Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda ciężarówka

Mąż nie zgadza się na ginekologa faceta - ciąża

Polecane posty

Gość gość
Ale szanuje kobiety, ktore wola inaczej. Zwlaszcza jak maja zle doswiadczenia z gin kobietami. Ja na szczescie nie mam

Gość gość
up ... naprawdę spotykacie same "lesby-sadystki" że tak preferujecie panów gino? A z tym przegieciem statystycznym to fakt w okolicy 7/10 lekarzy tej specjalności to faceci .

Gość gość
Wszystko sie sprowadza do tego ze kobiety uwazaja, ze wiedza co ma w glowie ginekolog. Mysle ze facetom blizej do psychiki faceta ginekologa. najpierw trzeba wiedziec co ma facet w glowie a potem sie zastanawiac co ma w glowie facet/ginekolog. Gdyby kazda z tych zwolenniczek facetow gin mogla chociaz na 1 dzien byc w skorze faceta, miec jadra, penisa, hektolitry testosteronu we krwi i myslec o seksie 100 razy na godzine to....hmmmm nawet w supermarkecie wybieralyby kase przy ktorej siedzi kobieta! :P a tak z drugiej strony to zakladajac, ze jipotetycznie w gabinecie facet to TYLKO I WYLACZNIE lekarz i wszystko co inne zostaje poza gabinetem ktora z was drogie panie poszla by do faceta ginekologa ktory jest: - waszym kuzynem - tata -bratem -szwagrem -dobrym sasiadem/znajomym? - itp Przeciez to tylko zawod jak kazdy inny (powtarzalyscie to tu setki razy) i to tylko lekarz.....

Gość gość
A jak są badania okresowe w pracy i robi się trg klatki piersiowej i nie pracuje tam kobieta to co?nie zrobi przeswietlenia?! Albo trzeba osłuchac płuca czy oskrzela,to też tylko do kobiety,bo mąż uwaza,ze ciało jego zony nalezy tylko do niego?! mysle,że ten watek to prowo 10/10

Gość gość
A ta autorka to dopiero pierwszy raz u gina?przed ciążą nigdy nie była na profilaktycznych wizytach czy badaniach? Jasne ze prowo,bo chyba nie ma takich kobiet,ktore by prosily w necie pisać do jej męża,bo jak przeczyta to moze zmieni zdanie i zgodzi sie ? My gdzie jestesmy?w którym Ciemnogrodzie?! haha,ale draka. Najlepiej to w ogóle nie chodzic do lekarza.I niech facet nie wypuszcza żony z domu,bo moze jakis inny ja zauroczy wzrokiem i od tego zajdzie w kolejną ciażę?!

Gość gość
http://www.gazetalubuska.pl/wiadomosci/strzelce-krajenskie/a/ginekolog-zg****il-mloda-pacjentke,9748560/ no i co drogie panie? to jednak ginekolog jest facetem? ciekawe ile z was bylo w zyciu molestowanych/zgwalconych przez takich lekarzy. ten akurat jest jednym z niewielu ktorzy dali sie zlapac. zastanowcie sie czemu po tak powaznym przestepstwie nie zatarl sladow? umyty gabinet, wyrzucona do kibla prezerwatywa a pracowal dalej z dowodem zbrodni w smietniku?? bo przestal byc ostrozny. to nie byl jego pierwszy raz!! a skoro tyle razy sie udwawalo to i tym ostatnim razem po prostu sobie 'r*****l' i tyle. chcialbym zobaczyc teraz wasze miny i miny jego pacjentek dla ktorych byl takim wrazliwym i pelnym pasji ginekologiem :P

Gość gość
hahaha no niezle. to nie mogl juz sobie wybrac jakiejs z przyloty.pl tylko narazac sie na 12 lat odsiadki?? zreszta nic mu nie zrobia - to w koncu lekarz. powie, ze po badaniu poszedl do lazienki i strzepal konika w gumce. na reku mial rekawiczke umazana sluzem z badania i stad na prezerwatywie sluz pacjentki. powola bieglego ktory 'stwierdzi', ze pacjentka nie mogla niczego pamietac, bo byla nieprzytomna a uczucie 'penetracji' ktore pamieta to tylko efekt zabiegu/badania. facet zawsze sie wykreci a baba bedzie miala psyche zorana do konca zycia. ja juz w zyciu do faceta gin nie pojde, uwazam, ze kobiety sa rownie dobre w tym fachu.

