Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miiiśkaa

*******PAŻDZIERNIK 2012*****

Polecane posty

wlasnie a w czym pierzecie ubranka maluchow? laczycie z z wszymi w zwyklym? bo j mam jeszcze pol pol paczki dzidziusia i zastanawim sie co dalej

Ja od początku piore w zwykłym proszku tzn w kapsułkach ariel a wcześniej persil. Używam takich które są w promocji w rossmanie hehe Płynu używam lenor lub silan. Na Dzidziusie i Lovelle by mi życia nie styklo Xxx Wracając do tematu to u mnie szpital. Wiktor od niedzieli ma 40 stopni z przerwami. Ja się wczoraj zaraziłam i mam 38 i zajebisty katar. Aga póki co ok. Ale te przeciwności losu nie przeszkodziły mi w ugotowaniu INDYKA W SOSIE CHEVALIER a o sprzątaniu to nawet nie wspomnę. Dziki sex mam w planach jak tylko zdajemy dziecku gorączkę hehe Xxx Zaraz umrę z zmęczenia. Kocham mojego męża bo sama nie dalszym chyba jednak rady

Ja też właśnie w takich kapsułkach piore od poczatku, teraz dodaje jeszcze płynu, dzieciece ubranka piore oddzielnie na wyzszej temperaturze ;] mojemu daleko jeszcze do snu, narazie guga z nami przed tv ;D

Moje szczęście śpi już od 19.20 przed snem wypił całe mleko i zaraz zasnął więc się cieszę ale w dzień nie jest mi do śmiechu. Ja piorę w loveli rzeczy Sebusia i nasze też ale osobno płynu do płukania nie używam i raczej nie kupię. Dan-mos to kurujcie się wszyscy zresztą pogoda taka że szkoda gadać. Idę książkę poczytać miłej i spokojnej nocki Wam życze dziewczyny 🌼 do jutra;-)

Dan mos to ty jeszcze żyjesz ? :) zaś ze słownikiem piszesz:P xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ja dzisiaj rano musiałam wstać o 11 - bo dziecko ryczało i niedało mi pospać... zrobiłam sobie kawe z porządną kofeiną i dopiłam ćwiartkę co mi została z wczorajszego spotkania ze znajomym - m nie ma to zaczęli dzwonić nie wiem czemu... później musiałam małego wziąść z łóżeczka bo ryczał tak że już nie dało się wytrzymać... z cięzkim sercem zmieniałam mu pampersa, bo został mi ostatni, no ale jakbym mu nie przebrała to nie miałabym możliwości iść do wanny na 1,5 godzinna kąpiel bo dalej by ryczał.... ubranie miał troche posrane (na plecach) ale wytarłam mu to ścierką i położyłam dalej do łóżka, bo pranie będe robić dopiero w nastepnym tygodniu bo na pradzie oszczedzam a musze miec przeciez laptop naładowany.... a proszku chyba tez nie mam to bym musiala zas mydlo trzec... mały dalej ryczal to zrobiłam mu butle z mlekiem ale z lodówki bo ja sie musialam isc kapac i nie mialam czasu go nakarmic - wrzuciłam mu tam 5 miarek kleiku zeby znowu tak szybko nie był głodny... miałam jechać dzisiaj do lekarza ale nie chcialo mi sie w taka pogode - wolałam posiedzieć w domu i obejrzec filmy na dvd - chociaz szkoda bo wciagnelabym na miescie jakiegos fast fooda bo w lodowce ni ma nic.... trza bylo zjesc chleb ze smalcem ale nadrobiłam dobrym drinem... tak jakos zleciał dzień - teraz siedze i czekam bo zas ma jakis przyjechac, mam nadzieje ze przywiezie jakies procenty by dziecko lepiej spalo... na noc mu musialam zalozyc tetrowe pieluchy i mam nadzieje ze mi sie nie zesra znowu bo prania bedzie wiecej, a tak to tylko wysusze na grzejnikach.... A CO U WASZ?

graga ja tam pranie robie raz w miesiacu..... ja mam w lodówce tylko tanie wina to moze wpadniesz do mnie urzniemy sie na maksa.....

