Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miiiśkaa

*******PAŻDZIERNIK 2012*****

Polecane posty

O swoim porodzie jeszcze nie myślę. Nie wiem w jakim szpitalu będę rodzić. Chyba nie ma co myśleć bo przecież nie jestem w stanie przewidzieć jak w moim przypadku będzie wyglądał :) I na szczęście nie straszy mnie to jeszcze po nocach ;)

Moniś :) Ty bystrzaku - ja go zmieniłam przed godziną chyba, bo tamten taki zamazany, a drugi przeskakiwał za szybko do przodu... mam nadzieję, że ten będzie już dobry. Oglądając porodówkę, ryczałam średnio 2 razy na każdej scenie :P

Muszę pójść do sklepu po sałatę, jogurt i parmezan. Ktoś chętny, żeby za mnie poszedł. Oddam w zamian porcję sałatki cezar :)

:) Ja też wychodzę do sklepu...szkoda, że nie można teleportować między sobą np. smakołyków, o których tak często piszecie.... Moniś..mimo chęci, nie pomogę... :(

Moniś mam to wszystko w lodówce więc zapraszam:) :) Diana tez słyszałam że masówka się robie w Profamili ale to i tak na dzień dzisiejszy najlepszy szpital w okolicy:)

Miiiśkaa dzięki. Już się przeszłam. Sałatka była wyborna :) Teleportacja bardzo dobra rzecz :)

Witajcie Cały dzien dzis bez prądu i jeszcze tak 2 dni będą Nie wiem jak ja sie do tego ginekologa jutro wyszykuje:-( mamusia zmień tego ginekologa bo to koszmar jakiś Dalej sobie dumam ... co mam innego robić hehe Na biegunkę mój lekarz zawsze mówi ze cole odgazowana i paluszki Stresuje sie przed jutrzejsza wizyta Witam nowa mamusię

pytanie do tych co biorą luteinę dopochwowo... orientujecie się może czy jest nadal na liscie leków refundowanych od maja? bo ja sie doszukac nie moge;/

od maja wchodzi nowa lista leków refundowanych i na tej liście co jest zamieszczona na stronie ministerstwa zdrowia, tj z tych dziwnych załącznikach tej nazwy nie widze... ale nie jestem lekarzem i nie znam sie na tych tabelkach... dlatego pytam... bo moze ktoras bedzie wiedziec bo placic 3,20 a 21zł to jest róznica...

No właśnie... Jutro ide do ginekologa i popytam co i jak Najwyżej poprosze zeby mi wypisał wiecej recept i to jeszcze w kwietniu wykupie A jakie dawki bierzesz? Ja 2 razy po 2

ja też dwa po dwa :) na miesiac ze 4 opakowania ida.... no właśnie ja też nie wiem a tak to moge też po recepte zadzwonić zeby mi wypisal ze dwa opakowania, albo do rodzinnego podejde to tez mi wypisze... ale musialabym wiedziec, bo nie chce mi sie latac niepotrzebnie...

Hej, coś brak relacji z dzisiejszych wizyt.. mam nadzieję, że wszystkie ok! Dziewczyny a wy do końca ciąży będzie brały tą luteinę? Ja brałam duphaston, ale do 12 tygodnia. Taki piękny dzień, cieplutko a ja senna cały czas :/

graga znalazłam na liscie nowej szukaj pod poz 2213 progesteron tam jest nasza luteina dopochwowa na ryczałt

natalie ja prawdopodobnie do konca W poprzednich 2 ciazach brałam duphaston tez prawie do konca (dwa tygodnie przed terminem odstawili dopiero)

dzieki ci dobra kobieto - uspokojilas mnie i bede spokojnie spala :) no ja nie wiem ile bede brala, ale biorac pod uwage ze mam caly czas skurcze to mój lekarz mi to przepisuje :) a zobaczymy co będzie dalej :)

graga ja tylko czekam kiedy mi jeszcze przepisze fenoterol i izoptin (tez na skurcze ale w późniejszych tygodniach ) zobaczymy

czesc dziewczyny b;) Ja po wizycie wszystko ok;) choc ja dzisiaj malo co widzialam bo lekarz pokazywal Maciowi wszystko ;) dzisdzia rosni wedlug tabelek hehe wymiary ma dokladnie takie jaki tydzien i dzien w suwaczku hehe ;) A i co najwazniejsze Nasz Tomus nie jest Tomusiem bo nie ma siusiaka ;)

no ja tych leków nie znam, bo w poprzedniej ciąży nie miałam takiej potrzeby żeby brać jakiekolwiek lekarstwa:) no ale czas okaże... wiecie co wam powiem? tylko nie mówcie mi że ten temat już był :D ale najlepszym lekarstwem jakie mogło by być na donoszenie ciąży w spokoju do końca to ODIZOLOWANIE OD NAS OSOBNIKÓW MĘSKICH!!!!!! normalnie zaraz oszaleję... jakaś kur....wica mnie weźmie.... albo mi się wydaję, albo oni są naprawdę mało inteligentni...

viviii gratuluje płci żeńskiej, chociaż zawsze może tam coś wyskoczyć :P ale ważne że wszystko ok :)

he he pierdoła ale drażni mnie takie coś :D a więc napiszę... chciałam sie spotkac z kolezanka w niedziele, ale tescie przyjezdzaja, to sie go zapytalam czy nie moga przyjechac w sobote a my w niedziele sie spotkamy... a on ze zadzwoni jutro:) to juz sie we mnie woda zagotowala, bo ja juz musze dac znac :D i mu mówie zeby jeszcze dzisiaj zadzwonil, a on robil sobie sniadanie na jutro do pracy i na mnie z mordą wyskoczył że przecież nie przerwie i nie poleci dzwonić bo mi się tak zachciało !!!! normalnie szok;/ a ja mu oczywiscie juz w nerwach ze powiedzialam dzisiaj a nie JUŻ, no i potem się już samo potoczyło :D jak widzicie pierdoła :D

Vivii gratuluje!!! Widzisz a podejrzewałaś chłopca! :) Chyba, że siusiak się jeszcze pojawi na kolejnej wizycie :) A teraz masz za miesiąc?