Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona Qukardka

Hej śląskie Mamusie

Polecane posty

Bebna mi polecila kolezanka i jak przy porodzie sobie go oplacisz to jest zajebisty hehe zreszta kazdy by byl

Gość Karooolinnna
Ahaaaa :D ...moje łobuzy nie dają mi posiedzieć przy komputerze :) Uciekam więc i pozdrawiam

Ja też chodze do bembna i w szpitalu mnie olał nawet nie zapytał jak się czuję

kaka ja jakoś wole robić zakupy w duzym sklepie,mam taki mały na osiedlu ale rzadko tam bywam chyba ze mi czegoś pilnie brakuje.w duzych sklepach przynajmniej jest wybór :) a co do mleka to jakie jest jeszcze dla alegików oprócz bebilonu pepti i nutramigenu?

Gość gość
kaka87 W Sanvicie oboje brali tyle samo 60 albo 70 zł tam było nie pamiętam już Tak czy owak ja może z 3 razy byłam tylko płatnie potem już mnie zapisywali na NFZ bo miałam pierwszeństwo jako kobieta ciężarnaPafi86 Lekarz ma być dobry a nie dobry jak dostanie pieniądze Nie masz racji pisząc każdy Leżałam w szpitalu i miałam przyjemność zaobserwować Ja byłam u niego tylko potwierdzić ciąże bo do Arabskiego była za duża kolejka ale na druga wizytę już poszłam do Arabskiego. Bęben jest miły i w ogóle ale jak coś się dzieje niedobrego to umywa ręce a w szpitalu olewa z tym się zgodzę jak najbardziej. Jak rodziłam to była dziewczyna której wyliczył 2 terminy porodu które miały różnice miesiąca dziecka było przenoszone miesiąc i o mały włos nie skończyło się to tragedia. Ona do niego dzwoniła a on nie odbierał nawet Poza tym jakiekolwiek obchody to on zawsze stoi na końcu i zamiast się zainteresować to sobie gada Ja polecam Arabskiego i Ziarkiewicza Zrobisz jak uważasz ale ja bym lekarza zmieniła :)

ja mam wlasnie lidl i biedronke ale zawsze i tak ide do biedrony:D choc lidl ma lepsze artykuly "wyprodukowane dla lidl" niz biedronka. Biedronka swoje produkty nie ma zbyt dobrych naprzyklad wg lidla czy kauflandu.. A wy jak sadzicie? probowalyscie?

Gość gość
Ja kupuje w tesco biedronce i auchanie :)

w biedronce są dobre artykuły jakbym miała blisko to bym z pewnością tam chodziła :) a kaufland to maskara raz tam byłam i nic nie kupiłam :D tak z innej beczki toalecie w kauflandzie przynajmniej u nas jest automat do prezerwatyw po 2 zł szook pierwszy raz coś takiego widziałam haha :D ja to preferuje auchan bo jest duży i nawet markowe produkty są tanie albo tesco :)

Gość gość
No nieźle ja nic nie wiedziałam nawet że są też u Nas hehe Mój mąż mnie właśnie oświecił :D

Powiem tak każdy chwali sobie swojego lekarza póki sie nic nie stanie. ale o tym obchodzie masz racje stoi na końcu jak sierota.

byłam u niego po porodzie dostałam anty wiec teraz dopiero ide w maju ale jeszcze się zastanowię czy do bembna czy gdzieś indziej

u nas niestety nie ma auchan sklepu, ale jak bede miec kiedys okazje to wstapie do niego i zobacze co maja za towary:) ja do gliwic lubie jezdzic, najlepiej do forum! uwielbiam:D duzo sklepow z ciuchami:D:D:D:D kocham

i kino!!!!!! kocham! przepieknie zrobione i i przepyszny popcorn!!!! musze sie znow wybrac najlepiej na 3D :D jak do kina to tylko forum!!!!

Gość Karooolinnna
hehe.. ja z mężem też zwykle jak do kina to do Forum ...jakiś taki sentyment mam :)

ja ostatni raz w kinie byłam na oszukać przeznaczenie 5 :D w 3D i byłam wtedy chyba w 5 miesiącu ciązy :D musze sie znowu kiedyś wybrac :)