Gość gość
No to nie idz. A co jak trafisz na lesbe ginekologa?

Gość gość
Ja na osłuchanie chodzę tylko do kobiet, nie mówiąc o ginekologu. I to ze względu na mój wstyd a nie problemy mojego męża. On miałby pewnie mniejszy problem z tym niż ja. Pamiętam jak miałam badanie u lekarza medycyny pracy i bałam się, że to będzie facet. Mój mąż powtarzał mi jak mantrę "to jest lekarz i już niejedno widział". Rzeczywiście był facet, ale zbadał mi tylko oczy, zapytał, czy przyjmuję na stałe jakieś leki i zmierzył ciśnienie. Jakby chciał mnie osłuchać to bym odmówiła.

Gość gość
‘’ No to nie idz. A co jak trafisz na lesbe ginekologa? ‘’ Wiedziałam, ze zaraz ktoś z tym wyskoczy. Lesba nie ma k****a wiec mnie nie zgwałci. Zastanow się wogole co to za porównanie?? Jakie sa szanse trafienia lesby ginekologa (1/10.000????) która dodatkowo ma ciagatki sado/maso a jakie faceta ginekologa hetero (999/1000???) wiec porównanie raczej nic nie wnoszące. Ale niech ci będzie: jeśli już miałabym wybierac to wole zaryzykować ‘trafienie’ lesby niż faceta hetero. Ponadto ten przypadek to nie jest odosobniony w ostatnich latach. Pamiętacie ta reporterke z tv co wybrala się do dr walczaka (nie pamiętam z jakiego miasta, stary lysy facet). Dala mu się zbadac i poprowadzić wizyte. Wszystko miała nagrane kamera która miała w torebce. Facet robil kobietom zdjęcia na fotelu (ponoc do pracy naukowej). Poza tym ta reporterka skonczyla na czworakach na fotelu gin (tyl na przod!!) a lekarz robil jej palcowke od tylu ‘szkolac’ jak ma to robic z mezem żeby jej było dobrze!!! Co za kobiety chodza do takich lekarzy?? I ponoc to ‘wziety’ lekarz był!!! A ta historia?? http://www.nowiny24.pl/reportaze/art/6125665,nagle-ginekolog-rozpial-spodnie-czy-mieszkanka-rzeszowa-byla-molestowana,id,t.html To jest tylko wierzchołek góry lodowej – kobiety w dzisiejszych czasach albo wstydu nie maja albo własnego rozumu…nie wiem co gorsze.

Gość gość
Zdecydowanie twój mąż ma rację. Naprawdę dziwisz my się ze nie chce żeby oglądał i dotykał twoich narządów płciowych inny facet. A do kobiet które mówią ze ginekolog to nie mężczyzna to naprawdę jesteście tak naiwne?

Gość gość
Ja p*****le. To nie chodz fo lekarza faceta skrzywiona peezdo i daj sapokoj. Zachowujesz sie jak jakis j****y zboczeniec podniecajac sie tymi historiami. Ja w zyciu nie pojde do baby ginekologa bo bylam raz. Byla tak chamska i robila tak nie wybradne uwagi ze po pstostu wyszlam w trakcie wizyty. Dziwisz sie? A ja nie, bo polowa kobiet jest p*****lnieta co z reszta widac na tym forum. Chodze do gina faceta i nigdy ze strony zadnego nie apotkalo mnie to o czym piszesz. Proponuje zajac sie swoja wagina a w moja nie zagladac skrzywiony zboku.

