Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co was wkurza w facetach

co Was wkurza w dzisiejszych facetach?

Polecane posty

Gość looj
1 - lenistwo 2 - niezaradność 3 - niechlujstwo

Gość do Darkera
faceci są zbyt wygodni i znajdują kolejne wymówki, aby obarczyć kobietę jeszcze większą liczbą obowiązków. ten cały bełkot o równouprawnieniu to wymysł facetów, którym nie chce się dupy ruszać.

"i za mniej, niż xx pracować nie będą, bo im się nie opłaca." ale za mniej niż xx to możesz do emerytury mieszkać z rodzicami w mieszkaniu w bloku z wielkiej płyty bo na nic innego cię nie będzie stać. kredyt na własne to 30 lat spłacania od 1000 w górę co miesiąc.

Gość lajla90
Darker Nie lecę na takich,ale mam z nimi styczność. Mój chłopak dobrze zarabia, ale wkurza mnie jak słyszę gadanie ,że nie ma pracy, albo chamskie komentarze odnosnie tego ,ze zwiazałam sie w facetem z kasą. Mieszkam w Polsce, mój chłopak nei jest wykształcony, nie pochodzi z bogatego domu, ale ma łeb na karku i potrafi ogarnąć dobrą kase. Jak sie chce to można.

"nie dziwię się, że jesteś samotny..." Mój ty pseudo-psychologu. Chyba zacznę przeglądać te wasze kobiece szmatławce to może jakaś wiedza i na mnie spłynie :D Ja też się nie dziwię, ze jestem samotny ale ja i ty dziwimy się raczej z innych powodów. O ile w szkole nie potrafiłem kopnąć piłki jak Ronaldo i to wystarczyło aby mieć mnie za gorszy model od kolegów, na studiach nie uchlewałem się do nieprzytomności i wolałem książkę lub spacer to teraz poprzeczka została zawieszona tak wysoko, że ho ho ho ... "Kobieta gotuje, mężczyzna wykonuje drobne naprawy," Zależy czego. Ja się na uszczelkach nie znam. "skąd ta krytyka naturalnego porządku obyczajowego? " Nie ode mnie. "To jest bardzo interesujaca wypowiedz. Czy mozesz rowinac te mysl ?" Pomidor. "Ja nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem pracy, mimo, że mam tylko maturę." Ja znalazłem pracę po miesiącu odejścia z poprzedniej i to w swoim, bardzo małym mieście gdzie de facto powinienem trawę gryźć. "Cała masa ludzi w Polsce ma po prostu wygórowane wymagania i za mniej, niż xx pracować nie będą, bo im się nie opłaca." Bo jeść jeszcze trzeba a nie tylko rachunki pospłacać i zęby w ścianę.

"mój chłopak nei jest wykształcony, nie pochodzi z bogatego domu, ale ma łeb na karku i potrafi ogarnąć dobrą kase. Jak sie chce to można." no widzisz lomu, a ty tu chciałeś "za mniej niż xx" :D

"ale za mniej niż xx to możesz do emerytury mieszkać z rodzicami w mieszkaniu w bloku z wielkiej płyty bo na nic innego cię nie będzie stać. kredyt na własne to 30 lat spłacania od 1000 w górę co miesiąc." Pewnie.... Lepiej być bezrobotnym. Ja łapałem każdą pracę, jaką miałem możliwość. Pracując za grosze szukałem lepszej. A teraz mam taką, której nie zamieniłbym na żadną inną.

Gość do prawiczków!
a dbacie o siebie? golicie ryje? perfumujecie się? dobrze się ubieracie, itp.????

"faceci są zbyt wygodni i znajdują kolejne wymówki, aby obarczyć kobietę jeszcze większą liczbą obowiązków. " Tak, już miałem ci wysyłać moje teksty z Anglistyki do tłumaczenia bo mi będą potrzebne na sobotę. Zejdź na ziemię, megalomanko. "lbo chamskie komentarze odnosnie tego ,ze zwiazałam sie w facetem z kasą" Nie wiem co chamskiego jest w stwierdzeniu faktu. Pewnie chodzi o kontekst. Jakbym miał kasę to i ja bym był łakomym kąskiem a tak muszę planować i pooowoli się dorabiać wszystkiego.

"Pewnie.... Lepiej być bezrobotnym." a czy ja piszę że lepiej? ale praca za mniej niż xx jest również tym co "wkurza w dzisiejszych facetach". może nie tyle praca co konieczność życia za tyle.

