Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda ciężarówka

Mąż nie zgadza się na ginekologa faceta - ciąża

Polecane posty

Gość b,óża muzku
splesniała no idź, a kysz! bo śmierdzisz :o

b,óża muzku-> dziecko ja rozumiem, ze masz ferie, ale siądź moze do książek albo weź sie za coś przydatnego w życiu bo teksty "wali" "śmierdzisz" itp to do mamusi swojej syp a nie do mnie dzieciaku.

Gość nie mireczko to nie
ja mam prosty argument. mojej zonie sie to nie podobalo ze pojde do lekarki i tyle. nie bede o to tu plakac bo to tylko lekarz. a poza tym to trafilem przez to na swietnego specjaliste. co w tym zlego?

Gość b,óża muzku
no ale sama sobie nadałaś taki nick :o i gadasz ze masz cuchnace upławy :o

Ale to nie jest racjonalny argument. "Bo jej się nie podoba". A czy dla ciebie racjonlanym agrumentem jest to, że pani ginekolog jest zwyczajnie niedelikatna (przynajmniej te dwie które odwiedziałam)

b,óża muzku-> ku*wa to nie moje słowa a PANI GINEKOLOG. Z reszta z tobą smarku nie rozmawiam. Dziękuje.

Gość nie mireczko to nie
kurde torche sie pogubilem ale to na bank dlatego ze jestem pedalem, debilem i cokolwiek tam splesniala wymysli rozmawiamy teraz o ginie facecie, kobiecie urologu czy o czym??

Wiesz, normalny człowiek nie sprowadza badania ginekologicznego/proktologicznego/urologicznego do czynności seksualnych. Nie tak? Zaczęło się od tego, ze "wywnioskowałeś", ze kobiety chodza do ginów dla przyjemności, bo umieralność na nowotwory szyjki macicy są rzadsze niż na raka płuc.

Gość mireczkaa
nie mireczko to nie- ja chodzę do gina raz do roku- na kotrolę, usg, cytologię i wymaz. Jak miałam problem ginekologiczny chodziłam raz w miesiącu, przez pół roku. Tak samo jak byłam w ciąży- wizyta co miesiąc, przez 9miesięcy. A pod koniec, jak mialam przenoszoną ciążę nawet co dwa dni byłam na ktg i badaniu rozwarcia. I uwierz mi, że mam już ponad 30lat, do specjalnych wstydniś nie należę, ale za każdym razem czuję się skrępowana jak "rozkraczam" się na fotelu!! Nie mam pojęcia o czym Wy piszecie, o jakiej więzi z lekarzem, jakiej przyjemności??!! Powtarzam, każde badanie jest dla mnie wstydliwe i krępujące. Nie ma żadnych podtekstów seksualnych! Mój mąż kiedyś wylądował na pogotowiu, przebadali go dokładnie a na koniec zbadali mu odbyt. Badał go młody facet:) Było to dwa lata temu a on do dzisiaj o tym gada! I wiecie co, po tym badaniu stwierdził "Mirka, podziwiam Cię, ze do ginekologa chodzisz! Gdybym był kobietą chyba wolałabym raka dostać niż co roku takie upokorzenie przeżywać"! Moze Wy faceci powinniście mieć co miesiąc poczuć w dupie te, jak ktoś napisał, miłe paluszki, żeby zakumać, ze te wszystkie Wasze wywody o seksulanej atmosferze, o więzi łaczącej gina faceta z kobietami!! Spleśniała- ja próbowałam po porodzie zmienić gina, bo ten mój nie jest na NFZ i drogi. Pytałam jej, czy to normalne, ze w miejscu nacięcia mam wrażenie jakbym nic nie czuła. To rzuciła mi tekstem" a co sie Pani spodziewałą?? Dziecko Pani urodziła". Wróciłam do swojego gina, który mi wszystko dobrze wytłumaczył, tak, ze przestałam sie bać, ze kalejką będę do końca życia. Tak więc ja kobietom ginom mowię nie. I żaden facet nie będzie mi mówił, że coś ze mną nie tak i ranie jego ego.

