Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LESSSSSSSSSSSS

nienawidze facetow-czemu zaden z nich nie zadaje pytan typu jak zrobic dobrze

Polecane posty

Gość LESSSSSSSSSSSS

nie oni pokazuja swoje fiuty i mysla ze bedziemy sie zachwycac to smieszne oni mysla tylko hujem i co by nowego na niego zalozyc a wy glupie baby sie nimy zachwycacie i pytacie jak tu im dogodzic OLAC FACETOW ---------------

Gość michal666
masz racje lizać cipki:)

Gość LESSSSSSSSSSSS
POZNALAM JEDNEGO I MI WYSTARCZY NA ZAWSZE POZATYM JAK WY SIE ZACHOWUJECIE WIDAC NA FORUM NA ULICACH EGOISCI

Gość bardzo znudzony mąż
a baby tylko myślą tylko o tym co by tu włożyć do cipuchny Taki sam banał.

Gość LESSSSSSSSSSSS
TO NIE BANAL ALE FAKT A BABY BIORA PRZYKLAD Z WAS CORAZ CZESCIEJ SZKODA TYLKO ZE POZORNIE A POTEM WIEKSZOSC RYCZY W PODUSZKE

jeden to wszyscy no ładnie. teraz jesteśmy odpowiedzialni za całe zło na świecie ale taki samotny mściciel nas zdemaskował i teraz nas zniszczy ;) Moja droga trzymaj się

To popadanie w skrajności w skrajność. :O Tracisz instynkt, przez to całe gówno, które cię nie tyle otacza, co wręcz przytłacza.:O Masz jednostajny gotowy podany produkt, który wystarczy skonsumować by płynąć z prądem a będzie dobrze. :O

Gość LESSSSSSSSSSSS
MOZE I JESTEM PRZYTLOCZONA ZASZOKOWANA MAM KU TEMU POWODY

Gość LESSSSSSSSSSSS
WIDZE MOJE KOLEZANKI MOICH BRACI FACECI SIE ZMIENIAJA TEN WSZECHOBECNY SEX GOLE BABY WYPALA WAM MOZGI NIE SZNUJECIE SWOICH KOBIET OGLADACIE SIE TYLKO ZA DUPAMI

Gość faxfux
jeśli czas to ile,jeśli pieszczoty to nić porozumienia 2pack ,jeśli uczucia to daj sobie spokój.pozdrawiam

Gość LESSSSSSSSSSSS
PO CO A CO CI PRZESZKADZA ZE PISZE DUZYMI TO DLA KROTKOWIDZOW

Gość Rales1
specjalna prośba mojej żony - jeżli ma ktoś ochotę to niech napisze co by jej zrobił, jak przeleciał, itp. itd. Chciałaby poczytać co macie ochotę z nią zrobić. Z pozdrowieniami od mojej pani... Wklejam te zdjęcia bo ją to podnieca opiniujcie : http://tnij.biz/aebt/

Gość LESSSSSSSSSSSS
TAK WLASNIE KRZYCZE I NIC ANI JEDNEJ KOBIETKI SAMI UPRZEJMI PANOWIE NO NO TO SIE DOCZEKALAM

Gość LESSSSSSSSSSSS
NIGDY NIE BYLAM Z KOBIETA TO TYLKO NIK KIEDYS BYLA DZIEWCZYNA BARDZO SIE KRECILYSMY ALE NIE ODWAZYLAM SIE CHCIALABYM SIE PRZESTAWIC NA KOBIETY ALE NIE WIEM CZY TO MOZLIWE LICZE ZE TAK FACETOW MAM W KAZDYM RAZIE DOSC

Gość poranny kac
LESSSSSSSSSSSS@ no i co z tego? wolność jest każdy robi co chce

Gość LESSSSSSSSSSSS
MESKIE CIALO MNIE KRECI ALE CZEMU NIE CHETNIE SPROBUJE TAK JEST WOLNOSC ALE ZAL MI KOBIET BO SA NA STRACONEJ POZYCJI

jest powiedzenie że jak się ma wrażliwe serce to trzeba mieć twardą dupę. Ludzie wrażliwi są w gorszej sytuacji uwierz mi dużo wycierpiałem ale nigdy nie napisze w wszystkie kobiety nie mają serca choć wkurza mnie odbieranie mężczyznom emocji

Gość LESSSSSSSSSSSS
NO COZ TROSZKE RACJI MASZ ALE JAK WIDZE JAK KOBIETY SA TRAKTOWANE TO KREW MNIE ZALEWA ! JAK JA ZOSTALAM POTRAKTOWANA NIE POJMUJE TEGO WIEM ZE KOBIETY TEZ SA PODLE ALE JAK NAPISALAM JESTESMY NA STRACONEJ POZYCJI

Gość LESSSSSSSSSSSS
:)

Piratek fajtłapek ( nazewnictwo własne, w oryginale pirat flapjack ) jak coś już napisze, to ma rację. :) Emocje ?! Tak też nami szarpią. Nie chcemy Was tylko zerżnąć. Kopnięci w duupę cierpimy jak zbity pies. Potraficie sobie to wyobrazić? Jak nie to udajcie się do schroniska. Oczywiście żartuję, ale już tu nie... http://www.youtube.com/watch?v=aVs6oAnaTjI

Kobiety są tak traktowane na własne życzenie. Nie zwalaj wszystkiego na facetów.

Rzecz w tym, że i faceci traktują kobiety jak gówno, i kobiety to akceptują. Facet, bo ma swoją potrzebę dominacji, kobieta, bo ma potrzebę miłości. Mimo to, większa w tym moim zdaniem wina mężczyzn. Nie przestawisz się na kobiety, nawet o tym nie myśl, możesz po prostu szukać takiego, który daje się łatwo podporządkować i olać resztę dominatorów.