"a dbacie o siebie? golicie ryje? perfumujecie się? dobrze się ubieracie, itp.????" No ba! Cała moja szafa to Armani na ręku Patek Philippe a w piwnicy wytwarzam piżmo do perfum :D

Gość do Darkera
och, widzę, że skromnością nie grzeszysz- samotność z wyboru, pięknie to brzmi :) to w takim razie dlaczego siedzisz na damskim forum, skoroś taki wspaniały i wykształcony, aj?

Gość lilka4455
nieróbstwo i niskie ambicje...nie nawidze facetów mało zaradnych..którzy niuc nie osiągneli,

"och, widzę, że skromnością nie grzeszysz- samotność z wyboru, pięknie to brzmi " Nie łżyj. Nigdzie nie napisałem, że z wyboru. "to w takim razie dlaczego siedzisz na damskim forum, skoroś taki wspaniały i wykształcony, aj?" A jest forum dla wygranych?

Gość do prawiczków!
czyli nawet o siebie nie dbacie. pewnie chodzicie w rozciągniętych swetrach,które mają kulki od przetarcia, a spodnie są rozepchane na kolanach i dupskach:D:D ciekawe czy chociaz dezodorantu używacie

"nie nawidze facetów mało zaradnych..którzy niuc nie osiągneli," Nie ma to jak przyjść na gotowe, prawda? Po co się wspólnie dorabiać jak można gotowca znaleźć? :D

Gość do Darkera
wnioskuję, że skoro jesteś taki inteligentny, wykształcony i na poziomie, to nie polecisz na byle jaką i czekasz na tę najwłaściwszą kandydatkę. to jest forum dla KOBIET. moi koledzy nawet nie zdają sobie sprawy, że coś takiego istnieje :)

"czyli nawet o siebie nie dbacie" Sorry, mi mamusia z tatusiem na Levisy za 300zł nie da a sam mam pilniejsze potrzeby. "pewnie chodzicie w rozciągniętych swetrach,które mają kulki od przetarcia" Po domu chodzę w czym mi wygodnie. Może jeszcze krawat przed kompem mam zakładać jak z kretynami tu dyskutuję? :D "ciekawe czy chociaz dezodorantu używacie" Mam tego sporo ale akurat nikt mnie nie wącha.

Dla mnie fajny facet to taki, który nie daje obietnic bez pokrycia, jest szczery i lojalny. I nie daje sobię na głowę wejść. I stały w uczuciach. :p

""ciekawe czy chociaz dezodorantu używacie" Mam tego sporo ale akurat nikt mnie nie wącha." Nigdy nie wiesz Darker, czy się w autobusie jakaś za Tobą nie czai i nie obwąchuje ;)

Gość Kozak z kozowa
Draker nie wygrasz zetniesz milion argumetów a i tak nasi dziadkowie to prawdziwi mężczyźni, jedynie mogę powiedzieć że prawdziwy mężczyźni zostali z prawdziwymi kobietami a te wytłoczki piszące na tym forum trafiają na siebie równych.

"wnioskuję, że skoro jesteś taki inteligentny, wykształcony i na poziomie, to nie polecisz na byle jaką i czekasz na tę najwłaściwszą kandydatkę. " Właściwą to ja znalazłem. Ona zresztą też znalazła własciwego. Któregoś już z kolei. "to jest forum dla KOBIET. moi koledzy nawet nie zdają sobie sprawy, że coś takiego istnieje " I chuj z tego? abonament się należy?

"Nigdy nie wiesz Darker, czy się w autobusie jakaś za Tobą nie czai i nie obwąch*je" Nie jeżdżę autobusami.

o właśnie, a propos dziadków. nie wiem jak wasi ale mój na 100 proc nie używał antyperspirantów których tak się tu domagacie. nie wiem czy w ogóle wie co to takiego.

Gość .Darker.
Jeżdżę dorożką.

"a te wytłoczki piszące na tym forum trafiają na siebie równych. " Bardzo dobre podsumowanie.

Gość Zuzanna Amelia &18
19:18 [zgłoś do usunięcia] Darker "ciekawe czy chociaz dezodorantu używacie" Mam tego sporo ale akurat nikt mnie nie wącha. Tu sie mozesz grubo mylic. Jest mnostwo kobiet , ktore sprawdzaja zapach faceta. Oczywiscie na tyle dyskretnie zeby sie nie polapal.

Gość vgjhbknm,
prawiczusie wy nie wypowiadajcie sie w tym temacie wy nie jestescie kobietami, a tym bardziej mezczyznami

"nie wiem jak wasi ale mój na 100 proc nie używał antyperspirantów których tak się tu domagacie" W gazecie napisali, że trzeba to trzeba :D