Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co was wkurza w facetach

co Was wkurza w dzisiejszych facetach?

Polecane posty

Gość dolej ojcu gestego
a ja sie naumialem spiewac :P ale to i tak wam baby do niczego nie potzrebne "glupie cipy"

"a skąd wy takie rzeczy wiecie, ciekaw jestem." W Cosmo tak napisali więc to musi być prawda. A tak w ogóle to za czasów naszych ojców i dziadków to kobieta miała tyle do powiedzenia co żyd za okupacji. Wszystkie decyzje podejmował mężczyzna a ona decydowała najwyżej o tym ile mleka do kawy dodać (o ile już kawę rzucili do sklepu)

"dla mnie najbardziej drażniąca jest 4 i 5" To się naucz wymieniać uszczelki sama. W końcu nie ma nic bardziej fascynującego, prawda?

Gość do Darkera
zapewne sam nie masz połowy cech normalnego faceta, dlatego tak się oburzasz :O nie uważam, że wymiana uszczelki jest czymś ponad możliwości samca :O a dzisiejsi faceci są beznadziejni. prezentują wybitnie roszczeniową postawę i za wszelką cenę starają się usprawiedliwić swoje braki :O

Gość najamka1
ee dziwny temat facetów już nie ma na świecie chodzą owszem jakieś cioty co to niby zwą się andrzej, grzegorz itd itp... co to jest ja nie wiem ale na pewno nie faceci....

Darker, uszczelka to przykłąd, ogólna niezaradność mnie drażni, przede wszystkim w moim facecie, a u niego przykłady są nieco inne ;]

"zapewne sam nie masz połowy cech normalnego faceta, dlatego tak się oburzasz " To po co mi dosrywasz jeszcze skoro to taka oczywista oczywistość? "nie uważam, że wymiana uszczelki jest czymś ponad możliwości samca " Ja też nie ale nie zamierzam rozkręcać teraz wszystkiego w łazience aby zobaczyć jak co działa bo jakaś dziunia uzależnia od tego jej widzimisię na moją osobę. Mam ciekawsze rzeczy do roboty. "a dzisiejsi faceci są beznadziejni. prezentują wybitnie roszczeniową postawę i za wszelką cenę starają się usprawiedliwić swoje braki " To o kobietach napisałaś. Wszyscy winni tylko nie one :D

darker, ale laski mają rację. mężczyźni stali się gnuśni i głupi. normalnemu facetowi do głowy by nie przyszło żeby się godzić na jakieś idiotyczne równouprawnienie a już o parytetach czy temu podobnych bredniach to w ogóle nie ma co wspominać. a my na to pozwalamy. no to co się dziwić że mają nas za głupków i próżniaków?

"Darker, uszczelka to przykłąd, ogólna niezaradność mnie drażni, przede wszystkim w moim facecie, a u niego przykłady są nieco inne ;]" Skoro cię drażni to sobie poszukaj innego. Po co marnujesz czas?

Każdy ma wady, ja też więc nie będe kogoś skreślać bo jest mało zaradny w niektórych sprawach.

Gość do Darkera
mój Drogi, sama potrafię wszystko zrobić i nie potrzebuję do tego faceta :) niemniej, fajnie byłoby wiedzieć, że facet potrafi coś zrobić i nie jest kompletną ciapą... jesteście od tego, żeby ruchać i żeby was opierać?

No właśnie:). Ja tam o żadne równouprawnienie się nie dopraszałam, bo coś, co jest różne, równe i tak nie będzie. Zawsze będzie różne. Ja jestem kobietą i chcę mężczyzny. Nie będę wymagać od niego pełnienia damskich obowiązków, jeśli on nie będzie wymagał ode mnie bycia babochłopem.

"mój Drogi, sama potrafię wszystko zrobić i nie potrzebuję do tego faceta" No to jeszcze się zapłodnij sama i będziesz spełniona. "niemniej, fajnie byłoby wiedzieć, że facet potrafi coś zrobić i nie jest kompletną ciapą" Ostatnio pojawia się na kafe tekst, że prawdziwy facet to taki co się potrafi odnaleźć w każdej sytuacji. O ile Jamesów Bondów jest mało a oszustów pozujących na takowych i zaliczających panny hurtowo - wielu - to ja z góry oznajmiam: nie potrafię się odnaleźć nawet we własnym łóżku a co dopiero życiu. "jesteście od tego, żeby ruchać i żeby was opierać?" Nie wiem co to drugie znaczy ale tak, seks jest najważniejszy. Za przykład niech posłuży moja jakże nieskromna osoba: jestem samotny, nigdy nikogo nie miałem i zastanawiam się każdego dnia po co ja właściwie żyję.

