Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona Qukardka

Hej śląskie Mamusie

Polecane posty

Gość gość
WIADOMOŚĆ DO DZIEWCZYN Z KNUROWA !!!8 lutego idę do tej bawialni na planecie http://www.planeta-dzieci.com/ Jeśli macie ochotę to skontaktujcie się ze mną i pójdziemy razem Pozdrawiam :)

Hej laseczki:) co tam co tam? nic sie nie oddzywacie? gdzie sie podzialyscie? jak maluszki?

Gość gość
Hey dziewczynki :D Ja tak z odskoku czasem wpadałam zerknąć na kafeterie Wszystko w biegu :) Mały ma już roczek powoli przygotowujemy się do imprezki z tej okazji :) Czekamy również na 8 ząbka :) Pare dni chodziliśmy do różnych bawialni w moim mieście fajna zabawa :) A co tam u Was ? :)

Maniaaaaa:) hej :D kupe lat:D hahaha no ja za niedlugo tez roczek :D boze juz sie boje :D moja ma kaszelek to juz 2 tyg wiec lece do lekarza w pon zbadac ja .... bo za dlugo mi to :/

Gość gość
Mój 8 lutego miał ale odprawiamy 26 lutego w niedziele razem z kościołem Mój hartowany i jak na razie nie choruje w ogóle :D hehe Ja niedługo na szczepienie idę z małym o ile będą szczepić w tym tygodniu :)

Hej A mój na dniach skończy 1,5 roku :) Przeleciało mi to jak wczorajszy dzień. U nas nadal mroźno, czekam z utęsknieniem na wiosne, wtedy przynajmniej nie bedzie trzeba sie tak grubo ubierac ;) Moj Krzys teraz spi i pewnie lada moment bedzie sie budzil. Ok uciekam bo posciel czeka na ubranie :) Pozdrawiam

Gość gość
Witam wpadłam na chwilkę zrobić aktualizację tabelki :) Wczoraj znikłam bo jechaliśmy do teściów do Bytomia :) Teraz znikam bo jedziemy do pradziadków do Lublińca Pozdrawiam :) Wejdę może wieczorkiem :)NICK.............IMIĘ.....WIEK....MIASTO........PORÓD.. . .IMIĘ /WIEK DZIECKAMania2311.....Edyta....24.......Knurów..........Sn...... ..Maksymilian - 11 mies.dorcia20.....Dominika....20.......Bielsko-B........Cc.... ..Martyna 2mies.czerwona Q...Monika...19.......Knurów....................Jakub - 5 mies.jak_k........................23.......Częstochowa....... .......Krzyś - 3,5 mies.darkika.........Daria......21.......Strzelce Op......Cc.......Amelia - 11 mies.KasieŃKAA__...Kasia.....22.......Sosnowiec.......Sn..... ..Aleksander....9,5mies.Martita__85................27........Częstochowa........ .....Igor-2,córeczka -28 tyd.Bunia88........Natalia....23........K-ce,Ch-ów......Sn.. ....Kacper/2 latkaMalwina21....Malwina...24.............L-C............Sn.. ....Krzyś- 17 miesięcykaka87.........Klaudia.....25........Gliwice..........Sn. .......Hania 3,5 miesiącaKarooolinnnna.............25........Knurów..........Sn.. .....3lata/16m-cy

Gość gość
NICK.............IMIĘ.....WIEK....MIASTO........PORÓD.. . .IMIĘ /WIEK DZIECKAMania2311.....Edyta....24.......Knurów..........Sn...... ..Maksymilian - 12 mies.dorcia20.....Dominika....20.......Bielsko-B........Cc.... ..Martyna 2mies.czerwona Q...Monika...19.......Knurów....................Jakub - 5 mies.jak_k........................23.......Częstochowa....... .......Krzyś - 3,5 mies.darkika.........Daria......21.......Strzelce Op......Cc.......Amelia - 11 mies.KasieŃKAA__...Kasia.....22.......Sosnowiec.......Sn..... ..Aleksander....9,5mies.Martita__85................27........Częstochowa........ .....Igor-2,córeczka -28 tyd.Bunia88........Natalia....23........K-ce,Ch-ów......Sn.. ....Kacper/2 latkaMalwina21....Malwina...24.............L-C............Sn.. ....Krzyś- 17 miesięcykaka87.........Klaudia.....25........Gliwice..........Sn. .......Hania 3,5 miesiącaKarooolinnnna.............25........Knurów..........Sn.. .....3lata/16m-cy

