. nie potrafisz dyskutowac, tylko maslo maslane caly czas na co liczysz ? Na kogo ? TY po jednym dniu stwierdzasz jaka mam prace, nie majac zielonego pojecia o niej jak mozna dyskutac z taka osoba jak ty?Nie widzisz jak jesres zalosny?

znowbycszczupla Co do filmu, to zacznij myslec kobeto,m to naparwde nie boli! Jakby Ci wyslac film z pingwianmi to bys uwazala ze chce =seiu zwizac z pingiwinem? Takie masz wnioski,,,, mozna sie zalamacv

Cwaniakami to jestescie ale za komputerem jakby pryszlo porozmawaic w 4 oczy to by was nie bylo

Gość znowbycszczupla
jasne chyba mowisz o sobie, cwaniak to ty jestes przed komputerem geeku jebanany

hahahaha. Jak na razie to gnijesz na kafe calymi dniami, wiec jaka mozesz miec ? Zajebiscie lotna, rozwijajaca ???Twoj jedyny kontakt, to kontakt z nami :D, wiec sie nie pluj, bo masz przynajmniej raz w zyciu okazje porozmawiac z kims, kto wie wiecej od ciebie i jest od ciebie madrzejszy. Uszanuj to i wyciagaj wnioski a nie pierzysz sie jak mlody kogucik.

że Ty jeszcze na dziób nie padłeś, gościu, to tylko dzięki temu ,że od 6 godzin twój mózg odpoczywa.

Tak, ja sie moge spotkac i powtorzyc to wszystko co napisalem, Tylko ostrzgam, nie ma zadnego rownuprawnienia, traktuje kobiety bez zadnych przywilejow, zatakuje mnie jakas, to ja oddam

I jestem kobieta, tak dla scislosci, ale czego wymagac od ciebie ? Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem a wytykasz komus..jakie to typowe.

hahahahahahahahahaha to ladnie masz sprany mozg :O

uwaga,pozor! zaraz sobie gościu zwali pod wizualizację spotkania z nami...

dzentelman ty jestes Jakimi calymi dnaimi? Gdzies to wyczytalas? Czekam na cytaty, dowody, jak ich nie przedstawisz okazesz sie klamca. Czekam

Gość znowbycszczupla
pewnie wygladasz jak ten koles z miesnego jeza, moze powinienes wlasnie taka partnerke sobie zanlesc jaką on ma taka napewno nie ma wymagan

dzentelman ty jestes Jakimi calymi dnaimi? Gdzies to wyczytalas? Czekam na cytaty, dowody, jak ich nie przedstawisz okazesz sie klamca. Czekam" to do mnie ??? bo o ile pamietam i czytam, to mowiles to do szczuplej..co za cwok

dzentelman ty jestes hahaa, pekam ze smiechu jestwscie tak zalosni ze az smieszni by nie powiedziec ze komiczni

dzentelman ty jestes Ciebie tez sie to tyczy bo tak samo nie potrafisz czytac ze zrozumieniem i jestes klamca

Masz tu tepaku !!!! : 15:48 [zgłoś do usunięcia] pyttajacy dzentelman znowbycszczupla Gdzie wycztalas ze sszkam salonowych dam? Pokaz gdzie, jelsi nie pokazesz okazesz sei KLAMCA! \Czekam 15:49 [zgłoś do usunięcia] pyttajacy dzentelman zalosny jestes ty bo liczysz na to ze piękna bogada laska poleci na taką sierote życiowa jak ty i jeszcze będzie go utrzymywać Gdzie wycztalas ze ja licze na takie cos? Pokaz gdzie, jak nie pokazesz okazesz sie KLAMCA. Czekam

Jak to mowia, psy szczekaja a karawana jedzie dalej szczekajcie dalej, dawac, posmieje sie z Was

O ja ! To mi zakrawa na gruba chorobe psychiczna ! Drogie panie..czas sie zawijac :D

skoro Beatka jest kobietą, to znaczy że ma wymagania, w dodatku SPRZECZNE chyba że nie chodzi akurat o niąm, bo nie każda kobieta tak ma za to kobiety tak mają co pokazuje filmik ale on nie jest o tych kobietach i tekst który jest tylko satyryczny bla bla bla to taki własnie bełkot, będę nominować ten topik do jakies nagrody od redakcji kafe jeśli oczywiście to nie redakcja go stworzyła.

Gość njun jak zwykle tak sie
podniecila, ze jej oblesnosc wyszla z niej i :O odstrasza

Nadal nie widze gdzie napisalem ze szukam salonowych dam. A zapomnailemm nie umiecz czytac ze zrozumnien. NaUCZ SIE A dopiero potem pisz na forum, nie w odwrtonej kolejnosci

Gość znowbycszczupla
hahaha a ty napewno masz małego, i twoja jedyna kobieta to renia grabowiecka. Widzisz tak dawno nieru... ze juz ci sie na mózg rzuciło, sposc z krzyza to mzoe zmienisz zdanie o kobietach. Ale błagam nie uzywaj juz reki bo to nic nie da musisz miec kobiete taka z krwi i kosci poszukaj z jakis okolicznych wsi moze bedziesz miał szczescie.

dzentelman ty jestes Uciekasz? No tak, zawsze sie znajdziej odpowiednai filozofia do braku odwagi

taaaaa, zawsze jak zasypiam to sie podniecam i to tak obleśnie

znowbycszczupla Poczytaj swoje wypowiedzi, to zobaczysz jak jestes zalosna Co do seksu, to nie jestem frajerem. SEks jest przyjemnieszy dla kobiet, to kobiety powinny zaciagac facetow do lozka

Gość njun jak zwykle tak sie
masz arcję, słodziaku 👄 pora na dzymkę, kolejną

Ty glupku :D Moge sie chociaz pojsc odlac, zanim oskarzysz mnie o ucieczke ? Ale po co ja mam z toba dyskutowac, skoro nawet nie wiem o co ci chodzi ?

Ale po co ja mam z toba dyskutowac, skoro nawet nie wiem o co ci chodzi ? Jak bys pomyslala to bys wiedziala, widocznie przekracza to twoje mozliwosci, to juz nie moja wina, wspolczuje