Gość gość
kaka87 Haha no dokładnie jak sierota wyjęłaś mi to z ust :) Ja na niego trafiłam jak rodziłam to przyszedł na porodówkę zdziwiony że tak szybko rodzę i jakby wszedł do jakiegoś baru Nie przeczę lubię go jest miły itd ale nic więcejPafi86 Przepisz się do Arabskiego kolejki trochę są ale potem będą Cię zapisywać tak jak mnie z wizyty na wizytę bo jesteś ciężarna Zawsze po wizycie oddaje się kartę i od razu zapisuje ale to już Twoja decyzja co zrobisz ale skoro dużo osób o nim tak mówi to widocznie coś w tym jestdarkika A Ty skoro bywasz w forum to daj znać kiedy to przyjadę z małym to się spotkamy też czasem tam jeżdżę :)

Gość gość
Ja w kinie byłam w moje urodziny listopada z mężem na Listy do M Teraz planujemy iść na walentynki :)

Gość gość
Ja lecę już bo mąż chce trochę posiedzieć Pomył podłogi to coś mu się należy heheh :D Pozdrawiam :*

dorcia ja tez bylam na oszukac przeznaczenie 5 w 3D rzeznia jak... w gliwicach oczywiscie:D Edyta masz urodzinki w listopadzie? ja tez 8:D z moja sis blizniara:D a moja starsza siostra ma 1 listopada:) My zaraz mamy kapiel troche zabawy flacha i nynki:)

Hej Dorcia a może pomasuj jej brzuszek. Mnie lekarka mówiła, aby małego dużo kłaść na brzuszku i wtedy też lepiej gazy uchodzą. I żeby dużo nosić w pozycji pionowej. Nam Pediatra polecała też krople Delicol z tym, ze była to nowość i nie były jeszcze dostępne w aptekach. Z tego co słyszałam to są dobre ale i dość drogie. Szlyszałyście o tej dziewczynce co porwano w Sosnowcu?? http://www.wprost.pl/ar/289738/Sosnowiec-porw anie-polrocznej-dziewczynki-Matka-zabrali-mi-ja-z-wozka/ Poprostu tragedia Współczuje tej matce, niewie co się dzieje z jej dzieckiem Mam nadzieje, ze szybko odnajdą malutką.

Gość gość
A no listopad :) Ja dziś się nabawiłam w chowanego z Małym mimo to nie chce jakoś zasnąć więc wpadłam tu na chwilkę ale widzę ciszaaaaaa :(

hej co do kolek mysmy z nan przesli na bebiko i tez były kolki...i tez podwałam na poczatku espumisan to mały przestał mi kupy robic prezył sie strasznie boroczek potrafił po 4 dni kup nie robic wkoncu zmienilam lek na infacol i ulga dla dziecka tylko mu podałam to spął odrazu i kupki zaczał robic

Hej :) no po tej zmianie mleka to cały dzień nie spała i połowe nocy a jak już to z drzemkami po 15 minut i to na rękach.ale wiem że jest jeszcze NAN HA dla dzieci z ryzykiem alergii i może być bardzo podobne do zwykłego nanu, więc może po tym by nie miała kolek ani nic takiego. ale dziś idziemy do pediatry znowu to sie dowiem. ale espumisanu dałam wczoraj i nie wiem jak to działa ale jak przez 2 dni nie miała kupy to po tym od razu strzeliła. a na brzuszku ją kłade 2 razy dziennie poleży z 10 minut, pomęczy sie z podnoszeniem głowy i już później marudzi :)

Gość gość
Witam co tu taka cisza :) Wysłałam kolejne zdjęcie na e-maila :) Jak tam Wasze maluchy ? Ja z moim Małym codziennie się bawię w chowanego nawet nie sądziłam że 11 miesięczne dziecko tak fajnie i rozumnie może się w to bawić :)

Czesc wszystkim:) ja wlasnie wrocilam z Opola, pohasalysmy z mala troche po handlu i galeriach:) no mam siostre blizniaczke starsza o 5 minut hahaha tez mi roznica, ale za mlodego zawsze to podkreslala, ze mam sie jej sluchac bo jest starsza hahaha:D Edyta, czy twoj maly ma piwne oczka czy tak wyszlo przez aparat:) podobaja mi sie piwne oczeta:)

Gość gość
A ja właśnie zaraz będę robić zupę meksykańską Mąż wziął Maksymilianka na dwór więc mam czas dla siebie Teraz już bez wózka idzie wyjść bo mały sam drepta to jest luźniej Ja mam brązowe oczy mój mąż szaro-zielone a mały od urodzenia to miał już niebieskie szaro-zielone i teraz na razie ma właśnie piwne :D Mam nadzieje że zmienią mu się na brązowe :D hehe

Gość madzia madziuchna
Witam was mamusie ja jestem z Wodzisławia i mam corke roczna :)

czy któremuś z waszych dzieci leciały łezki cały czas z oczka???