Gość gość
Tiaaaa, te pacjentki tego elokwentnego pana P z kilka postow powyzej tez go pewnie tak bronily. facet to facet. zawsze nim bedzie dopoki ma jadra, penisa i testosteron we krwi. a wy kobitki co wiecie o psychice faceta?? najpierw musialybyscie byc facetem zeby moc wogole probowac myslec co ma w glowie facet ginekolog.

Gość gość
A ty co wiesz o psychoce faceta zboku?

Gość gość
8:57 pewnie jestes zboczona ginekolozka, ktora nie ma pacjentek a tym samym obiektow do molestowania.

Gość gość
Ja sama nie bylabym sama w stanie isc do ginekologa faceta bo to krepujace, osobiscie nigdy nie mialam problemow z ginekologiem-kobieta..dodatkowo moja ginekolog zaznaczyla by ja zawiadomic przy porodzie i jesli bede rodzila, a ona bedzie wolna odbierze porod za darmo...Dodam ze staralam sie 5lat o dziecko i ta lekarka byla mega wsparciem.

Gość gość
Ja sama nie bylabym sama w stanie isc do ginekologa faceta bo to krepujace, osobiscie nigdy nie mialam problemow z ginekologiem-kobieta..dodatkowo moja ginekolog zaznaczyla by ja zawiadomic przy porodzie i jesli bede rodzila, a ona bedzie wolna odbierze porod za darmo...Dodam ze staralam sie 5lat o dziecko i ta lekarka byla mega wsparciem. x No i co w związku z tym? Nie piszę że każda kobieta ginekolog jest taka na jaką ja trafiłam. Tak samo jak nie każdy ginekolog to zbok. Ty wolisz do kobiety a ja do faceta. I co w zwiazku z tym? Ps. A gdyby lekarka nie dojechała na czas twojego porodu to czy zacisnęłabyś nogi przed facetem ginekologiem?

Gość gość
gość dziś Ja sama nie bylabym sama w stanie isc do ginekologa faceta bo to krepujace, osobiscie nigdy nie mialam problemow z ginekologiem-kobieta..dodatkowo moja ginekolog zaznaczyla by ja zawiadomic przy porodzie i jesli bede rodzila, a ona bedzie wolna odbierze porod za darmo...Dodam ze staralam sie 5lat o dziecko i ta lekarka byla mega wsparciem. x No i co w związku z tym? Nie piszę że każda kobieta ginekolog jest taka na jaką ja trafiłam. Tak samo jak nie każdy ginekolog to zbok. Ty wolisz do kobiety a ja do faceta. I co w zwiazku z tym? Ps. A gdyby lekarka nie dojechała na czas twojego porodu to czy zacisnęłabyś nogi przed facetem ginekologiem? XXX Nie bo zostalam brutalnie zgwalcona i nie jestem w stanie, ufam tylko mojemu mezowi ktory pomogl mi wyjsc z tego koszmaru....Nie kazda kobieta ma tyle szczescia co ty :(

Gość gość
nie chodzę do ginekologów kobiet bo miałam złe doświadczenia wolę facetów a mąż który ma obiekcje,naoglądał się za dużo p****lów co wy jeszcze burki sobie załóżcie i 4 kroki za mężem

Gość gość
Każdy ma inny próg wstydu. To wcale nie znaczy,że te, co się wstydzą facetów gin są podległe swoim mężom i chcą nosić burki.

Gość gość
Dokładnie, dla mnie to krepujące by badał mnie ginekologicznie facet ale jak trzeba to bym w ostateczności poszła do faceta.Brzydzi mnie badanie ginekologiczne...zawsze jestem spięta.Autorko a ty masz chory problem, jeśli facet tego nie rozumie ze wolisz isc do faceta to coś nie tak chyba jest miedzy wami.

