Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghgfjgfjtg

CHCE ZMIENIC WYGLAD, POCZUC SIE ŁADNIE, ZADBAC O SIEBIE- KOBIETKI PORADZCIE!

Polecane posty

Gość fghgfjgfjtg

chciałabym zmienic kolor włosów, wybieram sie do fryzjera, chce tez zaczac sie malowac. Opiszę się, a wy mi doradzcie:) -21lat - jasna karnacja, cera naczynkowa - niebieskie oczy - ostre rysy twarzy tzn dłuższy nos - włosy pomalowane na ciemny brąz- niestety nie pasuje mi ten kolor i kompletnie nie wiem na jaki go zmienic:( - wzrost 165cm, waga 46kg, mam anemię - nie maulje sie kompletnie, a jak zrobie kreskę na powiece to wyglada to smiesznie i niezdarnie. :( czuje sie brzydka

no więc tak. Do jasnej karnacji najlepiej jasny puder odcień 1 lub 2 polecam clinique. Na kości policzkowe kup sobie bronzer tylko nie jakiś pomarańczowy , lekko brzoskwiniowy - żeby ozywić twarz i nadać jej ładny kształt. Oczy masz niebieskie, używaj jasnego beżowego świetlistego cienia (Isa Dora ma fajne) wytuszuj rzęsy górne i dolne kreske rób sobie cienką eyelinerem jak nie lubisz czarnego może być brazowy lub szary. Usta maluj delikatną pomadką w kolorze nude lub delikatnego różu. Włosy ufarbuj na blond taki kolor najlepiej pasuje do jasnej cery i niebieskich oczu z tym że nie musi to być bardzo jasny blond możesz sprobować ze średnim blondem i na to delikatne jaśniejsze refleksy. Naczynka jeżeli ci przeszkadzają możesz pozamykać laserem i będziesz mieć spokój z tym ze to jest dość droga metoda. Myślę że to wystarczy żebyś się poczuła ładna :)

może zamiast brązu zrób sobie ciemny blond? jeżeli kreska Ci nie pasuje, spróbuj z cieniami do powiek. Trochę różu, puder, fluid matujący. Wytuszuj rzęsy. Ciężko tak doradzać bez zdjęcia.

Gość kjkomjn
mysle, ze skoro kreska dla ciebie wyglada smiesznie, to kup sobie dobry tusz i wystarczy. podkla i puder na twarz, troche rozu na policzk,i dobrze wytuszuj rzesy i gotowe:) jesli nie potrafisz sie malowac to sa filmiki jak to zrobic. fryzjer ci doradzi co do wlosow, nie wiem jak ty wyjdziesz z tego czarnego, jest to cholernie trudne. chyba jedynie pasemkami stopniowo rozjasniac.

Gość 21-latka studentka administrac
- włosy rozjasnij do jasnego brązu i zrob jasne refleksy - oczy podkreslaj tuszem i jasnym cieniem - ubieraj sie kobieco - cere naczynkowa chron przed zmianami temperatury, bierz witamine C, któa uszczelnia naczynka