Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umndra

zaginiona Madzia

Polecane posty

Gość KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
latooo uuuuuuuuuuuj:D ulzylo ci ? to fajnie ;-)a teraz hop hop idz sie wstydzic za kogo chcesz i pierdol od rzeczy idiotko ze wsi🖐️smiac mi sie chce z takich kretynek jak ty ktore szufladkuja ludzi poprzez internet..zal mi ciebie :-OTWOJE ZDANIE MAM GLEBOKO W DUPIE LASKA^!

Gość Pallandor
Ja tez miszkam w Niemczech i takich Polakow powinno sie exmitowac w trybie pilnym! Wstyd i chanba pozniej mamy taka wizytowke przez takie barachlo.A rodzicom Madzi zycze zeby ich coreczka sie szybko odnalazla.

[zgłoś do usunięcia] Pallandor dobrze ze ty jestes wzorowym Polakiem. w dupe mnie pocaluj suko.

Gość KUUUUUU... dobrze gadasz
olej te cipy

dziwne ze mnie nikt przez 25 lat nie wyeksmitowal hahaaa :D siedze i kwicze :D🖐️ glupie kurwy z nudnym zyciem:-O

Gość parabolaa
KUUUUUUUUU sama sobie odpisuje buhahhahahahhaha!!!!!25 lat w Niemczech hahahhah Niemcy to ty widzialas ale we snie..Glupia prostacka fladra.faktycznie patologie powinni izolowac.

Gość oł noł
KUUUUUUUUUUUU ty patolko, rzerczywiscie masz sie czym chwalic :D PRzeklinac kazdy glupi potrafi, a zachowac sie z klasa niestety juz nie kazdy. I musisz miec niezwykle cieklawe zycie pracujac fizyczniue wsrod szwabow :D

Gość ja mam pytanie do
KUUUUUUUUU i innych osob mieszkajacych w Niemczech . Czy ta sprawa zostala tam naglosniona ? Czy w Niemieckiej telewizji byly komunikaty o porwaniu tej dziewczynki ?I co z niemeickimi forami , czy internauci z Niemiec slyszeli o tej sprawie ? Mnie sie wydaje ,ze to bylo porwanie na zamowienie , najprawdopodobniej dla kogos z Niemiec .

Gość jak jeszcze raz przeczytam
dzień dobry. Witam ekipę śledczą kafeterii, wzorowe matki, wróżki, wróżów . Ostatnimi czasy ekipa poszerzyła nam się o zawodowych dekoratorów wnętrz. Już jestem po śniadaniu, udaję że pracuję, czekam na ciekawe hipotezy. Ps. normalnych też witam. :)

Gość jak jeszcze raz przeczytam
o właśnie też miałam pytać, za granicą coś wogóle mówią na ten temat? Chociaż wśród Poloni? Może ludzie mieszkający za granicą mogli by po jednym plakacie druknąć i powiesić?

hahaaaaa :D gowno wiesz gowniaro:D mieszkam tu od 25 lat a i zarowniez pracuje od 25 lat a wiec widocznie ze mna wszystko w porzadku. a o klasie to wy suki pierdolone sobie pomarzyc mozecie. do skurwielow takich jak wy ograniczonych psychicznie odnosze sie tak jak oni na to zasluzyli.🖐️ a tak po za tym nikt mnie eksmitowac do nikad nie moze bo nie mam polskiego obywatelstwa :D🖐️ jak patzre na Polakow tutaj to nawet sie nie przyznaje ze urodzilam sie w Polsce bo dopiero wstyd i hanba.:D po nimiecku nie umieja a polskiego wielcy Niemcy zapomnieli i paniska rza kurwa :D ty sie zlosiliwa i glupia suko o moja klase i moje zycie nie martw tylko zajmij sie wlasnym doopskiem:D Sprawa Madzi nie jest tutaj nagloszona, ani w telewizji ani w internecie ani w gazetach.

Gość kasia1837677
Czytam niektóre komentarze i pytam się was czy wy wogóle macie rozum czy macie sumienie jak można napisać" młodzi są to zrobią sobie drugie nie wiem po co tyle krzyku" i to piszą wzorowe mamusie !! kurwa a jak by wam dziecko porwali albo umarło i jak ktoś by wam powiedział nie martw się zrobisz sobie nowe ludzie to jest dziecko a nie zabawka !!! I jak można pisać ,że to rodzice zrobili krzywdę dziecku a czy wogóle pomyśleliscie ,że oni to mogą przeczytać lub ktoś z rodziny.Samolubne suki

Gość poielata
KUUUUUUU ty nie masz pojecia o zadnej klasie i nie wciskaj ludziom kitu ze mieszkasz w Niemczech,tam takeij patologi nie ma.Trolu mieszkasz w Pl i nie masz pojecia o wielkim swiecie to wynika z Twoich komentarzy.Ty idz do psychiatry moze jescze jest nadzieja,i nie wypowiadaj sie o Madzi i jej rodzicach bo napewno by sobie tego nie zyczyli od takiego prostaka.To ludzie na poziome a nie takie szambo.Margines spoleczny!

