Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sopel27

Moja chce mi włożyć palec.

Polecane posty

Gość Sopel27

Dziewczyny czy to normalne? Moja kobieta chce mi włożyć palec w tyłek i namawia mnie do tego bardzo intensywnie. Najlepsze jest to że nie dlatego że ja ją namawiam na seks analny, tylko dlatego że ma bardzo na to ochote. Zastanawiam się czy jej pozwolić i co wy o tym myślicie?

Gość alllamos
jasne że się zgódź. Jak dobrze cie posunie to obaczysz jak to przyjeność. przed tym zrób płytkalewatywę aby ni było niespodziane. A potem tylko jazda na max.

Gość acordeon
nie toleruje seksu analnego ale to jest przyjemne (masowanie prostaty)

Gość Janukowycz
tylko zeby zraza ci nie wyciagla

Gość to niech wsadzi cały
a potem powącha :O

Gość allliton
do czegoś takiego musisz sie pzygotować .Plytka lewatywa i npewno ni bedzie niespodzianek a jak jazda gdy trochę dluzj porusza o prostacie

Gość Sopel27
boje sie bo mam hemoroidy ;(

Gość igram
ja bym jej najpierw włożył:)) ciekawe czy by ja to kręciło?:)

Gość Sopel27
Chiałem wczoraj ale miała obstrukcje

Gość allliton
jezeli nie krwawia to nie masz sie czego obawiać, gorzej gdy krwawią

Gość allliton
igram nie próbwałs teo to spróbuj ,nie bdziesz załował

Gość gość
czy tutaj wypowiadał sie jakikolwiek mężczyzna ? bez jaj , wsadzenie sobie w tyłek palca czy to swojej kobiety czy swoj jest GEJOWSKIE. w dodatku jakim cudem facet moze odczuwać przyjemnosc z wsadzania w anal palca nie kojarzac tego odrazu z seksem gejowskim ? ziomeczku jesli dałeś sobie wsadzic palca w anal - życzę Ci abys nie obudził sie nigdy z myslą "wole jednak penisa w ttyłek".pozdrawiam czule

Gość kobietka.23
Polecam bo to jest super. Podniecenie na najwyższym poziomie. To, że robi się coś zboczonego bardzo nakręca. Ja zawsze lubiłam męskie tyłki. Zabawienie się tyłkiem faceta to jest to. Jemu też się podoba.

Gość iza

to nie jesteś jedyna bo ja też uwielbiam wkładać paluszki mojemu facetowi i masować prostatę a żadnych niespodzianek nie ma bo przed każdym pójściem do łóżka oczywiście robi małą lewatywę żeby nie było to on też bawi się moim tyłkiem 

Gość Gość 39

Iza a swoją pipke masz owlosioną? 

Gość gosc
Dnia 22.01.2012 o 16:47, Gość Sopel27 napisał:

Dziewczyny czy to normalne? Moja kobieta chce mi włożyć palec w tyłek i namawia mnie do tego bardzo intensywnie. Najlepsze jest to że nie dlatego że ja ją namawiam na seks analny, tylko dlatego że ma bardzo na to ochote. Zastanawiam się czy jej pozwolić i co wy o tym myślicie?

Pytasz dziewczyn ale ja się mimo tego wypowiem.

Jestem facetem, w żadnym razie nie pociągają mnie faceci, ale lubię się bawić dupką mojej żony, ona też to lubi bo podczas minetki sama nadstawia mi drugi otworek bym się nim zajął. Próbowaliśmy analu ale to nie dla nas - obojgu nie przypadł do gustu. Ale wzajemne pieszczoty anusa.

Ci, którzy sądzą, że pieszczoty męskiego tyłka przez KOBIETĘ są gejowskie to odsyłam do encyklopedii czym jest homoseksualizm. A jeśli faceci tak sądzą to polecam kiedyś spróbować zakazanego i podczas masturbacji, najlepiej po prysznicem włożyć sobie palca i pomasować przednią ścianę, tą od strony jajek - będziecie zdziwieni, że wy też tak dojdziecie do wytrysku ;p

A do autora wątku mam pytanie: co stracisz jeśli się zgodzisz by ci podczas loda włożyła palec? Najwyżej powiesz jej, że ci się nie podoba i by przestała. A jak spodoba to może podobnie jak ja będziesz finiszował jak moja mi wkłada pośliniony palec w tyłek jednocześnie robiąc mi lodzika.