Gość gość
przeciez to prowo co jakis czas wklejane o wizytach u gina z mezem i w trakcie porodu tez i to ma jakoby wplywac na lepsze wiezi miedzy malzonkami hehe. Ciekawe czy do ogolnego kobiety jak boli gardlo tez wybiera lekarza kobiete lub jak facet to idzie z mezem?! przeciez to systematycznie wklejane na roznych wątkach prowo,od dawna to ktos robi.

Gość gość
Nie bo zostalam brutalnie zgwalcona i nie jestem w stanie, ufam tylko mojemu mezowi ktory pomogl mi wyjsc z tego koszmaru....Nie kazda kobieta ma tyle szczescia co ty smutas.gif X No ok, ale co w zwiazku z tym? Nie kazdy byl gwalcony i wiekszosc nie ma problemow psychicznych.

Gość gość
do 10. 54. Ja nie zostałam zgwałcona, a do ginekologa faceta nie pójdę bo się wstydzę.

Gość gość
Po g****ie nikt poza dluga terapia nie jest w stanie skutecznie pomóc więc bajki o mężu,który pomógł wyjść z tego koszmaru trzeba schować do powiesci romantycznej. Terapia po gwałcie jest trudna,dluga,ale skuteczna. To tylko potwierdza,ze to jest prowo,podobno to zreszta pisze jakis zboczuszek facet hehe.

Gość gość
gość dziś Po g****ie nikt poza dluga terapia nie jest w stanie skutecznie pomóc więc bajki o mężu,który pomógł wyjść z tego koszmaru trzeba schować do powiesci romantycznej. Terapia po gwałcie jest trudna,dluga,ale skuteczna. To tylko potwierdza,ze to jest prowo,podobno to zreszta pisze jakis zboczuszek facet hehe. XXX Nie to nie jest prowo, terapie tez przeszlam dziekuje za ocenianie mnie i nie zycze Ci by ciebie spotkalo to samo....nie jestem zboczona, a tym bardziej nie jestem facetem...Maz bardzo mnie wspieral, to on nie terapia ostatecznie sprawil ze przestalam sie bac kazdego mezczyzny...Ciekawe czy wiesz jak to jest bac sie isc do zwyklego sklepu, czy wiesz jaki strach odczulawam wychodzc z domu i idac sama na przystanek autobusu..nie mowiac o tym ze ninelo sporo czasu az zaczelam wychodzic.....Nie to nie jest prowo...tzn moja wypowiedz a czy temat to nie wiem...ale jak Cie bawi i jestes taka specjalistka to przejdz przez to co ja a pozniej sie wypowiedz...

Gość gość
11.18 współczuję i przytulam (to ja z 11. 07)

Gość gość
Mowa o temacie,który co raz pisze zboczek-facet,wiem to z innych watków,gdzie tez to wkleja. Nie do Ciebie to było kobieto po gwałcie.

Gość gość
gość dziś Mowa o temacie,który co raz pisze zboczek-facet,wiem to z innych watków,gdzie tez to wkleja. Nie do Ciebie to było kobieto po gwałcie. Najpierw jej pojechałaś o bajkach z mężem a teraz tłumaczenie, no lol.Tak temat to prowokacja na 100%, ale mówienie komuś ze jego wyjście z ciężkiej sytuacji to bajeczka z romansu to chamstwo. Na temat: Ja nie byłam nigdy zgwałcona i się trochę wstydzę ale chodzę do faceta.

Gość gość
12'02,najpierw dokladnie przeczytaj post a potem komentuj,nie odwrotnie! Uraz po g****ie to straszliwa rzecz.Napisane bylo,ze sam jeden ,tu mąż nie ma opcji jako niefachowiec mógł skutecznie pomóc wyjść ze strachu przez męzczyznami i w tym kontekscie było uzyte,że miedzy bajki można to włożyc. Że długotrwała terapia. Autorka posta odpowiedziala,ze faktycznie terapia +działania męża. Tak trudno zrozumieć prawidlowo czyjąś wypowiedż?cos z IQ nie halo?