Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovi lowwi

czy ktoś używał smoczków uspakajających dynamicznych lovi?

Polecane posty

Gość lovi lowwi

a także tych butelek z aktywnym smokiem? jakie są ok?

Gość lovi lowwi
nikt?

Gość aaJaAJJ
ja mam z avent butelki ale teraz żałuję... mogłam kupić lovi A smoczki mam z nuka i teraz chcę kupić jej lovi ale czy będzie chciała ? bo ostatnio kupiłam z aventa i go nie chciała I gdzieś o uszy mi się obiło że mają kształt taki sam jak avent prawda to ?

Gość lovi lowwi
pytam, bo kazda firma reklamuje swoje, ze są the best. A ten opis lovi mnie przekonał, bo są wypowiedzi neurologopedów, ze smoczek przypomina sutek, wydłuza sie i skraca, a także nie ułatwia dziecku wypływania mleka tylko zachowuje sie jak cycek i dzieciak musi się pomęczyć.

Ja mam butelk LOVI- jestem zadowolona, z aventu mała nie chciala pić. Ale ze smoczkiem z lovi dynamicznym, było zabawni, bo zaczęła się krztusić, krzyczeć denerowowac i wypluwać. I w efekcie nie używamy smoczka w ogóle. Tak że u nas z uspokojeniem ten smoczek miał niewiele wspólnego ;-).

Gość mamama27
smoczki mam lovi - u nas super się sprawdził ale butelki nie bardzo - strasznie duże mają dziurki i mój synek wymiotował po wypitym za szybko mleku - avent mu spasował ale smoczki pasują do butelek wymiennie - więc można zmieniać aventa i lovi

ja mam taki najpierw 0-3m, teraz 3-6 m http://allegro.pl/lovi-dynamiczny-smoczek-uspok-3-6-m-2szt-olsztyn-i2013848628.html córcia bardzo je lubi od poczatku nie było problemu ze jej nie pasuje, zreszta i tak nie miałam innego co do smoczka do butelki to niestety przy piciu skleja sie poprostu nie posiada on zaworku odprowadzajacego powietrze jak t. tippi czy anent... i co 20 sek, trzeba wyjac na chwile smoczek zeby sie odpowietrzył, nic przyjemnego.

Gość lovi lowwi
ok, ale mówicie o tych smoczkach do butele co niby są jak sutek, co mają te wypustki i co się wydłuzają? w opisie jest, ze nie może się ksztusic, bo jest tak skonstruowany, zeby dziecko ani go nię kąsało ani nie miało ułatwień , że SAMO LECI! mówię o tych butlach i smokach http://www.lovi.pl/produkty,butelka_aktywne_ssanie.html

Gość gość
Ja mam butelkę z lovi od samego początku i polecam ponieważ nadal jest jak nowa zero brązowień na spodzie jak to często się robi w butelkach jedynie smoczki zmieniam Co do smoczków uspokajających to miałam jeden kiedyś ale nie polecam kosztuje z 12 zł a bardzo szybko zmywa się obrazek z niego i brzydko wygląda chyba najlepsze są z canpol babies

Gość Auliya
Ja używałam, używam i będę używała dopóki mały będzie miał tak silny odruch ssania. Syn co prawda nie od razu zaskoczył z nimi ale jak już mu się udało to innego smoczka nie chce. Mam dwie serie dostałam najpierw retro zielony (super wiosenny wzór) a teraz marine który doskonale pasował na wyjazd nad morze :) 3 miesiące intensywnego użytkowania nie dają śladów na smoczku więc są warte swojej ceny.

Smoczki dynamiczne Lovi to bardzo udany produkt. Całość zamknięta jest w plastikowym opakowaniu. Szeroki wybór wzorów i kolorów pozwala każdej mamie wybrać pasującą jej kolorystykę. Dodatkowym plusem jest zatyczka do końcówki smoczka, dzięki czemu nie brudzi się ona tak szybko. W zestawach są 2 sztuki, dzięki czemu mamy spokój z kupnem smoczka przez 2 miesiące. Cena jest bardzo przystępna, jakość bardzo dobra. Mój synek nie chce używać żadnych innych.

A mój Synek przyjmuje wszystkie smoczki poza lovi dynamicznym, dławi się nim. Jednak podobają mi się wzory smoczków marki lovi. Rurka, polecam subtelniej reklamować produkty, śmierdzi na odległość że jesteś opłacona. :):)

Gość gość
Mamy zestaw smoczków Lovi marine i niestety córa ich nie toleruje. Ale ona żadnego nie toleruje. Poddałam się w szukaniu takiego który by jej spasował.

Butelka super! Mała wreszcie zaczęła odczuwać przyjemność z jedzenia :) nie rzuca się, nie pręzy, nie wypluwa . Wreszcie zjada w normalnym czasie, a nie tak jak przy innych butlekach potrafiła jeść 40 minut :( no i ulewanie się nam zmniejszyło a także kolki. Natomiast smoczek uspokajający - taki sobie, mała zassała, ale w sumie to ona kocha kauczukowy okrągły canpola i lovi jej nie podpasował tak do końca

ja również używam od początku tzn mój syn :) smoczków i butelek z lovi i polecam serdecznie :) smoczki są genialne nie ulewa się mleko bokiem. Butelki uzywam medical+ i aktywne ssanie :) jestem zadowolona poniewaz z innych butelek scierala sie miarka z tych nie sa bardzo solidnie wykonane i twarde jak stal :) polecam :) nie do zdarcia :)

moje dziecko uzywa smoczków marine i przyznam że jestem zaskoczona bo właśnie od razu przyzwyczaił się do nich, swobodnie oddycha żadnych problemów no i sam ich wygląd zaciekawił dziecko, u nas same plusy więc ja jestem z nich zadowolona a dziecko tym bardziej ;)

Gość gość
Moja córka nie toleruje innych smoczków uspokajających niż lovi. A co do butelek używamy lovi i dr brown's

Gość gość
smoczki uspokajające są naprawdę super, kupiłam je już jakiś czas temu i z racji tego że spisały się u mojego dziecka rewelacyjnie, postanowiłam kupć nawet butelkę z takim smoczkiem- aktywne ssanie z systemem super vent. Dziecko ładnie pije z butelki, odruch ssania jest prawidłowo zachowany, dziecko aktywnie pracuje mięśniami ust zarowno przy smoczku w butelce jak i w zwykłych smoczkach. Lovi naprawdę ma fajne produkty;)