Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

współczuję młodym parom

Polecane posty

Gość eeeeebleeee
zalozmy ze zachorujesz na nieuleczlna chorobe i wtedy co? pieniedzmi sie wyleczysz?:O pieniadze to nie wszystko:O

Zapalenie tchawicy? O jejku, to wracaj szybko do zdrowia. Ja mam zwykłe przeziębienie, ale boje się, że przerodzi się to w anginę ropną, którą mam co roku o tej porze. A co porabiasz? Ja czekam na pizzermana:D Jak budowa idzie?

Gość pyszałkowata Jennifer
Wiadomo, sukcesy cieszą - zwłaszcza gdy są one ciężko przez nas wypracowane. Czy to jednak daje nam prawo aby będąc bardzo dobrze wykstałconym zwrócić się do osoby mniej wykształconej: "Ty niedouku"? Czy będąc osobą zamożną mamy prawo podejść do żebraka na ulicy zwracając się do niego słowami: "weź się do roboty, śmieciu"? :o

Gość jewyyy
Stomatoloszka poczytaj ta parę postów wyżej bo chyba przeoczyłaś. Kilka słów do Ciebie.

Gość tamtaramtam tam tam
pieniadze to nie wszystko, ale bez pieniedzy to chooy!!

Gość kjjkhjkhjhjjkjkjj
Są choroby nma które majatek nie pomaga, uważaj bo zło tez wraca.

a ja dzisiaj jadę wybierać parapety wewnętrzne do domku bo ciągle to odkładamy .no roboty powoli idą ,ciągle robia małej łazienkę ,podwieszane sufity ...muszę znależć jakąs nieiwelką rogową umywalkę ,ale nic mi się nie podoba.

Gość k;lmklmlk;
lepiej zachorowac będą bogatym niż zachorowac będac biednym i nie móc się za co leczyć nie wierze:):):):) ale ty jestes pusta dziewczyno, strasznie az nie wiem co powiedziec, zatkalo mnie

przecież ja nikogo nie wyzwam,to wy ciągle mi życzycie śmierci ,chrób ,żeby mnie mąż zostawił itp a mi tu piszecie że do mnie zło powróci...chyba do was;) .

a nie jesteś świadoma np że w Polsce wielu typów nowotworów nie leczy się w ogóle, ewentualnie podaje się jakąś niespecyficzną chemię? W tym samym momencie w klinice w Zurychu stosuje się piekielnie drogą chemioterapię wymierzoną w konkretny rodzaj nowotworu? Rozumiem że tego nie wiesz, ale nie wierz w propagandę że co nieuleczalne w Polsce, to nieuleczalne na świecie

Gość k;lmklmlk;
ty jestes pusta nic do ciebie nie dociera jak grochem o sicane.... brak taktu kompletnie, jak moglas tak skomentowac dziewczyny wypowiedz. napisala przeciez ze nie ma kasy ze jest jej ciezko, a ty na to: no tak lepiej byc bogatym niz biednym:):):):):):):):) jak tak mozna??? jak tak mozna nie meic serca??

Gość kjjkhjkhjhjjkjkjj
Ja nikomu choroby i smierci nie zycze, ale takie jest zycie raz na wozie a raz pod, twój upadek będzie bolesny

Gość oszczedna z przymusu
slyszlam, ze Szwajcarzy sa b dobrzy w leczeniu nowotworow, ale jak widac ten gosc od app umarl na raka, a wy nie macie tyle kasy co on i co sadzicie, ze bedzie was na to stac???

Nikomu krzywdy nie zrobiła, nikomu z butami w życie nie wchodze w przeciwienstwie do was to wy bójcie isę lepiej o siebie ,albo weźcie sie za robotę zamiast narzekać ciągle. Stomatoloszka ,haadia miłego dnia zycze i uciekam:*

Gość eeeeebleeee
broń Boże!!! nie życzę ci żadnej choroby, śmierci ani nic innego złego. Po prostu twoja buta i pycha poraża. Czemu nie ma w tobie pokory? ciągle piszesz o kasie, więcej kasy, więcej.... zauważ,że nie masz nic do powiedzenia w innych tematach na forum, tylko wciąż piszesz o sobie, o kosmetykach, perfumach, ciuchach, o domu, który budujesz, o płytkach i innych rzeczach materialnych. jeszcze nie spotkałam tu twojej wypowiedzi na jakiś inny temat, ciągle tylko: ja mam to, ja mam tamto... nie masz żadnych poglądów, ani politycznych, ani społecznych, ani emocjonalnych....nic. many, many, many, many, many......:O

Gość bardzo mnie to cieszy
nie wiem po co któs odpisuje na tematy tej zdechłej k u r w y

Gość k;lmklmlk;
jennifer ja sie neid ziwie ze ludzie cie nienawidza .... bo to TY pierwsza zaczelas ich wyzywac...najpioerw doslownie od biedakow itd a pozniej po prostu pzrestalas uzywac konkretnych slow za to pzrez pisanie w specyficzny sposob okazujesz ludziom pogarde i swoeje poczucie wyzszsci nie tzreba czlowieka nazywac biedakiem czy smieciem by dobitnie dac mu do zrozumienia ze tak sie o nim mysli i ty wlasnie tak robisz, wiec nie wiem skad twoje zdiwnienie, ludzie po prostu reaguja na to co dostaja od ciebie

Gość pyszałkowata Jennifer
jennifer8787*** bo pozwalasz na to abysmy wchodzili. Nienawidze cie.

Gość kjjkhjkhjhjjkjkjj
To ty jesteś bezrobotna nie ja :) :) :) ale ja mam wykształcenie, i musze prosić męża o 200zł

Gość ijgk
eeeeebleeee dikładnie jest jak piszesz. Ona nie potrafi w żadnym innym temacie się wypowiedzieć jak tylko kasa, dom, kasa, kosmetyki.

Gość poziom ibtelektualny na tym
forum jest zenujacy naprawde wierzycie w te prokowacje Dzenny? ;) przeciez do wyrzygania wszystkie sa na 1 kopyto ;) smiech :D

Gość dzenny wrzuc jakas fote
z domu gdzie sprzątasz 🖐️

Gość eeeeebleeee
brak jej argumentów to uciekła. tak jak zawsze. ale zaraz pojawi się pod pomarańcza, spokojnie:O

Gość ghrrrhhrr
a ja się zgadzam. Według mnie huczne wesele to bezsens. Mi nie jest do niczego potrzebne. Za jakiś rok planujemy ślub cywilny jednak wesela nie będziemy organizować. Myślimy o jakimś wspólnym obiedzie dla najbliższej rodziny a później zrobi się jakąś imprezkę dla najbliższych znajomych połączoną z parapetówą. Nigdy nie pragnęłam wesela w białej sukni w "wiejskiej remizie" przy muzyce disco polo i tandetnymi balonikami. Oczywiście można zorganizować wystawne i eleganckie wesele jednak mało kogo na to stać i nie sądzę aby to się przyjęło. Ludzie chyba wolą tandetę

JENNIFER - my mieszkalismy w domu gdzie na dole był salon, jadalnia, kuchnia i WC, a do góry my mielismy swoje dwa pokoje, tescie mieli sypilanie i była łazienka.