Gość ja mam pytanie do
kurcze , tyle dni minelo i ani slowa w zagranicznych telewizjach ?:-0Tym bardziej ,ze do Niemiec jest bardzo blisko :-0 Nie rozumiem tego :-0 Jak zniknela Madleine to w Polsce bylo glosno , a tu nic ???

poielata kurwo pierdol sie ! jescze raz ci mowie..co jasnowidzem jestes, ze wiesz gdzie ja mieszkam? kurwa nawet nogi bym do Polski nie postawila.:-O a moze zazdroscisz co ze taka patologia jak ja zyje w DE i ma lepiej niz ty kiedykolwiek bedziesz miala? a moze sie dziwisz, ze tak dobrze pisze po polsku? obojetne mi jaki masz problem dziecko niedorobione po prostu FUCK YOU ok :D🖐️ a teraz bez odbioru syfiaro. ja sie do ciebie nie odzywam wiec nie odzywaj sie do mnie bo mi do piet nie dorastasz. gut.;-) ja mam pytanie do kurcze , tyle dni minelo i ani slowa w zagranicznych telewizjach ? Tym bardziej ,ze do Niemiec jest bardzo blisko Nie rozumiem tego Jak zniknela Madleine to w Polsce bylo glosno , a tu nic ??? tez sie dziwie ale niestety tak jest i nie mam zielonego pojecia dlaczego Polska nie dziala internacjonalnie.. teraz to troche pozno.

Gość ja mam pytanie do
informacje o porwaniu powinny sie pojawic juz w dzien porwania . Przeciez niczego nie mozna wykluczyc , a za granice bardzo blisko .

Gość poielata
A co ona moze ci napisac o Madzi czy jest nadawny komunikat w Niemczech,przciez ona nie ma zielonego pojecia na ten temat.To jakas psychopatka.To dziecko jakies co ma teraz ferie i bawi sie bo nawet na wyjaz rodzcie nie maja wiec sie chce troche powyzywac.Patologia.

Gość Pallandor
sa wiadomosci o Madzi nie tylko w Niemczech.A tu KUUUUUUU zmien topik bo faktycznie nie masz pojecia o Niemcach.

ciekawe gdzie..podaj linka bo ja w necie nic znalezc nie moge w nimieckich wiadmosciach..nie mowiac juz o tym ze w teleiwzji o tym ani widu ani slychu. podaj linka po niemiecku to rozglosze po internecie.

Gość oł noł
KUUUUUUUUUUUUUUU - znasz jeszcze jakies trudne wyrazy? W melinie z ktorej pochodzisz chyba mocno cie bili po glowie? :D:D:D Ale jestes wygadana, leze i kwicze :D Napisz cos jeszcze meliniaro :*

Gość poielata
Pallador podaj jej linka ale do dobrego psychiatry!

huhuuuu:D🖐️ pizdziochy zawistne :D

i gdzie ten link niemiecki o Madzi?

Gość dlatego nie dziala ze
program do PL wchodzi w czerwcu. Dopiero od czerwca dolącyzmy do calej sieci i zaraz po zaginieniu dziecka jego zdjęcia będą publikowane we wszystkich mediach, pojawią się info w tel komórkowych, będa rozsylane informacje na terenie całej unii. Dopiero od czerwca! Magda ma pecha. Pól roku za wcześnie :(

Gość ja mam pytanie do
ale nie chodzi o Child Alert , wiadomo ,ze jeszcze nie ma . Chodzi o wiadomosci w codziennych programach informacyjnych , typu pl fakty, wiadomosci , wydarzenia . W takich programach informacyjnych powinny byc wzmianki o porwaniu dziecka !!

ja mieszkam w niemczech i tez nieslyszalam nic na ten temat ani w telewizji ani w gazetach

Gość nervicaaa
Wiadomo coś nowego?

Gość okońń
up

Gość A SĄD TRWA W NAJLEPSZE
WIdzę, że sąd nad rodziną Magdy trwa dalej. Cóż też orzekły nasze nieomylne sędziny, podsumujmy: - ojciec jest satanistą - ojciec ma "dziwne oczy" ( :D ) - rodzice są młodzi i dziecko na pewno było wpadką (co oczywiście równa się, że nie kochali go i na pewno sprzedali lub opcjonalnie zatłuki, a to że tysiace dzieci rodzi się przedwcześnie i z wpadki i są normalnie kochane, nie ma absolutnie żadnego znaczenia ;) ) - rodzice nie mieli pracy (co się równa to samo co powyżej) - matka nie wpadła w histerię przed kamerami, nie wyrwała sobie włosów z głowy i nie pogryzła kamerzysty w szale rozpaczy = nie rozpacza nad dzieckim i na pewno ma coś na sumieniu - wyznacznikiem bycia dobry rodzicem jest wiara w jasnowidzów, wróżki, tudzież jednorożce i krasnoludki ;) - wyznacznikiem bycia dobrym rodzicem, jest zamurowanie się z dzieckiem w domu, żeby go przypadkiem nikt nie porwał - matka ma cyt. "wredną twarz" (sic!) Dawajcie dalej, dziewczynki, spis powszechny waszych mądrości pozostaje otwarty ;)