Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co was wkurza w facetach

co Was wkurza w dzisiejszych facetach?

Polecane posty

Gość co was wkurza w facetach

1) chamstwo, przeklinanie przy kobietach 2) nie otwieranie drzwi 3) zakładanie nogi na nogę 4) lenistwo- kobiety mogą pogodzić pracę i naukę, facetom się nie chce 5) nie zaradność- nie potrafią głupiej uszczelki wymienić jak coś mi się przypomni, to dopiszę

Gość famk
lenistwo!

Gość a ja odpwiem
a mnie wkurwia taka rozlazłość w facetach, w sensie, zero stanowczości, zero konkretów, totalny brak własnego zdania, brak zasad, brrr, wiać od takich jak najdalej!

Gość nie ma dziś...
a to, że większość facetów jest zniewieściała? totalne pizdy, które nic nie potrafią załatwić!

Wkurza mnie zniewieściałość, rozlazłość, zrzędliwość i nazywanie kobiet materialistkami, które oczekują, że facet będzie na nie łożył, a one będą siedzieć w domu. To tak z grubsza:).

Gość a ja odpwiem
nie ma dziś... Fakt, to też coraz częstszy problem. Ale z tego co obserwuję to niestety, ale tacy faceci mają po prostu nadopiekuńcze mamusie i stąd to się bierze.

Gość nie ma dziś...
może i tak ale facet to facet i nie powinien robić z siebie ciapy! jeśli jest jakiś problem, to ma go załatwić, a nie kłaść uszy po sobie!

chamstwo, wulgarność brak ambicji mnei nei wkurza, ich strata (ja takeigo na bank nei wwezmę za partnera)

Hahahaha! Niektórzy by chcieli, żeby kobieta rodziła dzieci i zawsze czuła się świetnie i świetnie wyglądała, pracowała zawodowo i zajmowała się domem, przy czym miała ciągle ochotę na seks i serwowanie mężowi ulubionych dań. Ale tak się niestety nie da, bez pomocy prawdziwego mężczyzny. Takie cuda to tylko u boku faceta, a nie pipy:).

Gość a mnie wkurza ze baby
sa wiecznie niezadowolone i pomimo ze wygladaja jak spasle swinie chca miec faceta

I jeszcze na zakończenie - nie lubię jak facet jest przewrażliwiony na swoim punkcie i trzeba dreptać na palcach wokół jego kruchego ego:(. Wszystko to są skrajne przypadki, ale oby ich jak najmniej nam się trafiało:). Życzę wszystkim kobietkom, i sobie także, fajnego chłopa u boku:). Od tego zależy 50% naszego szczęścia lub nieszczęścia w życiu:).

Gość z ciekawosci on
"Fajnego chlopa" czyli jakiego?

Fajny chłop to taki, z którym można iść przez życie, rozmawiać, pokonywać trudności, bawić się, kochać, podróżować, mieć z nim dzieci i chcieć spędzać z nim czas.

Są tacy niemęscy! Prawdziwi mężczyźni to pokolenie naszych dziadków. Potrafili traktować kobietę jak kobietę. Z szacunkiem. Współczesny facet nie wie co to szacunek i kultura. Zapraszając na własny ślub jeden taki 25 latek siedział u mnie w salonie w kaszkietówce na głowie. A było lato. Nie wiem co jego narzeczona w nim widzi :O

Gość a co w tym zlego
ze siedzial w kaszkietowce kurwo??????????? ja tez siedze i moja dziewczyna nic mi nie mowi!!!!!!!!!!!!!!!

Będę miła, nie warto uogólniać, bo to krzywdzące względem całej rzeszy fajnych facetów, którzy też chodzą po tej ziemi:). Ja tu opisuję przypadki skrajne, które, niechcący;), dane mi było poznać lub zaobserwować.

Ups, ktoś tu się obruszył;). No właśnie, to jest to, o czym mówiłam, lepiej się nie odzywać, nie oceniać i nie krytykować, bo to może budzić niechciane napady agresji i niekontrolowanych zachowań;).

Gość kiedys moj dobry kolega
powiedzial do innej dziewczyny na głos, ze wyglada jak swinia i powinna sie odchudzic bo zal patrzec na taka loche. zerwalam z nim kontakt, bo nie wyobrazam sobie zadawac się z takim gnojem. dzisiejsi faceci sa maksymalnie beznadziejni.

Gość a co w tym zlego
moja dziewczyna jest spoko jak nie ty kurwo!!!! do cholery wam wszystko kurwa nie pasuje i macie jakies hore pretensje do mojej osoby!!!! co jest zlego w kaszkietowce. jak bede zapraszal taka loche na moj slub to przyjde w kaszkietowce i pierne w twarz jak mi sie zechce!!! tskim tylko to zostaje!!!!

"5) nie zaradność- nie potrafią głupiej uszczelki wymienić" A co ma uszczelka do zaradności? Ja się na uszczelkach nie znam ale za to na komputerach już tak. Coś za coś.

"Fajny chłop to taki, z którym można iść przez życie, rozmawiać, pokonywać trudności, bawić się, kochać, podróżować, mieć z nim dzieci i chcieć spędzać z nim czas." A tak w skrócie to taki żeby koleżanki zazdrościły :D

Niektórzy dzisiejsi faceci są tacy, nie wszyscy! Co prawda, w dzisiejszych czasach, opisywane męskie okazy występują w przyrodzie znacznie częściej, niż to było za czasów naszych dziadków i ojców jeszcze. Ale będę tu bronić męskiego honoru:). Moja wiara w istnienie prawdziwych mężczyzn jest niezłomna.

"Moja wiara w istnienie prawdziwych mężczyzn jest niezłomna." Każdy jest prawdziwy. Chyba, że zmianę płci przechodzi.

"opisywane męskie okazy występują w przyrodzie znacznie częściej, niż to było za czasów naszych dziadków i ojców jeszcze." a skąd wy takie rzeczy wiecie, ciekaw jestem.

Jak facet fajny, to jest się z niego dumnym. I co w tym złego, że koleżanki zazdroszczą? Nie chciałbyś, żeby Twoja kobieta chwaliła się, jakiego ma fajnego męża?:) Ja tam nie miałabym nic przeciwko!;)