Gość kobiety to sie wogole
do niczego nie nadaja... i potwierdzaja to same kobiety...

no dokladnie tak jak piszesz splesniala. To was trzeba badac jak jestescie w ciazy i to od was trzeba ten porod odebrac jak juz rodzicie - czyli mowic wam co robic w ciazy i co robic podczas porodu. bez 'meskiej' reki ginekologa nie zaszlybyscie w ciaze, nie donosilibyscie jej i nie urodzilibyscie jej. dzieki za sensowny argument

Gość soko wirówa
Heh szkoda, ze ciebie matka donosiła wypierdku... Pokaż to co napisałeś swojej kobiecie/żonie/ przyjaciółce..

nastepna co nie ma argumentow i sie wytrzasa hehe

Gość mireczkaa
ale o jakie argumenty chodzi? Już chyba większość kobiet napisała tutaj swoje powody, swoje sytuacje. Jeśli jesteście na tyle tępi, żeby dalej snuć swoje zboczone wizje o dzikiej rozkoszy jakiej my-kobiety dośiwadczamy na fotelu ginekologicznym to współczuję Waszym kobietom :)

Gość kto tutaj snul takie wizje
kto tutaj snul takie wizje??

Gość nienormalne ginekolog to
ginekolog. na boga. co idiota z tego Twojego męza.

Gość mireczkaa
Nie wstydzicie sie za to pokazywać obcemu panu tzipy i cieszycie sie z badań wewnetrznych w jego wykonaniu gdy w waszej tzipie zagłębi paluszki Prosze bardzo:)

no i to sa wg ciebie wizje? no nie wstydzicie sie pokazywac obcym facetom - jakby tak bylo poszlibyscie do kobiety cieszycie sie gdy wklada wam facet - bo wolicie faceta bo kobieta robi to zle

i mireczki nie wspolczuj mojej zonie. naprawde niczego jej nie brakuje. ma piekny dom, nie musi do konca zycia pracowac, kiedy tylko chce dostaje nowy samochod. a ze czasami musi ustapic bo jak to piszesz 'pan tak kazal' watpie zeby sie tym bardzo przejmowala.

Gość janka fanka t
znaczy się masz prywatna prostytutkę............................

Gość janka fanka t
niczego jej nie brakuje oprócz prawa wyboru lekarza bo meżuś zazdrosny. PHI/

no mozna to i tak nazwac chociaz prostytutki sa tansze w utrzymaniu.

Jeżu mam wrażenie, że same dzieciaki tutaj siedzą... Fakt sezon ferii się zaczął... Teksty typu "lubicie jak facet wam paluszki wkłada" to chyba na erotycznym powinny być a nie na tym forum. Piszę poważnie. Co za zbok potrafi pomyśleć, ze kobieta chodzi do ginekologa dla jakiejś frajdy. A jak chodzi do baby to co lesbijka czy jak. Ja osobiście chodzę do faceta bo co nie trafiłam do kobiety to coś zawsze było nie tak. A ostania pani doktor przegięła najbardziej komentując moją fryzurę intymną. Jakoś wizyta u gina faceta przebiega bardziej rzeczowo. Dla mnie to jak zizyta u stomatologa- nic przyjemnego, ale przeciez panowie wiedzą lepiej, po co kobieta do gina chodzi.

Gość janka fanka t
To po ch* trzymasz prostytutkę w domu?

bys widziala jak wuyglada i czym oddycha to bys nie zadawala glupich pytan :P

Gość janka fanka t
To może zacznij ją na ulicę wystawiać, pomoze i sama na siebie zarobi??? Kuźwa ale kretyn.

Kieruj sie tzm kto jest najlepsyzm fachowcem bo ydrowie dyiecka jest najwayniejsye

ale przeciez pisalem ze nie musi pracowac to po co ma na siebie zarabiac?? poza tym sutenerstwo jest karalne wiec nie moge jej wystawic na ulice. ale wystarcza wywieszone jezory mezulkow i tatusiow gdy jestesmy na ulicy :P