Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiuleczka8

ZACZYNAMY STARAĆ SIĘ O DZIECKO :)

Polecane posty

Ja chciałam zajść przy torbieli, bo miałam nadzieję, że się wchłonie jednak gin kategorycznie zabronił (?)

No właśnie i dobrze a jak byś zaszła to mogła byś poronić. A uwierz mi nie życzę tego nikomu!! Także nic tylko działać:)

Mi gin wykrył torbielkę przy 1 wizycie w ciąży, ale kazał się nie przejmowac. Teraz znowu jak byłam u innej pani dr i robiła mi usg, sprawdzała przydatki to nic nie stwierdziła...

Born - teraz już jej nie mam, była usuwana laparoskopowo.

to jest moj 2 cykl staran ale 1 taki oficjalny i z testami.. mam nadzieje ze sie uda. wierze w to, ale probuje sie nie nakrecac.

Nie, już w pracy niestety :P Chociaż są takie dni, że by się przydało to L4. Ale póki co będę pracowac. Ja mam taki olejek dla kobiet w ciąży Babydream. ;)

Gość Gość
Lenka napiszę ci na email ale nie obicuje.

Monika chcesz to pisz ..nie to nie. w mnie to co piszesz o tym calym zwiazku kupy sie nie trzyma...i tyle.zastanów sie ,czy dorosla madra kobieta twierdzi ze jest w zwiazku i stara sie o dziecko z koleiem a którym sie widziala 20 razy w ciagu 5 lat? moze przeczytaj sama spokojnie wszystko to co i jak piszesz..moze dzieki temu spadna Ci klapki z oczow.

born ja mam nadzieje ze za 1 razem stosowania testow sie uda i zostane szczesliwa mama.. bardzo bym chciala.. chyba kazda kobieta by chciała miec swoje malenstwo..

Gość Gość
Lenka wiem.Narazie jest dobrze. I jeszcze raz dziekuję za życzenia.

lenka testy to ja w domu mam:-) nawet kilka:-) nie chce myśleć narazie . za 3 dni kobyła do zdania , kułam cały weekend:-( Oczko mi tak drga ze boję się ze za moment wypadnie:-))) magnezikl zazyłam Sabrina, mozesz sobie narazie stosowac oliwkę do ciała:-)) Kawę bardzo lajtową mozesz popijać. lenka mi moze nie tyle spuchła co boli.... dotknąc nie mogę zwłaszcza z boku

born ja mam nadzieje ze za 1 razem stosowania testow sie uda i zostane szczesliwa mama.. bardzo bym chciala.. chyba kazda kobieta by chciała miec swoje malenstwo..

Monika- skończ już z tą dziecnadą, zachowujesz się jak dziecko w podstawówce! Przesadzasz troszkę!!! I jeszcze to że wyślesz ale nie obiecujesz!! Istne przedszkole!!

Gość Gość
Lenka wiem.Narazie jest dobrze. I jeszcze raz dziekuję za życzenia.

born ja mam nadzieje Ze sie uda w tym miesiacu i bede miec malenstwo.. kazda kobieta na pewno by chciala.. wczoraj dodatkowo po przytulaniu swiece robilam.. mam nadzieje. ze pomoze...

Na pewno się uda kochana, a jak nie to następnym razem. To dopiero Twój drugi cykl tak ? Nie ma co się załamywac jak za 1 razem się nie uda, bo to jest normalne.

Gość Gość
Sabrina napiszę że napewno wyślę a potem się okaże inaczej.Dlatego wolę nie obiecywać.Dlaczego jesteś dla mnie nie miła.Przecież nic nikomu nierobię złego.Mam dość już tego na mnie najeżdżania.Żegnam wszystkich. a ty monika 924 się ode mnie odczep raz na zawsze widać nie dotarło to do ciebie.

No pewnie:-) Sabrinka ja mam taką, ze nawet po kąpieli jeszcze odrobinkę zostaje

Dziewczyny wszystkim się uda :) I niedługo będziemy rozmawiać o kaszkach, kupkach itd. I będziemy czerpać z doświadczenia Born, Migotki, Sabrinki i Doremi-ki :) Monika moim zdaniem zachowujesz się bardzo dziwnie, pisz tutaj nam wszystkim na forum, a nie każdej z osobna, co to ma być?

born ale mam nadzieje i bede w nia wierzyc. nie poddam sie.. za 2 tygodnie sie okaze czy bedzie czy nie.. dzis znow zrobie test i znow bedzie przytulanie.. moze w koncu sie uda..

Gość Gość
lilu24 po tym wszystkim już niemogę

monika po czym wszystkim? Pisz konkretnie, na temat, bo ja wiem o co Ci chodzi ??