Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamba7e3

czy nawiązałyście kiedyś kontakt z chłopakiem który siedzi w więzieniu?

Polecane posty

Gość mamba7e3

Hej, dziewczyny czy któraś z was nawiązała kontakt telefoniczy z chłopakiem który siedzi w więzieniu? Ja ostatnio byłam z kolegą do którego zadzwonił kolega z więzienia, musiał coś zrobic więc dał mi słuchawkę i tak zaczelismy rozmawiac... Nasze rozmowy trwają już 3 miesiące, piszemy listy, wysłałam mu zdjęcia... co sądzicie o takiej znajomości? ma to przyszłośc czy po prostu chłopakowi się nudzi... dowiedziałam się tez ze pisał z innymi dziewczynami ale gdy mnie poznał pozostał tylko przy kontakcie ze mną... nie piszcie ze jestem naiwną idiotką, po prostu chciałabym wiedziec czy któras z was była lub jest w podobnej sytuacji i jak sobie z tym radzi?

Gość tojaswiatowagirll
zalezy od faceta,

Gość ławka rezerwowych
dokładnie - zależy od faceta

Gość mamba7e3
ale czy któraś z was byla w takiej sytuacji?/

Gość ty chyba jestes jakas taka
nie halo, skoro imponuje Ci i moze nawet chcesz sie zwiazac w przyszlosci z kryminalista🖐️

Gość mamba7e3
no ale każdemu trzeba dać szanse, nie można go skreślać po błędach młodości...

skoro on sam sobie nie dal szansy, to dlaczego Ty masz mu ja dac? Dawniej tackich zsylano do Australii🖐️

Gość mamba7e3
mowi że przemyslał wszystko i zrozumial swoje błędy, nie sądze aby po wyjści dalej robił to samo.. chybaże to tylko słowa... nie wiem, mętlik mam w głowie...

Gość mamba7e3
no wlaśnie podobno ma z kim gadać i miał z kim gadac a jednak na obecną chwile rozmawia tylko ze mną...

kazdy wiezien tak za przeproszeniem pierdoli, a moze 5% rzeczywiscie "nawraca sie" W ciupie kazdy skruszony, bo odizolowany od swiata, a bicie hansa po kasku zamiast kobiety to tez nie komfortowa sytuacja.Potem wychodzi taki delikwent na wolnosc, zaklada rodzine i tak powstaja patologiczne rodziny.

no tak zawsze to lepiej mieć jakąś dupę na wolności która zakochana będzie czekać , tak musiał by szukać do dupczenia a tu prosze znalazł idiotkę co poleci. miałam przypadek w rodzinie i też tak było i się zmieni i takie tem farmazony i siedział już kilka razy więc raczej nie zrozumiał teraz jest stary i równie głupi a bajki to on takie pisze więc ja nie wieże że można się zmienić nie pakowała bym się w takie gówno

zapomnialem zapytac: wstawial Ci juz smętne opowiastki jak to za matką tęskni? :D

Gość mamba7e3
nie, nic takiego nie mówił...

Moze zapomnial:D Ale dobra rada - trzymaj sie od niego z daleka, bo nic dobrego z tego nie bedzie.

Gość mamba7e3
ale ja nie jestem zakochana, któtko sie znamy, narazie rozmawiamy i dobrze nam sie rozmawia...

Gość lajla90
Znam wielu facetów, którzy siedzieli w wiezieniu, mój facet również jest po wyroku, w żadnym wypadku mi to nie imponuje, ani też nie przeszkadza.

Gość wykluczone!!!!!!!!!
:( Nie interesują mnie faceci, którzy siedzą w kiciu, bleeeeeeeeeeeeeeee

ale zrozum, on dazy do tego, zeby po wyjsciu mial co zaroochac bez poszukiwan.Naprawde myslisz, ze po wyjsciu z pierdla wreczy Ci bukiet kwiatow i zaprosi na kolacje przy swiecach?

