Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KRYŚKAZSASIEDZTWA1

ZOBACZCIE TO SŁUCHAM OD RANA DO WIECZORA:)

Polecane posty

Przez was spóźniłam się dziś do pracy to znaczy przez te pilnowanie nocne :D Wstałam o 8 .47 i pędem do samochodu a tam kurcze wszystko zamarznięte :(ale dotarłam na 9.15 :) Se makijaż w pracy strzeliłam coby nie straszyć kolegów :)

KRYŚKA- przez ciebie zaczelam sluchac innych piosenek tego wykonawcy, malo tego podeslalam nawet znajomym:P Ale i tak dla mnie najladniejsza jest ta, ktorej tlumaczenie czytalam:)

Ewelinko ,witam Cię :) Ja już przesłuchałam chyba wszystkie :D A ze mną inni w pracy :D Kolega mi cały dzień dziś śpiewał nad uchem alalalalalaj,alalalallaj :Dspodobało się po pierwszym szoku :) Wiesz co się dowiedziałam że u Azisa w clipach Ci faceci to modele i on im pomaga w ten sposób ,żeby ich kto zauważył :)Ciekawe nie ?

ja poki co to znalazlam tlumaczenie tej jednej piosenki co pisalam juz na rosyjski wiec zrozumialam o co chodzi, bo akurat rosyjski znam i nawet znajomym tlumaczylam:P

Gość ech...........................
Zapomniałem dorobi sobie pielęgniarka. 5 czy 7pln za zastrzyk ma :) + jeśli coś klient w łape da Czyli ta.. dojedzie pół miasta niech by nawet mpk w 2 strony = 5pln. Niech by klient dał 10 pln przy kazdym zastrzyku tak ?? To ma mniej niż 10pln za h. Zajebisty interes. Dlatego pielegniarki chodzą tylko w tym samym osiedlu albo ulicy :) :) Kurwa skad to takie pojęcie o pielęgniarkach to nie wiem. Z kuzynki leje do dziś. Że pielegniarstwo pielegniarstwo kraków!!! W końcu jej matka załatwiła robotę w szpialu za minimum. Za granicą naprawde nie jest źle 2 tyś L idzie zarobić. ale polska ??? nigdy nie zrozumie. Dupy wycierac za minimum :) Chyba pielegniarki musza mówic ze dobrze zarabiają bo im wstyd

Gość Kondziulina
Kryska a odejdziesz ty w koncu od tego komputra i wezmiesz sie za jaka robote ?

chodzi ci o jakas szczegolna czy moze byc akurat ta ktora ja znalazlam przetlumaczona na rosyjski?

Gość Komputer komputer
noś kżwa you tube nie działa ,a o 22 jescze śmigsało.chcialem przejrzeć co tam wrzucila

Gość Komputer komputer
kryśka twoje też nie otwiera sie

Gość sialalalalalala lalal
i nas już uziemili a oni twierdzą że w ludzie pracy nie odczują tej ustawy ,już mamy ,jak wieżyć rządzącej elicie.

Gość sialalalalalala lalal
you tube nie dziala

bez tlumaczenia na rosyjski nie przetlumacze, a piosenke, ktora podalas nie moge znalezc w jezyku rosyjskim. Moge sprobowac jutro (dzis) poszukac wieczorem uzywajac cyrylicy, bo na razie nie mam takiem mozliwosci i jedyne co moge przetlumaczyc to to co pisalam wczesniej