Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatamara

TO MI POWIEDZIAŁ, ALE MI GŁUPIO.....

Polecane posty

Gość tatamara

po zerwaniu z chłopakiem pisałam z takim jednym .. pierwszy zagadał, co nie co się znaliśmy .. mi się spodobał ... później to ja do niego pisałam, zaczepiałam go, nieraz prawiłam komplementy .. wróciłam do byłego, on dzis zagadal "wrócili do siebie?" ja napisałam, żeby nie wnikał bo ost mnie źle potraktował na co on "myslisz, ze mi sie podobasz? hahahaha" zrobiło mi się tak przykro i tak głupio, bo pisałam do niego często, zagadywałam, widział ze na niego lecę... tzn wczesniej.... :(

Gość tatamara
a co to ma do rzeczy .. chodzi o to co mi powiedział .. 1szy do mnie zagadał, a potem to ja pisałam do niego, a on na dystans, widac bylo, ze chyba cos mu sie odwidialo, myslalam ze to gra...

może zagadał do ciebie jak kolega a ty sobie nie wiadomo co wyobraziłaś. albo po rozmowie z Toba wyczuł źe jestes zdesperowana i lecisz na pierwszego który się zjawił po twoim byłym...spodziewał sie ze wrócisz w łaske do tamtego i tylko na to czekał. stąd ten komentarz...u facetów nic dziwnego he he:D

Gość profesor kuciapa
Nie ważne co on myślał, ważne, że Cię przejrzał i dobrze przywalił. Oj boli, boli...

Gość tatamara
pierwsza wiadomosc od niego była" cześć, bardzo mi się podobasz"// zatem nie wiem czy to byla moja wyobraznia

Gość profesor kuciapa
to Cię podpuścił, dobry jest

Gość jhfJH
TO MU ODPISZ ZE WIESZ ZE MU SIE NIE PODOBASZ ZA TO ON TOBIE SIE PODOBA, PROWADZ GIERKE BEZ EMOCJI :)