Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona Qukardka

Hej śląskie Mamusie

Polecane posty

hahaha Dominika to nie ja tylko moja sis:D pisze, ze ta pomalowana to sis:D ja sie nie maluje. Edyta juz glosowalam na tej stronce:)

Gość gość
Wysłałam :D Czekam na odpowiedzi od Was na e-maila :D

Gość gość
E-MAIL mamuski@poczta.onet.plNICK.............IMIĘ.....WIEK....MIASTO........PORÓD.. . .IMIĘ /WIEK DZIECKAMania2311.....Edyta....24.......Knurów..........Sn...... ..Maksymilian - 11 mies.dorcia20.....Dominika....20.......Bielsko-B........Cc.... ....Martyna - 1 mies.czerwona Q...Monika...19.......Knurów....................Jakub - 5 mies.jak_k........................23.......Częstochowa....... .......Krzyś - 3,5 mies.darkika.........Daria......21.......Strzelce Op......Cc.......Amelia - 11 mies.KasieŃKAA__...Kasia.....22.......Sosnowiec.......Sn..... ..Aleksander....9,5mies.Martita__85................27........Częstochowa........ .....Igor-2,córeczka -28 tyd.Bunia88........Natalia....23........K-ce,Ch-ów......Sn.. ....Kacper/2 latkaMalwina21....Malwina...24.............L-C............Sn.. ....Krzyś- 17 miesięcykaka87.........Klaudia.....25........Gliwice..........Sn. .......Hania 3,5 miesiącaKarooolinnnna.............25........Knurów..........Sn.. .....3lata/16m-cy

Gość gość
darkika odpisałam Ci bezpośrednio na Twojego e-maila :) Czekam na odpowiedzi na mojego e-maila :)

Gość gość
Już Wam na e-maila posyłam namiar

Gość gość
Zostawiam wiadomość dla pozostałych dziewczyn - odczytajcie e-maila ode mnie na naszej poczcie :)

Gość gość
Na żadne prywatne forum nie idziemy więc w czym problem ?

Darkika ja przed ciaza tez wazyłam 65 po ciazy troche mniej potem przybrało mi sie do 66 a teraz waze 63 ale jednak brzuch mam ;/ darkika przesadzasz figure masz dobra

Hej Dorcia :) ja też przed ciążą ważyłam 45 kg :) w ciąży przytyłam 13 kg i po porodzie szybko wrocilam do swojej wagi (pewnie przez to ze dlugo karmilam malego) a teraz juz nie karmie prawie 1,5 miesiaca i mam na plusie 1,5 kg co mnie cieszy, ale niestety tego nie widac :/ Mam pytanie do dziewczyn, ktore maja dzieciaki w wieku podobnym do Krzysia. Kiedy Wasze pociechy zaczeły przesypiać całe noce?? Wysłałam Wam meila ;) Z pisaniem idziecie jak burza ze czasem nie nadąrzam. Na kompie siedze raz dziennie wieczorem. Teraz udało mi się wejść bo teściowej mam coś zamówić z KDC. Pozdrawiam

witam witam:) zapraszamy na nasza stronke:) nie bede pisac szczegolow:D wszystko pisze na poczcie:) Malwina moja, chyba tego nie idzie nawzac przesypianem calej nocy, skoro musze dac jej jeszcze mleko o polnocy? ale tak to spika:D

Gość gość
Witam dziewczynki teraz siedzę bo mały śpi ale widzę że nikogo nie ma Jak wstanie to obiadek i idziemy na spacerek a potem mam mieć gościa więc dopiero wejdę wieczorkiem jak mały zaśnie koło 20-21 :) Pozdrawiam :)

co za idiotka nie masz nic ciekawego do powiedzienia, skoro piszesz takie cos i innych sie czepiasz!

Kobitki dlaczego przestalyscie sie odzywac????????

Dlaczego przestalyscie sie odzywac smutno tak troszke :( bylam w piatek u lekarza wszystko dobrze wkoncu serduszko uslyszalam i tak slodko sie ruszalo , hmm to dopiero 11 tydzien gdzie tam koncowka :p 17 ide na usg genetyczne a nastepna wizyta dopiero 27. Pozdrawiam:)

Hej Dziewczyny przeszły na czat i jak tam wchodze to się z nimi mijam i nikogo nie ma. Najbardziej się ciągnie końcówka :) Super, ze wszystko porządku :)

Powiedz mi kochana na jakiego czata sie przeniosly daj namiar :D

hej :) chyba z powrotem zaczne tu pisać ten czat to fajny pomysł ale nie mam tak czasu na bieżąco pisac a na kafe przynajmniej moge odpisac i przeczytac z opóźnieniem :) czasem jak mam chwile to pisze ale rzadko :) więc może reszta spowrtotem sie przyłączy bo szkoda żeby topik przepadł , a trzeba olać te głupie komentarze

hej ja tez sie tam z Wami mijałam wiec nawet nierwadomo co pisałyscie miłego dnia

Gość gość
NICK.............IMIĘ.....WIEK....MIASTO........PORÓD.. . .IMIĘ /WIEK DZIECKAMania2311.....Edyta....24.......Knurów..........Sn...... ..Maksymilian - 11 mies.dorcia20.....Dominika....20.......Bielsko-B........Cc.... ....Martyna - 1 mies.czerwona Q...Monika...19.......Knurów....................Jakub - 5 mies.jak_k........................23.......Częstochowa....... .......Krzyś - 3,5 mies.darkika.........Daria......21.......Strzelce Op......Cc.......Amelia - 11 mies.KasieŃKAA__...Kasia.....22.......Sosnowiec.......Sn..... ..Aleksander....9,5mies.Martita__85................27........Częstochowa........ .....Igor-2,córeczka -28 tyd.Bunia88........Natalia....23........K-ce,Ch-ów......Sn.. ....Kacper/2 latkaMalwina21....Malwina...24.............L-C............Sn.. ....Krzyś- 17 miesięcykaka87.........Klaudia.....25........Gliwice..........Sn. .......Hania 3,5 miesiącaKarooolinnnna.............25........Knurów..........Sn.. .....3lata/16m-cy

Aktualizuje bo moja w lutym kończy 2 miesiące:) NICK.............IMIĘ.....WIEK....MIASTO........PORÓD.. . .IMIĘ /WIEK DZIECKA Mania2311.....Edyta....24.......Knurów..........Sn...... ..Maksymilian - 11 mies. dorcia20.....Dominika....20.......Bielsko-B........Cc......Martyna 2mies. czerwona Q...Monika...19.......Knurów....................Jakub - 5 mies. jak_k........................23.......Częstochowa....... .......Krzyś - 3,5 mies. darkika.........Daria......21.......Strzelce Op......Cc.......Amelia - 11 mies. KasieŃKAA__...Kasia.....22.......Sosnowiec.......Sn..... ..Aleksander....9,5mies. Martita__85................27........Częstochowa........ .....Igor-2,córeczka -28 tyd. Bunia88........Natalia....23........K-ce,Ch-ów......Sn.. ....Kacper/2 latka Malwina21....Malwina...24.............L-C............Sn.. ....Krzyś- 17 miesięcy kaka87.........Klaudia.....25........Gliwice..........Sn. .......Hania 3,5 miesiąca Karooolinnnna.............25........Knurów..........Sn.. .....3lata/16m-cy

czesc laski! Ja to sie zatracilam na tym czacie przez ta nasza paskude Manie! To nie wiem juz wracamy, na te kafe czy nie?