Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miiiśkaa

*******PAŻDZIERNIK 2012*****

Polecane posty

Tusia w opcjach to musisz robic :) Agula no wlasnie czamai zdarza sie wyjatek hehe ale to chyba na dziewczynke zazwyczaj ;) zrestza roznie bywa ale jakos mi sie tak wydaje ze bedzie miala corke ;) Tak jak mi sie wydaje ze orzechowa bedzie miala 2 dziewczynki a mamusia i rzodkiewka chlopcow ;)

Gość Agulka76
O mnie mówisz ze dziewczynka?

Gość Agulka76
Acha bo ja tylko mdłości mam ale myślę ze w dużej mierze z przyjmowanych leków Nie mam żadnego przeczucia co do płci

Ania 3107 nie czytałam dokładnie tylko po łepkach :P i może już ktoś ci odpowiedzi udzielił. Ale jeśli chcesz sprawdzić kość nosową i fałd karkowy do robi się to z usg ale do 13 tyg i 6 dni ciąży. Czyli nim ukończysz 14 tydzień. Policz sobie jak to u ciebie będzie wyglądało. A ja piszę ze szpitala. Jak pisałam to po sobotnim sprzątaniu i myciu okien dostałam bóli a wczoraj krwawienia. Okazało się że to krwiak i mam leżeć. No dzisiaj to już lapka mąż mi przywiózł, ale wczoraj myślałam że mnie cholera weźmie z nudów. Tak więc dziewczyny ciąża to nie choroba, ale też nie można przeginać!

hej:) nie nadążam z czytaniem:D dotiuszka, to leż i wypoczywaj. Ja też zauważyłam, że muszę się bardziej oszczędzać bo dzisiaj jak wróciłam z zakupów obładowana siatami to zaczął mnie brzuch boleć ale na szczęście po chwili mi przeszło i jest już ok. Co do przeczuć to ja mam przeczucia, że będą chłopcy:) Brzuch mi już widać, dzisiaj pani w sklepie się pytała czy w ciąży jestem czy przytyłam:D Teraz noszę już ciążówki z elastycznym pasem na brzuchu, ciekawe na jak długo wystarczą.

Ja mam 1,5 kg do przodu tylko tak dziwnie nogi mi schudły a wszystko się zbiera na brzuchu. Myślałam, że mdłości juz przeszly a tu od 3 dni rano ląduje w łazience. No ale trzeba przetrwać. Dzisiaj mam ochote tylko na kakao. U mnie pogoda okropna niby 9 stopni ale wiatr taki, że głowe urywa. Ja tam mam przeczucie, że u mnie córa będzie ;)

moge sie do was dolaczyc?...ja mam termin na 28.10...ale mysle, ze bedzie wczesniej..

hej kobiety ale sie rozpisalyscie......... ja własnie wstałam z łóżka kiepski nastrój wlasnie wczoraj pokucilam sie z moim narzeczonym o ten remont ostatnio ciagle sa o to sprzeczki..... ale wczoraj wyprowadził mnie poprostu z równowagii..... wiem ze nie powinnlam teraz sie denerwowac ale to tylko łatwo tak powiedziec ........wiec przez wczorajszy wieczór cały dzien mam kiepski i ciagle mi dzis sie chce ryczec...teraz pije meliske zeby sie troche uspokoic.... Mysle sobie ze dzis własnie zrobie sobie dzzien kompletnego lenia ....i jeszcze prosze was o porade czy na ból glowy moge wziac apap bo wiem ze np ibupromu nie wolno.... a co do apapu to ktos mi kiedys mowił ze mozna ale nie jestem przekonana

A ja czuje ze u mnie bedzie synek;P chociaz mi to wszystko jedno,poniewaz mam juz parke w domu:)mi juz tez bebzonik wychodzi:D

Apap mozna,lekarz sam mi go zapisał na bole głowy no i oczywiście czopki tez mozna brac:Dtylko ze jest to mało przyjemne....:D

Pela to Ty tez bedziesz miala dziewczynke ;) Chyba zaraz moje kartw wyciagne i zobacze co ktora bedzie miala ;) hehehe

dzieki tusia zaraz go wezme bo łeb mi pęka od wczorajszej klutni...... a co do przeczuc to ja kompletnie nie mam pojecia mi to obojetnie...... albo franek albo amelka:-)

Agulka76..czy dobrze zrozumialam, po 2 cesarkach mialas porod naturalny? ja nie wiem co bede miala...jeszcze sie moje dziecko nie okreslilo, kim chce byc;)

Dotiuszka kochana to odpoczywaj i wracaj doi zdrowia. A więc tych z krwiakiem jest nas coraz więcej. Witam nową mamusię :) To Twoja pierwsza ciąża?

Pela u mnie pogoda też okropna. Zimno, wieje, że głowe chce urwać a ja za chwilkę musze iść po córe do szkoły i musze zabrać ze sobą synka ale co zrobić jak mus to mus :)

mala fu to tak jak u mnie córa Madzia z 2006 chodzi do zerówki a synek Krystian z 2011 więc parka jest i teraz w zasadzie obojętne byle by zdrowe.

Oj ja się dziś nigdzie nie ruszam chociaż mój kochany chce mnie wyciągnąć wieczorem na karaoke;) W poniedziałek na wizyte i usg a potem jade do mamy i będę piec i gotować w końcu:) No i zacznie się wstawanie o 6 bo brata do przedszkola trzeba będzie wyprawić:)

magda powiadzasz;)...moja strasza corka jest z lutego 2008, a mlodsza z pazdziernika 2009...

No i po obiadku:)jakas kawusia teraz bys ie przydała..ale powiem wam ze ostatnio poranna kawa mnie mdli...:/1 kawe pije zawsze po obiedzie:)

Gość Agulka76
mala fu Tak po 2 cesarkach miałam poród naturalny choć to było w 24 tygodniu ciąży... Ale i tak póżniej mnie na chwile uśpili żeby sprawdzić czy coś w środku nie pękło A ostatni poród to wiedziałam że na 100 % cesarka A póżniej na sali porodowej gdy wezwano do mnie lekarza( już mnie do cięcia szykowali planowego ) to mój lekarz nakrzyczał na mnie co się tak denerwuje ( płakałam i wogóle bo nie wiedziałam czy wszystko ok będzie ciąża zagrożona od samego początku) Idodał że jak chce to naturalnie urodzę bo warunki są ( położna jak jej póżniej szłam dziekować to sie poryczała że mnie tak potraktował ) No i na sali operacyjnej był potem cyrk z moim sercem (niby nie mogli sobie z nim poradzić ) Ten lekarz już tam nie pracuje a ja już więcej do niego nie poszłam

Kurcze ja bym coś zjadła ale ciągle mnie coś mdli i nie wiem już czy lepiej jeść czy dać sobie spokój..

porod sama chcialas od poczatku czy tak wyszlo?...ja mialam 2 cesarki, nieplanowane...wprawdzie czulam sie po nich swietnie i tak czuje sie do dzis...ale chyba chcialabym sprobowac urodzic naturalnie;) co za konowal robi ciecie od pepka w dol?!...mojej blizny juz prawie nie widac, zreszta jest tak nisko, ze tylko wybrani moga ja zobaczyc:)

aha i nie bylam usypiana, tylko mialam takie znieczulenie w kregoslup..takze moglam kontaktowac sie ze swiatem;)

Mała fu kiedys robiono cesarke od pępka w dół....teraz juz robia to innaczej w miejscu mniej widocznym:)