Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Mycha

Pogaduchy o bzdurach

Polecane posty

Gość sraka_praptaka_..
O przepraszam, nie bywam wulgarny. Cześć **Mychol

Koneserka oczęta za ciężkie? :classic_cool: Praptaszek... masz szczescie ze sie w miare doprowadziles do porzadku :classic_cool: :P

Gość sraka_praptaka_..
witaj piękna 👄 poniosło mnie...wyślesz mi foto?

Gość sraka_praptaka_..
nie chcę foto. I tak się nie zaczernię.

Ooooo to w takim razie życzę powodzenia :) Praptaszku, czekaj niech no sie zastanowie............................... hmmmmmmmmmmmmmmmm............................................. nie. :classic_cool:

Ja mam piwo z sokiem, naszla mnie dzisiaj ochota, chcesz? :) Koneserka o ja je.... stem pod wrazeniem :classic_cool: no ale jak masz jak to sie mowi leb do tego to sie uda :)

I chuj nie ma piwa... tylko vódka :classic_cool: Ale qrwa ja nie pije vódki, chociaż nie wiem, dzisiaj może zrobię wyjątek :O 😭 Koneserka Powodzenia na egzaminie... znaczy się no wyczerpania długopisu ;)

rentajo nie bedziemy za toba plakac :classic_cool: Koneserka ee tam stres i strach to normalne w takiej sytuacji, bardziej niepokojace by bylo gdybys byla totalnie wyluzowana i wcale sie nie przejmowala. Podejrzewam, ze bys sie czula dziwniej i niepewniej.

**Mychol Koneserka o ja je.... stem pod wrazeniem Przeczytałam dwukrotnie i za każdym razem " o ja j e b i e " przeczytało mi się jakoś tak samo :D

Blondynka ''napił(a)bym się z Tobą wódki dziś, z wódki dziś napił(a)bym się z Tobą drinka'' :classic_cool: Koneserka dobrej nocy i jeszcze raz powodzenia jutro 🖐️:)

Blondynka obcykana jak zawsze :D powiedz mi... jak to jest, ze wszyscy znajomi dookola sie spodziewaja dzieci?????????? No jak???????? Moze to jakis znak :classic_cool:

Hmmm może to od tego zakochania się :D a ten oshee to co to jest bo nie znam tego? Jakis energy?

Gość japiitolecojest
przyjmujecie nowych do rozmowy? co tu sie dzieje? co u was? kto tu rzadzi tera? dawno nie bylo mnie na kafe🖐️

Przyjmujemy :) pod warunkiem, że nie będziesz nam kazać wypier.... :P a tak serio to 🖐️:) i nic się nie dzieje, piszemy o bzdurach.