Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co was wkurza w facetach

co Was wkurza w dzisiejszych facetach?

Polecane posty

"Tu sie mozesz grubo mylic. Jest mnostwo kobiet , ktore sprawdzaja zapach faceta. Oczywiscie na tyle dyskretnie zeby sie nie polapal. " O tym właśnie pisałem - nigdy nie wiadomo, czy się jakaś z tyłu nie zaczaiła ;)

Gość do prawiczków!
no właśnie:O wy się wyśmiewacie że ktoś dba o higienę, pewnie sami jesteście brudasami

"Tu sie mozesz grubo mylic. Jest mnostwo kobiet , ktore sprawdzaja zapach faceta. Oczywiscie na tyle dyskretnie zeby sie nie polapal." Chyba lepiej wiem od ciebie, pseudo-psychologu. Jedyne co mnie mogą "wąchnąć" to w wieku mojej matki. Zważywszy, że tam gdzie robię wszyscy cuchną papierosami to nawet jakbym się nie mył przez tydzień to i tak pachniałbym o niebo lepiej od nich.

a ja w facetach nie lubie: a) gdy sami wyglądają jak strachy na wróble a w dziewczynach potrafią znaleźć najmniejszy defekt, najgorsze jak tacy stoją w grupie i obgadują b) jak facet ledwo co poznał dziewczynę a już sie do niej klei, przytula, próbuje całować ;/ c) gdy facet gada tylko o seksie d) gdy chleje i pali e) wysługuje sie innymi

"nigdy nie wiadomo, czy się jakaś z tyłu nie zaczaiła " Co wy pierdolicie?! Poruszam się autem, nie szwendam się po mieście a pracuję ze starymi babskami. Kogo wy w chuja chcecie zrobić niby? :D

Gość do Darkera
hm, coś mi się widzi, że zostanę starą panną z kotem. ten topic przekonał mnie, że nie mam co się wysilać i szukać właściwego faceta.

"no właśnie wy się wyśmiewacie że ktoś dba o higienę, pewnie sami jesteście brudasami" Biorę prysznic dwa razy dziennie. Tobie tez by się przydał. "jak facet ledwo co poznał dziewczynę a już sie do niej klei, przytula, próbuje całować ;/" Najpierw 12 randek na jego koszt aby wiedzieć, że to nie jest inwestycja bez pokrycia :D "gdy facet gada tylko o seksie" Oziębli nie lubią tych tematów.

"Co wy pie**olicie?! Poruszam się autem, nie szwendam się po mieście a pracuję ze starymi babskami. Kogo wy w ch*ja chcecie zrobić niby? " To gdzie Ty chcesz kobietę znaleźć? Może jakąś poznasz, jak ją samochodem stukniesz na przejściu :P

Z całym szacunkiem, ale znam masę kobiet nie wiedzących nawet co to jest ta cholerna uszczelka i wołających innych (z reguły faceta) który im to wymieni. Nie mówiąc już o księżniczkach które klną jak szewc z byle powodu i podobnie jak swoje misie-pysie nie mają albo pracy, albo wykształcenia (a najlepiej dla nich, jakby nie miały i tego i tego, bo to misia działka żeby zarobić) :P A co do zapachu i sprawdzania - to się samo sprawdza na bliskiej odległości :P

"ten topic przekonał mnie, że nie mam co się wysilać i szukać właściwego faceta." No niestety, menedżerów, dyrektorów i prezesów w dalszym ciągu jest za mało dla wszystkich.

a dlaczego niby tak was te wszystkie rzeczy "wkurzają"? przecież jak wam się facet nie podoba to nikt was do niczego nie zmusza. niech se przeklina, nie otwiera drzwi, zakłada nogę na nogę, mało zarabia itd itd. to wszystko przecież jego sprawa jest.

"1) chamstwo, przeklinanie przy kobietach" e tam chamstwo, ja sobie często przeklinam przy mężczyznach i jakoś nie widzę w tym problemu :D "2) nie otwieranie drzwi" mój zawsze otwiera. "3) zakładanie nogi na nogę" och, co za ogromny problem!! mój facet nie zakłada, ale jak dla mnie to bardzo naciągana wada. "4) lenistwo- kobiety mogą pogodzić pracę i naukę, facetom się nie chce" a co, pracujesz w macu i równocześnie studiujesz marudering i zasmęcanie? :D cóż, mój mężczyzna pracuje, robi kursy specjalistyczne i wkrótce zabiera się za kolejne studia. mi się natomiast nie chce :classic_cool: "5) nie zaradność- nie potrafią głupiej uszczelki wymienić" mój luby wymieni uszczelkę, naprawi kosiarkę, kompa, rozpali ognisko i co tam chcecie. moje wnioski: spotykacie się z jakimiś CIPAMI, a potem narzekanie, że dzisiejsi faceci są marnego sortu. widać ci fajni na was po prostu nie lecą :classic_cool:🖐️

Najpierw 12 randek na jego koszt aby wiedzieć, że to nie jest inwestycja bez pokrycia nie mówie tu konkretnie o randce ale np na dyskotece, poza tym na 1 randce tez niewskazane :D Oziębli nie lubią tych tematów. z kolei tylko o tym gadający są mega zboczeni :D

Gość do prawiczków!
jak można nie używać antyperspirantów ani nie używać wody po goleniu? a dbacie o obuwie? czy macie całe obłocone i obesrane?

"To gdzie Ty chcesz kobietę znaleźć?" Na studiach znalazłem ale dla każdej za kiepski byłem. Na drugi kierunek się nie wybieram. "Może jakąś poznasz, jak ją samochodem stukniesz na przejściu" Ostatnio jednej kretynki co mi weszła na pasy o mało nie rozjechałem. Ale to 5:30 rano była i ciemno wszedzie. Nawet bym się nie zatrzymywał tylko gazu dodał.