Hej laski widze ze piszecie :) mnie nie było kilka dni bo nie miałam neta :) u mnie nic nowego , z małą dobrze rośnie jak na drożdzach :) Edytko wszystkiego najlepszego dla Maksymilianka :) spóźnione ale szczere :)

Gość gość
dorcia20 Dziękujemy bardzo :)Malwina21 Tak ale dokładnie to dziadkowie mojego męża Ja mam swoją jedyną i ukochaną babcie na wsi koło Łowicza :)

Hej O to byłaś w moim mieście ;) U nas dzis sypie śnieg, mam nadzieje, ze uda nam sie zaliczyc chociaz krotki spacerek. Wczoraj Krzys zostal obcięty :) stawiał małe opory ale się udało. Potem musieliśmy go wykapać by go wloski nie gryzły i tym sposobem wczoraj siedzieliśmy w domku :)

Gość gość
Witam a ja dziś przedszkole mam w domku Opiekuję się od szwagra brata synem i moim maluchem :) Wpadnę może troszkę później :)

Mania ale ty musisz lubić dzieci :) ja to mam jedno a bywa i tak że nie wiadomo do czego ręce włożyc tak mało czasu :) od 8 rano mała dopiero teraz zasnęła ... ale za to w nocy mam spokój jak zaśnie o 9 to dopiero o 4 sie budzi na jedzonko :)

Gość gość
dorcia20 Uwielbiam :) Pracowałam trochę czasu jako opiekunka w końcu hehe a tego malucha akurat przypadkowo miałam w domu od rana do południa ma niestety nie za ciekawą sytuację życiową.Co u Was?

cisza tu jak makiem zasiał :P piszecie jeszcze na tym czacie bo nie wiem czy wchodzić :) Daria odezwałabyś sie wkońcu na kafe :P

Gość gość
dorcia20 Nikt nie zagląda to jest cisza :D Proste i logiczne :) To było wiadomo już od początku :D Tak to już tu jest :) Cała kafe :)

hejka ja ostatnio nie mam humoru, chyba handra ? No i planuje powoli te urodzinki... u mnie dzis sniezyca!!

Witajcie Mamuśki! Można się dołączyć do Was?:-) Jestem szczęśliwą mamą półrocznej Lilianny.Mieszkam w Tychach, obecnie jestem na bezpłatnym (niestety) wychowawczym. Lili jest oczywiście mamusinym cycem:P Do tego potrafi doskonale wymuszać co tylko zechce ,czyli najczęściej noszenie na rączkach,ciągła uwaga i zabawa:) Póki co to byłoby na tyle. Pewnie zaraz stąd zniknę bo mała się obudzi z drzemki popołudniowej:)

Gość gość
wkreciara Serdecznie witam i jak masz ochotę dopisz się do tabelki :)NICK.............IMIĘ.....WIEK....MIASTO........PORÓD.. . .IMIĘ /WIEK DZIECKAMania2311.....Edyta....24.......Knurów..........Sn...... ..Maksymilian - 12 mies.dorcia20.....Dominika....20.......Bielsko-B........Cc.... ..Martyna 2mies.czerwona Q...Monika...19.......Knurów....................Jakub - 5 mies.jak_k........................23.......Częstochowa....... .......Krzyś - 3,5 mies.darkika.........Daria......21.......Strzelce Op......Cc.......Amelia - 11 mies.KasieŃKAA__...Kasia.....22.......Sosnowiec.......Sn..... ..Aleksander....9,5mies.Martita__85................27........Częstochowa........ .....Igor-2,córeczka -28 tyd.Bunia88........Natalia....23........K-ce,Ch-ów......Sn.. ....Kacper/2 latkaMalwina21....Malwina...24.............L-C............Sn.. ....Krzyś- 17 miesięcykaka87.........Klaudia.....25........Gliwice..........Sn. .......Hania 3,5 miesiącaKarooolinnnna.............25........Knurów..........Sn.. .....3lata/16m-cy