"Nie będę wymagać od niego pełnienia damskich obowiązków, jeśli on nie będzie wymagał ode mnie bycia babochłopem" za późno. no chyba że przejdziesz na islam.

Gość b.dobry temat

A jeśli facet jest dupą, to siłą rzeczy kobieta będzie musiała ogarnąć wszystko sama i podejmować męskie decyzje, zmieniać uszczelki i jeszcze może szafki wieszać. A na takie coś się nie godzę, bo mi się podoba moja kobieca rola:).

Kolejna wojna płci. Jakaś moda na Kafe ostatnio na narzekanie na siebie wzajemnie nastała :)

"nigdy nikogo nie miałem i zastanawiam się każdego dnia po co ja właściwie żyję." skoro nie po to żeby się rozmnożyć i przekazać swoje geny to powinieneś się rozejrzeć za jakimś innym celem. może to być np życie z dnia na dzień i zadowalanie się przyjemnościami które są osiągalne.

Gość lajla90
Mnie wkurza, że niektórzy faceci sa strasznie leniwi. Nie potrafią albo nie chce im sie znaleźć dobrej pracy, a jak kobieta tego od nich wymaga, to wyzywają ja od materialistek i utrzymanek. Poza tym nie lubię zniewieściałych gości i prostaków.

Gość do Darkera
nie dziwię się, że jesteś samotny... nie wymagam od faceta bycia perfekcyjnym w każdym calu. Pragnę jedynie, aby robił to, co robić powinien. Kobieta gotuje, mężczyzna wykonuje drobne naprawy, kobieta dba o dom, mężczyzna ma zapewnić kobiecie bezpieczeństwo. skąd ta krytyka naturalnego porządku obyczajowego? na marginesie- sama się nie zapłodnię, ale istnieje in vitro.

Off, no weź:(. Aż tak źle to chyba nie jest:). Jestem elastyczną osobą i chętnie podzielę się z mężem obowiązkami tak, żeby żyło nam się dobrze. Ale głową rodziny nie mam zamiaru być.

"Mnie wkurza, że niektórzy faceci sa strasznie leniwi. Nie potrafią albo nie chce im sie znaleźć dobrej pracy" To po co na takich lecisz? A jak to nie o twoich chodzi to co cię obcy obchodzą? "Nie potrafią albo nie chce im sie znaleźć dobrej pracy" Witamy w Polsce. Jak długo za granicą? :D

Gość Zuzanna Amelia &18
18:51 [zgłoś do usunięcia] Darker "to ja z góry oznajmiam: nie potrafię się odnaleźć nawet we własnym łóżku " To jest bardzo interesujaca wypowiedz. Czy mozesz rowinac te mysl ?

""Nie potrafią albo nie chce im sie znaleźć dobrej pracy" Witamy w Polsce. Jak długo za granicą? " Nie przesadzaj. Ja nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem pracy, mimo, że mam tylko maturę. Cała masa ludzi w Polsce ma po prostu wygórowane wymagania i za mniej, niż xx pracować nie będą, bo im się nie opłaca.

Gość SDXSADDSADSADSD
a mnie wkurzają takcy faceci a la pipy :-P

"Off, no weź . Aż tak źle to chyba nie jest" oczywiście że jest. obecnie panuje "unisex" w każdej dziedzinie życia. w niektórych krajach nie ma już mamy i taty tylko "rodzic a i rodzic b" czy coś w tym stylu.

"PrzemierzamPolaLasy Lomu, jaka wojna płci, ja kocham prawdziwych mężczyzn ." Wreszcie ktoś mnie kocha :P Bo jam jest prawdziwy mężczyzna, z krwi, kości i testosteronu :P

'Pragnę jedynie, aby robił to, co robić powinien. Kobieta gotuje, mężczyzna wykonuje drobne naprawy, kobieta dba o dom, mężczyzna ma zapewnić kobiecie bezpieczeństwo. skąd ta krytyka naturalnego porządku obyczajowego?' Też nad tym ubolewam:(. Po co poprawiamy coś, co jest dobre? Więcej z tego szkody, niż pożytku.