Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajdjkw

moj facet - juz mam dosc

Polecane posty

Gość mała 09456
A nie wydaje Ci się dziwny związek dwojga ludzi, gdzie jedno jest wyluzowane i egoistyczne, a drugie robi z siebie sierotkę Marysie? Śmieszna jesteś dziecinko i głupiutka :)

Faktycznie, sporo kasy macie 1700+2500= 4200 zł.. 4200-1200(wynajem)=3000 A to już luksus. Zwłaszcza, że facet ma jeszcze 1000-1500 zł więcej miesięcznie z premii itd. Ja z 800zł dochodu potrafiłam coś odłożyć... miałam dobre buty, płaszcze..

Gość kajdjkw
ale ja tez pisalam ze kiedy mieszkalam sama wystarczal mi 1000 na oplacenie pokoju i zycie. to on ma ciagle jakies potrzeby tak ze niewiele zostaje i ja musze kombinowac zeby starczylo.

Gość małgośka 23*
Biadolisz dziewczyno i biadolisz :-0 Jak Ci żle, to zmień coś na lepsze! Naprawdę, ludzie o wiele mniej zarabiają i dają radę! Dogadaj się z facetem i tyl.

Przestan narzekac! Podziel pieniadze. Jesli wtedy do faceta nie dotrze, ile kasy przepuszcza ON SAM (chwilowo zakladam, ze jest idiota, nie gnojkiem, jak widzisz) - chyba warto go zostawic? Jesli dotrze... mozecie zmienic podzial funduszy na vbardziej odpowiadajacy Twojej wizji zwiazku. W porownaniu ze mna i wiekszoscia moich znajomych macie mnostwo pieniedzy, gospodarujecie nimi niemadrze. Tyle. Pozdrawiam

Gość NIE MOGĘ TEGO CZYTAĆ
miałam kiedyś chłopaka. on zarabiał mniej ode mnie i był święcie przekonany, ze skoro więcej zarabiam, to powinnam płacić za wszystko. to co, że ja wynajmowałam pokój a on mieszkał z mamusią i miał posprzątane i ugotowane. podejrzewam, że jakbyśmy zamieszkali razem było by podobnie, jak u Ciebie. najpierw wrzuciłby do wspólnego worka (zostawiając coś dla siebie, bo przecież musi mieć na swoje wydatki) a potem starałby sie wyciągnąć jak najwięcej (więcej niż wrzucił) dzisiaj mam fajnego męża i razem oszczędzamy. spisujemy wszystkie wydatki i przychody. udaje nam się zaoszczędzić połowę tego co zarabiamy. ale to dzięki temu, że żadne nie ma zamiaru wykorzystać drugiej osoby.

Gość powiedz mi autorko co ty masz
z tego związku,jakie korzyści?Czy ty na prawde nie widzisz ,że on ma cię po prostu w dupie(służąca nic więcej)Nad czym tu myślec,jak nawet w chorobie służaca musi obowiązki wykonywac.Strona finansowa to nie wszystko,no po prostu ta twoja miłośc to porażka.Kopnie cię w dupe tego jestem pewna.