Gość do Darkera
pozostaje tylko dorobić sobie chuja i zapierdalać za siebie i za chłopa. genialne podejście.

Gość yakamoz 77
To w takim razie mój facet jest ideałem: gotuje, pomaga mi sprzątać, nie przeklina, obecnie nie mam pracy, a on mnie po plecach klepie i mówi, że z "głodu nie umrzemy" , na razie zarabia za Nas dwoje, martwi się o mojej zdrowie, mówi żeby rzuciła palenie, ostatnio mi to wypomniał w sylwestra takimi słowami, że aż Nasza znajoma była zniesmaczona. I wiecie co POTRAFI i irytuje, odkąd zamieszkaliśmy razem, karmi mnie swoimi prognozami, jaki to źle wszyscy skończymy, jaki świat jest czarny i nie widzi pozytywów... i wiecie co ja też przestałam je widzieć, a dzisiaj wstawił na fb zdjęcie nagrobku, na którym jest jego Imię i Nazwisko. Ahha kiedy ja mam kryzys, mówi że jestem NERWOWA, a kiedy on przechodzi kryzys ja go pocieszam i słowem wolę się nie odzywać. Ciągle powtarza , że w Polsce nie ma tego, nie ma tamtego, że jedzenie jest do kitu, że nie ma pracy i nie będzie, że bęęęęędzie coraz GORZEJ. Co jeszcze mnie irytuje... hym. Ah ! Kiedy pisał na fb do dziewczyn i zapraszał je na kawę, a gdy się o tym dowiedziałam, powiedział, że CHCIAŁ BYĆ MIŁY. A potem widziałam jak jakaś dziewczyna go całowała na moich oczach śmiejąc mi się kącikiem ust w twarz ;) Facet jak marzenie mówi moja rodzina. Będę głupia jeśli mnie zostawi. Jasne. Wszystko będzie moją winą. Hah. Dzięki za ten temat!

"z kolei tylko o tym gadający są mega zboczeni" Lepsze to od bycia miłym facetem. Przynajmniej dziewczyna cię zapamięta. "jak można nie używać antyperspirantów ani nie używać wody po goleniu? " To polej sobie mordę po goleniu spirytusem - będziesz pachniał jak prawdziwy mężczyzna :D Stosuję balsamy. "a dbacie o obuwie? czy macie całe obłocone i obesrane? " Mam obesrane.

Darker - no ca za suka, na pasy ci wyszła...pewnie jeszcze chciała idiotka przejść! :P yakamoz 77 - bo tu panuje taka dziwna zasada, że facet może zdradzać, ignorować i być obojętnym co do partnerki, ważne, żeby spełniał wymogi socjalno-ekonomiczno-estetyczne...wszystkie, bez żadnych odstępstw!

"Darker - no ca za suka, na pasy ci wyszła...pewnie jeszcze chciała idiotka przejść! " Nauczy się dziwka nosić odblaski.

Gość gvfttgtyghyhy
mnie wkurza jedno - jak ktoś napisał wcześniej już - sami hydraulikami nie są(juz nie wspominając o jakimkolwiek pojęciu o elektryczności) czesto mają dwie lewe ręce, a od kobiet wymagają bycia sprzątaczką i kucharką, a jakze.. robią wsdzystko żeby wymigać się od pracy w domu (w tym zajmowaniem się dzieckiem) jeśli oboje pracuje to obowiązkami domowymi powinni się dzielić choć kobiety też są durne skoro dają z siebie robić służące

Lepsze to od bycia miłym facetem. Przynajmniej dziewczyna cię zapamięta. zapamięta ale niezbyt miło ;/

a znaki informujące o przejściu dla pieszych i konieczności zwolnienia nie są odblaskowe? A co do gadania o seksie, to zależy jeszcze co i jak się mówi.

Gość yakamoz 77
Moorland. Jesteś facetem? Bo jeśli tak to nie wierzę w to co czytam!

A co do gadania o seksie, to zależy jeszcze co i jak się mówi. kulturalne rozmowy o seksie są ok, wulgarne nie

Gość romaja
Mentalność naszych rodzimych facetów pozostawia wiele do życzenia, nie potrafią rozmawiać z kobietami, adorować, zainteresować . Jedyne na czym umieją się skupić: czy dobrze wyglądam, co dziś do jedzenia, miałem ciężki dzień. Zdecydowana większość nie zacznie tak:bardzo ci do twarzy w tym sweterku( bez podtekstu seksualnego),pewnie jesteś zmęczona więc zrobiłem kolację, odpocznij dziś ja pozmywam. I wcale nie musi tak być codziennie, wystarczy , że zauważą, że również jesteśmy ludźmi .

Gość yakamoz 77
Do - gvfttgtyghyhy. Dlatego nie chcę mieć dzieci, na razie. Pomimo, że różnica wieku między moim facetem a mną jest duża 13 lat, on jest ustatkowany, a ja niekoniecznie... to raczej na razie nie chcę mieć dzieci bo mnie! ( w przeciwieństwie do niego ) najprościej w życiu na nie nie stać! Tylko czekam aż mnie zostawi. Jestem desperatką!

Gość do Darkera
jaka kultura słowa. pięknie panowie się o kobietach wyrażają.. zgroza.

Gość yakamoz 77
Robi. Bo żaden facet by tak nie napisał "- bo tu panuje taka dziwna zasada, że facet może zdradzać, ignorować i być obojętnym co do partnerki, ważne, żeby spełniał wymogi socjalno-ekonomiczno-estetyczne...wszystkie, bez żadnych odstępstw! " Nie przyznają się do tego.