Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umndra

zaginiona Madzia

Polecane posty

Gość srg
z tą krwią wcale się rzadko nie zdarza, tylko oboje macie allel recesywny, 50% szans, że dziecko będzie miec gr A i 50% że 0. Jakby miało B to wiadomo.. nie ten ojciec

Gość BOGACI LUDZIE Z ZAGRANICY
pewnie że ma inną, genetyka się kłania kurwa

Gość 2 szansa dla kazdego
ciekawe jak chca miec teraz odcisk palca dziecka ja tego dziecka nie ma :-O troche pozno do jasnej cholery. a na granicach do DE nikt nie sprawdza. ja mysle ze za pare dni dziecko zostanie podrzucone rodzicom i tyle.

Gość liv tajler
tak ale ty pisałaś o odiskach palców :D hahahaha

Gość liv tajler
noo ok genetyka się kłania, pojechałaś mi, nie znam się na genetyce - mało kto się zna, ale o odciskach palców to każde dziecko wie że są niepowtarzalne :D

kurwa analfabetko przeczyta jeszcze raz pisalam od woch roznych rzeczach naraz

Ponadto detektyw podjął kroki, żeby uniemożliwić porywaczom ewetualną sprzedaż dziewczynki. Magda już za kilka dni będzie miała tzw. biologiczny paszport z pełnym profilem DNA.

Gość liv tajler
ale czego ty od razu klniesz i wyzywasz od analfabetek???? hyy??? jak ci nerwy puszczają to policz do 10 :)

Gość srg
po co się żrecie, znajdzie się dzieciak. Nikt tak nie zaryzykuje tak od czapy. Biorąc zupełeni obce dziecko... w miejscu sobie znanym.. porywacz wiedział, ze zabiera TERAZ albo ona wchodzi do bramy i już nie ma szans.. chyba, ze innego dnia. na bank się znajdzie w ich bliskim otoczeniu.

Ponadto detektyw podjął kroki, żeby uniemożliwić porywaczom ewetualną sprzedaż dziewczynki. Magda już za kilka dni będzie miała tzw. biologiczny paszport z pełnym profilem DNA. ty nie rozumiesz ze jest za pozno? jak juz to to dziecko od tygodnia ma zfalszowana tozsamosc. jestes tepa laska :-O

pisałam o paszporcie DNA i jednocześnie odpisywalam na durne stwierdzenie o podronbieniu Madzi pod zmarłe dziecko,

Gość liv tajler
BOGACI LUDZIE Z ZAGRANICY - ty już wiesz że dziecko jest za granicą i juz mu wyrabiają paszport :O jasnowidz czy jak?? noo prosze cię, daj se siana z insynuacjami

Dzięki DNA nikomu i nigdy nie uda się zafałszować tożsamości Madzi, bo jej rodzice będą mieli narzędzie, które pozwoli z bezwzględną pewnością zidentyfikować córkę wyjaśniał na konferencji Rutkowski.

ja pierodlę muły tępę Rutkowski na konferencji mówil o tym paszporcie DNA no cycki opadają do ziemii

BOGACI LUDZIE Z ZAGRANICY sluchaj ile razy bedziesz kopiowac to jedno zdanie Rutkowskiego? jesli ktos porwal to dziecko do zagranicy to mial juz WYROBIONY FALSZYWY PASZPORT! zrozum to tepa strzalo! PASZPORT INNEGO DZIECKA prosta sprawa.

no i chuj ze ma , ale DNA i tak wykaże że to madzia nosz kurwa mać

Gość liv tajler
zidentyfikować to można zwłoki jesli już, lepiej jakbys napisala że na podstawie DNA odnajdą dziecko, tak w woli ścisłości. ciary przechodzą jak cos takiego czytam

Rodzice poddali się badaniu genetycznemu, pobrane od nich próbki zostały przesłane do laboratorium w Austrii. Podobnie jak próbka z gryzaka niemowlęcia, na podstawie której można określić kod DNA Madzi. Trafi on do bazy danych na całym świecie, by w razie potrzeby pomóc w identyfikacji dziecka.

myslisz ze ktos porywa i dopiero wyrabia paszport? ma wszystko przygotowane i opuszcza kraj z paszportem innego dziecka. to kurwa chyba nie jest truden? minal juz tydzien i dupa zimna. teraz paszport DNA moga sobie gdzies wsadzic.

Gość srg
o ile ktoś zrobi dzieciakowi badania pod tym kątem. kropka.

Gość z tego co wiem to paszporty dz
z tego co wiem to paszporty dzieciom małym do roku wyrabia się na krótki czas, ze względu na zmianę wygladuy, więc wcześniej to nie wiem jak by móbł

Gość srg
tak, wyselekcjonowali wcześniaka, wybrali spośród milionów... bzdura kto by takie dziecko chciał? na zamówienie, to sobie mogą zrobić jakie chcą.

Zbliżyli się do siebie dzięki Kościołowi. Kasia w klasztorze w Czeladzi jako członkini wspólnoty Tabeh często służyła do nabożeństwa. Planowali ślub, chcieli mieć też dziecko Wiosną małżonkowie planowali ponowić chrzest już w kościele. - W lutym miałem się spotkać z proboszczem, by ustalić termin - mówi załamany ojciec dziewczynki. - Zamierzaliśmy też wziąć ślub kościelny - dodaje. tacy pobożni dziecko bez ślubu kościelnego

Gość liv tajler
ja wierzę że to dziecko jest w Sosnowcu, przynajmniej chce wierzyć. Z reguły porywają znajomi. Kiedys byl film jak w USA porwane dziecko odnalazło się po wielu latach, niesamowite ale żyło w tym samym mieście...

Gość A SĄD TRWA W NAJLEPSZE
Zgodnie z postulatem dopisuję kolejną mądrość, którą przeoczyłam :) A mianowicie: rodzice są winni, ponieważ... ... mają dywan na ścianie :D A przecież kto normalny wiesza dywany na ścianie? ;)

Gość srg
sąd nie sąd, dziecko się na pewno odnajdzie. Trzymam kciuki.

Mi to paszport wyrobili w 3 dni, bo dałam dupy urzędnikowi a ja mam niezłą dupe, bo jestem brzydka , nakryl mi na łeb wiadro i dawaj jechal ze mną jak z koniem

Gość srg
dziecko znajdzie sie . ja zawsze jestem naiwna, kiedyś moj rodzon mąż jeb.ał sie w moim własnym lózku z jakąś blondynką a on powiedział,ze to jego kuzynka i ją pociesza, ale co zrobić. wybaczyłam chciał jej po prostu pomoc

Gość srg
to,że jestem naiwna to nie jestem może kulturalna według ciebie ? chora jesteś. moj mąz po prostu swojej kuzynce pomagał, to,że sie z niąjebał to nie znaczy ze ją kocha ja tam mu poznalam na to .dzieck osie znajdze całe i zrrowe, co to ,że jeszcze go nie odnalezłono . moj mąz mówi,ze jestem bardziej naiwna niż sznurowadło od butów i mozna mnie łatwo ochu.jac co to znaczy?