Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona Qukardka

Hej śląskie Mamusie

Polecane posty

wrrrrr a czemu nie ma nikogo z mojego miasta:/ mialabym z kim na spacerki chodzic:D

Gość gość
czerwona Qukardka Zwracam honor myślałam że pochodzisz z Knurowa a mieszkasz dalej :)

mania właśnie tak myśle ze to była kolka , bo taka nagła zmiana więc możliwe ale dziś jej daje nan to co zje to śpi ale i tak jutro lekarz nas czeka ... i nawet odkąd poniedziałku kupy nie zrobiła, bidulka sie męczy , daje jej herbatke na trawienie ale coś nie działa darkika no z bielska też nikogo nie ma,tylko my takie samotne :D

Gość gość
dorcia20 Espumisan dla dzieci daj i przejdzie Mój miał kolki może z tydzień góra półtorej i koniec

dałam jej własnie niedawno przed jedzeniem , ale babka w aptece mówiła ze od drugiego miesiąca to jest a na tym pisze ze od pierwszego to nie wiem czemu mi tak powiedziała :/ dałam kilka kropelek to moze sie jej poprawi

Gość gość
dorcia20 One zawsze tak gadają Mój jak był chory jak miał miesiąc bo wtedy też zima była mimo że był w domu to wiadomo bez szczepienia jeszcze i maluch to się przeziębił to dostałam syrop od 3 mies tylko po prostu dawkę zmniejszyłam :)

Gość Karooolinnna
...ja jestem b. chętna, bo pochodzę z innego miasta i tutaj właściwie nikogo nie znam...

Gość gość
Karooolinnna To super :) Ja właściwie zawsze miałam dużo ludzi wokół siebie ale jak zaczęłam pracować w Gliwicach i tam chodzić do szkoły to kontakty sie pozrywały a teraz jak dziecko mąż to już w ogóle Karolinko odezwij się do mnie na gg Możemy nawet jutro iść :) Ja mam teraz wolne bo zajęcia dopiero 18 lutego :)

Karooolina to zapraszamy do nas :) wysłałam na meila zdjecia małej , i to widać że na czole ma takie czerwone naczynka ,taką plame . w szpitalu mówili że do miesiąca jej to zejdzie . dziś mija 6 tygodni a to dalej jest :( martwie sie że jej to zostanie

Mania bardzo chetnie ale ja dopiero jestem w ciazy dzidzia bedzie pod koniec sierpnia :D a numer bloku mam 29a

Gość gość
dorcia20 Nie martw się jeszcze ma czas choć mój podopieczny miał też takie coś potem mu zeszło i pojawiało się tylko jak płakał Mój mały miał krwiaki obustronne na główce w wyniku szybkiego porodu bo w niecałą godzinę urodziłam strasznie szybko się pchał Zostało mu tylko na jednej powiece takie naczynka z biegiem czasu powinno zejśćPafi86 To fajnie :D Więc kiedy gdzieś idziemy :)

Gość gość
E-MAIL mamuski@poczta.onet.plNICK.............IMIĘ.....WIEK....MIASTO........PORÓD.. . .IMIĘ /WIEK DZIECKAMania2311.....Edyta....24.......Knurów..........Sn........Maksymilian - 11 mies.dorcia20.....Dominika....20.......Bielsko-B........Cc........Martyna - 1 mies.czerwona Q...Monika...19.......Knurów....................Jakub - 5 mies.jak_k........................23.......Częstochowa..............Krzyś - 3,5 mies.darkika.........Daria......21.......Strzelce Op......Cc.......Amelia - 11 mies.KasieŃKAA__...Kasia.....22.......Sosnowiec.......Sn.......Aleksander....9,5mies.Martita__85................27........Częstochowa.............Igor-2,córeczka -28 tyd.Bunia88........Natalia....23........K-ce,Ch-ów......Sn......Kacper/2 latkaMalwina21....Malwina...24.............L-C............Sn......Krzyś- 17 miesięcykaka87.........Klaudia.....25........Gliwice..........Sn........Hania 3,5 miesiącaKarooolinnnna.............25........Knurów..........Sn.......3lata/16m-cy

Gość gość
Pafi86 Jesteś pewna Bębna ? Pisałam gdzieś tu z kimś o nim albo na innym temacie ale już nie pamiętam gdzie to było dokładniej Bęben jest miły ale jak coś się dzieje złego to umywa ręce to juz dużo osób potwierdziło poza tym w szpitalu olewa swoje pacjentki Ja byłam u niego tylko potwierdzić ciąże i natychmiast przepisałam się do Arabskiego jest naprawdę dobrym i oddanym ginekologiem również przyjmuje w Sanvicie :)

jestem jeszcze pelna nadzei dorcia moze sie ktos odezwie z naszych stron:D

darkika ja tez :D widze że ktoś fajnie posegregował nas na meilu :D żeby zdjęcia były w osobnych folderach :)

Gość gość
Gdybym tylko mogła to zapewne bym Was odwiedziła kiedyś byłam światowa hehe :D

Gość gość
To ja hehe :) Myślę że tak będzie dużo lepiej i wygodniej :)

Gość Karooolinnna
do dziewczyn z Knurowa? Gdzie dokładnie mieszkacie? ...bo nie wszystkie napisały... ...ja UL. Ziętka :) ZARAZ OBOK Tesco

ja na krakowskiej zaraz obok lidla i biedronki hahaha jak chce wam sie to wpadac:D hahaha nie no nie pokolei mam w glowie dzis:D

Gość gość
Ja Kazimierza Wielkiego zaraz naprzeciwko Sanvity :)

Gość Karooolinnna
Mania wiem gdzie, ale gdzie lidl? Nie mam pojęcia...

No no dziewczynki jedna koło biedronki druga koło tesco mieszka nic tylko zakupy robić haha :D nie no nie śmieje sie ja mam carrefour niedaleko ale niestety nie w Knurowie :)

Gość gość
Dokładnie tak to zrobiłam ale jak na razie jest komplet wiec nie trzeba nic dodawać :)Karolino Daria nie jest akurat z Knurowa ale postanowiła też się wypowiedzieć hehe :D

menia to mi pisałaś o bembnie a powiec mi ile arabski bierze za wizytę???

dorocia ja małej pepti daje od 2 miesięcy i je toleruje. A ja musze jeżdzić na zakupy bo u mnie tylko sklepiki takie