Graga lzy jak korale leca mi po polikach,karmie malego i malo co nie spadlam z lozka mimo ze ciezko by bylo.z tego wszystkiego chyba sie wodki napije,zeby miec dobry sen i nie slyszec jak maly chce jesc w nocy:) w koncu co sama bedziesz tak pila! :)

olka kiedys to piłam tylko komandosy z żabki a a teraz niestety ale pije to co ktoś przyniesie, bo moja wypłata idzie na wóde bo zazwyczaj stary mi kaze isc po nia do sklepu, dziecko zawsze chce zeby jakis chleb kupic ale ja mu mowie ze ojciec zawsze ma racje, dobrze ze dziecko takie jest wyrozumiale - mowie mu zeby jak najwiecej w przedszkolu jadl a jak sie da to niech do kieszeni chowa...\mam jeszcze jakies wino swojskie do wypicia ale najpierw musze wypic to co kolega przywiozl, dobrze ze dominik poszedl spac,gorzej jak sie obudzi bo ta tetra.... olka to jutro przyjade ok?

a no i u NASZ bardzo dobrze :) moj chodzi obsrany od 3 dni ale za daleko mam do pralki zeby pranie wstawiac:)

natalie daj to na grzejnik - kupa sie troche wykruszy i mniej smierdzi, u mnie sie sprawdza trza se jakos radzic...

No padłam jak was poczytałam, wymiekam hehehehehe naprawdę, łzy mi poleciały jak nie wiem co. I już nic napisać, nic dodać i nic ująć. xxxx wczoraj i dziś dokarmiałam 90ml mlekiem, ehhh szkoda gadać. Mały waży 7,300kg, mamy podwójną dawkę witaminy D, za 3 tygodnie kontrol z tą krzywicą. xxx eljotka, współczuję i trzymaj się xxx kurujcie się dziewczyny i dzieciaczki xxx dobranoc i dzięki za głosy, jeszcze dziś i jutro proszę o głosik :) https://www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/2691 xx wybaczcie,że nie odpiszę wszystkim - nie dam rady po prostu :) tyle naskrobałyście.

Gość wessa....
heheh zalzal przez przypadek przeczytałas 20490 stron??? hehehe smieszna jesteś!

mamusia a do kiedy masz używać podwójną witaminę D? bo ja też od wczoraj podwójną dawkę mam podawać. xxx Graga kochana, właśnie tak zrobię. nie ma w końcu jak zapach kupy na grzejniku. w całym pokoju tak pięknie pachnie :) właśnie popijam wódeczkę, dodałam trochę miodu, no żeby się nie przeziębić. mam nadzieję, że też wstanę o 11, jak Ty dzisiaj. oczywiście bez żadnej pobudki! :) i liczę, ze moje dziecko przywita mnie o tej 11 uśmiechem, no bo przecież nie płaczem po 13 godzinach snu bez jedzenia :)

Ej dziewczyny jestescie super :) Mamusia głosik oddany :) Ps. Musze wyprobowac ten patent z pieluchami na grzejniku bo pampersy strasznie drogie :)

Graga mi zostaly jakies wina z urodzin M ,zaraz wsiadam w takse i biegne z nimi do Ciebie:) Fiolcia a w jakims plynie pierzesz>dzidziusiowym jakims czy tak jak Dan mos w zwyklym dla doroslych? Ja piore w Lowelli ,mam mega pake ,jeszcze widze ze tam jest sporo,piore malemu osobno ubranka spadam do lozka..tfu tzn do Gragi,Graga masz jakies sledziki na przegryche???

Graga Miluchna ja się z chęcią do WASZ dołączę Mam sałatkę śledziową w sam raz na zagrychę i jakieś wino się znajdzie :-) Co do prania to ja piore w dzieciecych proszkach a płucze w Lenorze sensitiv (biały) i jest ok

Miluchna te kapsulki sa zwykle, jest jedynie na nich informacja ze przystosowane rownież dla maluchów czy coś takiego, one sa z Fairy nie wiem jaki ich odpowiednik jest w Polsce, płyn tez mam z tego ;) My oglądaliśmy mecz, teraz czas na spanie, ale mały coś kweka w kolysce ehh ;// dobrej nocki

miluchna wez zachacz o kebaba w sosnowcu ino ja chce ostrrrrrrrrryyy, wiesz ten na dworcu, ino nie dawaj lumpom zadnej kasy bo jak braknie tych win to do nocnego bydzie trza skoczyc... a ty Agulka zacznij juz pedałowac bo do mnie mosz trocha drogi:) ale jak staniesz na trasie to cie pewnie jakiś tirowiec podciepnie - bydzie bliżyj :D p.s. ino pod kebabem nie pytej sie jako jest różnica między gorolem a górolem....

i ta flaszka co mi pisałaś ze pijesz teroz sama - byś sie wstydziła - tak sama bez NOSZ?