Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mitsuro Matii

Schroniska dla zwierząt nie powinny być finansowane z pieniędzy publicznych

Polecane posty

Gość Mitsuro Matii

Niech sobie szukają sponsorów albo innych maniaków "zwierzątek". Lepiej przeznaczyć te pieniądze na ludzi, a nie na psy i koty, które i tak sobie poradzą dzięki swojemu zwierzęcemu instynktowi.

widac,ze nie masz pojecia o zyciu. Powinna byc obowiazkowa kastracja psow, które nie sa w hodowli, tak jak jest w innych krajach, a nie finansowanie i wspieranie takiego bagna, a w schroniskach beda sie jeszcze rozmnazac, pogielo cie wariatko

Gość ----- Mitsuro Matii
wiesz co kiedys kazdy mial sowja przestrzen ludzie zyli w malych osadach zwierzeta mialy lasy ale ludzie zaczeli te lasy wycinac budowac miasta metropolie i zabierac zwierzetom przestrzen i teraz ZASRANYM OBOWIAZKIEM LUDZI JEST DBAC O ZWIERZETA KTORYM ODEBRALO SIE ICH NATURALNE SRODOWISKO

Gość zgadzam sie z toba
ja bym te pieniadze wolala przeznaczyc na domy dziecka, a nie jakies durne zwierzeta ;/ jak chca schronisk niech szukaja sponsorow, a nie z podatkow ;/

Gość zgadzam sie z toba
no to sobie tworzcie schroniska i utrzymujcie je ze swojej kasy. dlaczego ktos komu wisi los zwierzat ma na nie lozyc ?

Gość Mitsuro Matii
Jakoś zwierzęta bez problemu radziły sobie bez pomocy człowieka przez bardzo dłuuugi okres czasu. Teraz ludziom popieprzyło się w głowach, zwierzęta są dla nich ważniejsze od ludzi :/

Gość cichodajekx
dla mnie zwierzeta sa PRAWIE TAK SAMO WAZNE a np moj pies jest wazniejszy od wielu znanych mi osob:P

Gość krzysioo
Mitsuro mati choc ciebie uśpimy i bedzie spokoj:)

Gość Mitsuro Matii
Skąd w was tyle agresji ? Przecież tylko kulturalnie wyraziłam swoje zdanie, a wy mnie atakujecie, używając przy tym prostackiego słownictwa... Naprawdę powaliło wam się w głowach

Gość krzysioo
A moze ja nie chce lozyc na chore dzieci i co pytasz mnie o zdanie?PARÓWO?!

Gość Mitsuro Matii
Kciukiem, twoje argumenty naprawdę powalają. Nie rozumiem co do tego ma mój "bachor" do bezpańskich zwierząt w schroniskach. I panuj nad swoim językiem, bo zalatujesz patologią

Gość Mitsuro Matii
A ja przez takie wściekłe fanatyczki zwierząt jak ty nie daję na zapchlone kundle

Gość alertnocnik
Mitsuro matii jestes glupia debilka i hipokrytka mam ochote sie na ciebie wysrac

Gość Mitsuro Matii
Ale prezentujecie żenujący poziom :). Wszyscy jesteście siebie warci

Gość najśmieszniejsze jest to
że o publicznych pieniądzach najczęściej wypowiadają się osoby bezrobotne, przesiadujące całymi dniami na forum :D nic nie płacicie, sami jesteście utrzymywani z naszych pieniędzy, a jeszcze byście chcieli dysponować, co, komu, i ile :D wy nie chcecie może płacić na zwierzaki, a ja nie chcę na nieuków, bezrobotnych, pijaków, narkomanów, młode puszczalskie dziwki i miliony ich bachorów

Gość Mitsuro Matii
Ja też nie mam zamiaru płacić na nieuków,bezrobotnych itd. bo to są odpady społeczne. Te pieniądze mogą być przeznaczone na rozwój

Gość Mitsuro Matii
Kciukiem ty chyba jesteś chora psychicznie. Nie wiem jak można pisać takie rzeczy, ty chyba naprawdę pochodzisz z patologicznej rodziny

Gość Mitsuro Matii
Opiekuje sie bachorami a potem cala w gownie przychodze do domu

Gość krzysioo
mitsuro szmati faktycznie masz pierdolniecie z przesunieciem w dodatku jestes skupiona tylko na ratowaniu swojego gatunku i to w dodatku tak smierdzacego i zgnojonego osobnika jak ty

Gość Mitsuro Matii
Ty opiekujesz się kundlami i kotami, więc to ty raczej jesteś cała w gównie, a do tego twoje mieszkanie jest jak dom Violetty Villas :D. W normalnym państwie takie osoby jak ty byłyby zrzucane ze skały tuż po urodzeniu

Gość angela.......
Ta lepiej na domy dziecka dac ? Gdzie częśc dzieciaków jest bo rodzice nie wiedzą co to antykoncepcja ? Sory ja daje na zwierzaki !

Gość cop robo
a chooy z tymi zwierzetami, osobiscie zajeebalbym wszystkie oraz ich milosnikow

Gość gftrrreeeeee
Ci, którzy nie kochają i nie szanują zwierząt są po prostu złymi ludźmi i tyle. mam nadzieje, że kiedys spotka ich zasłużona kara

Gość kumkumk
ja 100 razy wole dac kase na zwierzęta niz na ludzi i mam gdzieś co sądzicie na ten temat. zwierzęta to bezbronne istoty, więc trzeba im pomagac,a człowiek ma rozum więc powinien sobie sam radzic

Gość Jkljkl
A kto ci powiedział że schroniska utrzymują się tylko z kasy podatników? Wiesz gówno a się wypowiadasz żarcie mają ze sklepów,karmę ze strat sieci handlowych więc jeśli już to podatnicy opłacają co najwyżej pracowników.

Gość hipdddciaa
może ze mna coś jest nie tak, ale też jest mi o wiele bardziej żal bezdomnych kotów i psów niż ludzi...