Gość mamba7e3
po pierwsze nie napisalam że mi to imponuje, poporostu po tych wielogodzinnych rozmowach ciągnie mnie do niego... a jeśli chodzi o jego zaspokojenie potrzeb to myślę, że i tak nie miałby z tym problemu po wyjściu... więc to nie chodzi tylko o to że chce mnie teraz zatrzymac przy sobie zeby mieć laske po wyściu, bo mialby ją nawet bez utrzymywania kontaktu teraz... niby po co wydaje tyle kasy na telefony, listy pisze... prezenty

Gość nuda panie nuda
:) a moze jeszce masturbacja przy twoich listach fuj.....

Gość powiem i ja........
trudno oceniać człowieka jak się go nie zna być może na prawdę zrozumiał swoje błędy i chce zacząć nowe życie ale wiesz dobrymi chęciami jest piekło ....... skoro dobrze Ci się z nim rozmawia to możesz podtrzymać znajomość ale powinnaś dać mu jasno do zrozumienia że masz swoje życie a Waszą znajomość traktujesz jak swoistego rodzaju przyjaźń .....chodzi o to żebyś facetowi nie robiła nadziei na związek ....utrzymuj dystans do tej znajomości i raczej bym nie radziła jeździć na odwiedziny a jak już wyjdzie na wolność wtedy dopiero będziesz mogła ocenić jakie facet ma podejście do życia itd.... a tak na marginesie ile mu zostało do wyjścia ?

Gość powiem i ja........
a rozmawiałaś o nim z tym kolegą co on za jeden jaką ma rodzinę itd... ?

Gość a na co innego ma
wydawac tyle kasy ? :P za ile wychodzi? jesli lubisz taki typ facetow, droga wolna powodzenia. ale mało który sie zmienia. i zalezy za co siedzi. bo jesli za przekrety biznesowe to jeszcze przejdzie a jak za morderstwo gwałt itp. to ja bym sie w to nie mieszala. potem wyjdzie z tego patologia

jak moze Cie ciagnac do kogos, kogo nie widzialas w zyciu na oczy?:D Zrozum, on pierdzieli do sluchawki to, co chcesz uslyszec zeby pokazac sie w jak najlepszym swietle. No, ale skoro sie upierasz to moze juz lepiej teraz rezerwuj termin slubu u klechy i sale:o🖐️

Gość wykluczone!!!!!!!!!
jeśli jesteś na tyle głupia, że chcesz tę znajomość utrzymać, to cóż.. twoje życie, twój problem... A potem będziesz tu wylewać swoje żale że zwiążałaś się z kryminalistą, że leje ciebie i dzieci, nie płaci alimentów, pije, spotyka się z kumplami "spod celi", kombinuje, ściga go policja i takie tam. Ale każdy ma to, na co się godzi :) Ale głupich nie sieją, sami rosną. Co najwyżej potem z pretensjami tylko do siebie

Gość mamba7e3
na telefony w sensie.. nie no siedział za jakieś przekręty, w innym wypadku nie gadałabym z nim!!!!

Gość mamba7e3
za pół roku wychodzi, chce zebym przyjechala na widzenie, widziałam zdjęcia... rozmawiałam z kolegą, ma normalną rodzine i nie ma tam patologii...

a zreszta🖐️ rob co chcesz, tylko jak zacznie prac cie po pysku nie wylewaj tu swoich zali🖐️ P.S. Czy to nie zastanawiajace, ze wiele kobiet chce wiazac sie ze skurrwielami?:o

Gość lillali
jak chcesz się wiązać z kryminałem, twój wybór. Dla mnie taki facet jest skreślony. Może i się nawróci, ale ja bym się na taki związek nie zdecydowała, za bardzo kocham siebie żeby narażać się na życie w bagnie, skoro stać mnie na normalnego faceta, który ma przed sobą przyszłość.