NICK.............IMIĘ.....WIEK....MIASTO........PORÓD.. . .IMIĘ /WIEK DZIECKA Mania2311.....Edyta....24.......Knurów..........Sn...... ..Maksymilian - 12 mies. dorcia20.....Dominika....20.......Bielsko-B........Cc.... ..Martyna 2mies. czerwona Q...Monika...19.......Knurów....................Jakub - 5 mies. jak_k........................23.......Częstochowa....... .......Krzyś - 3,5 mies. darkika.........Daria......21.......Strzelce Op......Cc.......Amelia - 11 mies. KasieŃKAA__...Kasia.....22.......Sosnowiec.......Sn..... ..Aleksander....9,5mies. Martita__85................27........Częstochowa........ .....Igor-2,córeczka -28 tyd. Bunia88........Natalia....23........K-ce,Ch-ów......Sn.. ....Kacper/2 latka Malwina21....Malwina...24.............L-C............Sn.. ....Krzyś- 17 miesięcy kaka87.........Klaudia.....25........Gliwice..........Sn. .......Hania 3,5 miesiąca Karooolinnnna.............25........Knurów..........Sn.. .....3lata/16m-cy wkreciara......Małgorzata.....24.......Tychy.....SN........Lilianna 6msc

Cześć mamuśki! Co tak cicho siedzicie? Powiedzcie mi , wy codziennie wychodzicie z dzieciaczkami na spacery? Bo ja szczerze mówiąc, nie!Jak jest za zimno, albo duzo śniegu i ciężko wózek pchać to siedzimy w domku.Mała już raz mi się przeziębiła i tydzień się męczyłyśmy z katarem.Biedactwo w ogole nie miała jak oddychać cały nochal zawalony, w nocy problemy ze spaniem, w dzien sie zloscila, bo jej lecialo i nie umiala sobie z tym poradzic:( Napiszcie mi prosze, jak spedzacie zimowy czas ze swoimi maluchami, kiedy siedzicie razem w domku?

witajcie mamy Jestem z Zabrza i mam 31 lat i 20 miesięczną córkę Julkę. Czy można do was dołączyć? Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
wkreciara Witam ja rzadko ostatnio wpadam bo troszku zalatana jestem a to Maksiu wariuje a to coś do szkoły robię a to dom i tak w kółko Co do spacerków to my wychodzimy przeważnie codziennie nawet jak jest te -10 choćby na te 20-30 minut Mój mały mi nie choruje :) Nie przyzywczajam go tylko do ciepła bo potem znajdzie się w zimnym i od razu by chorował Lepiej chartować dzieciaczki Poza tym ostatnio w tv wypowiadał się lekarz i mówił że można z dzieckiem (ciepło ubranym) wychodzić jak jest nawet te -15 -20 tylko nie przy dużej wilgotności a te 30 min to nie tak długo a dziecko się przewietrzy :)Magda8080 Zapraszamy do tabelki :)

Hej wkręciara ja staram się dziennie wychodzic z malym na dwor, ale dzisiaj tez sobie darowałam, raz sypie snieg, za chwile leje jak diabli. Wczoraj byliśmy dwa razy na sankach :) Moze jutro bedzie bardziej zdecydowana pogoda to wyjdziemy. A jechac wozkiem po chodnikach to już masakra. Tylko się człowiek namorduje :/ U nas po staremu. Dzień jak co dzień :) Krzys dzisiaj zrezygnował z popoludniowej drzemki i przed kąpielą już byl mega marudny. Teraz już spi :)

Hej, właśnie wysznupałam ten topic :) można? Magda 28 Marta 15m Katowice :) Od razu pytanie :) Czy Wasze dzieci lubią rękawiczki? Bo moja płacze, jakby się bała :(

Gość po porostu taka sobie mama
ja mojej kupiłam takie z piszczałkami , piszczą kiedy zaklaszcze w dłonie , uwielbia je dla niej to zabawa - młoda ma 2 latka :)