Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierunek

skonczylam ochrone srodowiska - nie mam pracy

Polecane posty

po marketingu 3800 to nie jest dużo, po zapłaceniu rachunków, zakupów itp. szału nie ma, paliwo kosztuje, opłata za garaż itp niektórzy zarabiają 1500 i nie narzekają, więc nie mów, że masz źle

Gość josa
ja skończyłam Inżynierię Środowiska na jednej z lepszych uczelni tech. w Polsce i też bezskutecznie szukam pracy więc nie łam się nie jesteś sama :(

Gość kierunek
a długo już szukasz?:(

Gość josa
w lipcu się obroniłam i już powoli tracę nadzieję że coś znajdę :(, też studiowałam dziennie i dorabiałam sobie, niestety wszędzie szukają z doświadczeniem którego nie posiadam:(

Gość AniaIS
a właśnie jakie perspektywy są po IŚ ? właśnie studiuje ten kierunek i jak z pracą po nim? jakie zarobki ?

Gość kierunek
zawsze wydawało mi się, że dość spore. Ale wiadomo sam tytuł nie wystarcza.

Gość kierunek
josa a z jakiego jesteś województwa?

josa a w jakiej czesci polski szukasz bo ja na warmii i mazurach mieszkam i mam nadzieje ze po studiach bede miał tu jakąś prace trzeba bylo isc na budownictwo teraz zaluje, po studiach po tym jest wiele perspektyw

Gość josa
mi też się tak wydawało, wszędzie trąbią że potrzebni są inżynierowie, a tu klapa, z ludzi z którymi studiowałam na roku (30) w zawodzie pracuje 5 osób, totalna porażka

Gość josa
na dolnym śląsku, też żałuję że nie poszłam na budownictwo, ale czasu nie cofnę a kasy nie mam żeby zacząć zaocznie

Gość kierunek
Praca jest, któs nawet może powiedzieć że dość sporo, ale gdzie zdobyć doświadczenie jeśli studiowało się dziennie

no ja mieszkam w olsztynie, choć to kraina gdzie przyroda jest wielkim atutem to z praca w tym kierunku wiem ze bezie ciężko a zwłaszcza z dobrze płatną

Gość josa
w sumie to zaczynam się zastanawiać czy jakaś lewa nie jestem:(

ja chyba zaczne myslec o jakims patencie czy projekcie w kierunku unieszkodliwiania odpadow, moze wymsle jakis projekt i go odpowiednio wypreferuje trzeba myslec przyszlosciowo

Gość kierunek
Takie czasy, źle to wszystko rozegraliśmy. Trzeba było łapać się wszelkich bezpłatnych praktyk, kursów, by zdobyć doświadczenie. Tylko, że z pieniędzmi było krucho i wolałam dorabiać. A teraz trzeba podjąć jakąś decyzję i czekać co przyniosą najbliższe rozmowy.

Gość kierunek
josa - nie dołuj się w ten sposób. Jesteś w stanie chodzić teraz na bezpłatne praktyki i jednocześnie gdzieś pracować (gdziekolwiek)? Ja chyba tak właśnie zrobię...

znam takiego typa ktory opracowal system kompostowania odbadow biodegradalnych jakoms nowa technika, ktora jeszcze nie miala zastosowania na rynku, odpowiednio to opracowal ten system i z uni za projekt dostal dotacje a teraz sam ma wlasna firme, ktora preferuje te metodę

Gość kierunek
a na którym roku studiujesz?

Gość jak to nie ma jak
jest. Jest tylko szukać trzeba

Gość kierunek
może ktos się jeszcze wypowie?

Gość kierunek
?

Gość kierunek
?

Gość kurcze to juz sama nie wiem
chce isc na ochrone srodowiska, bo takie rzeczy mnie interesuja, ale po tym co slyszalam i przeczytalam to juz sama nie wiem, nie mam zadnych znajomosci, zeby pozniej dostac prace, a mieszkam w woj podlaskim, to jaki kierunek pokrewny bedzie lepszy rowniez zwiazany ze srodowiskiem?biologia??inzynieria srodowiska?

Gość kierunek
biologie też odradzam - wydaje mi się, że jest jeszcze gorzej niż po ochronie. Kolezanka nie jest zapraszana nawet na rozmowy do um

Gość kurcze to juz sama nie wiem
:-( jakie to jest wkurzajace, czlowiek nie moze isc na cos co go interesuje, bo pozniej nie bedzie mial pracy i nie ma znajomosci, ja myslalam o takich kierunkach jak ochrona srodowiska, biologia, lesnictwo i wszedzie pisza, ze kiepsko po tym...to ja juz nie wiem na jakie studia mam isc:-(

Obecna władza wbrew zapewnieniom ma w zadzie ochronę środoewiska:P.Jak zrobicie rewoltę i oczywiście nie skumacie się z żadną partia sejmową to będziecie mieli szanse:P.

Gość czitosy serowe
moja siostra też skończyła ochronę środowiska i pracuje od roku w empiku... ';/ natomiast jej mąż, który z nią studiował, dostał się na staż a potem go przyjęli w zawodzie. Różnie bywa

Gość kierunek
póki co przeszłam do kolejnego etapu naboru. Dostało się trzech kandydatów. Zobaczymy co z tego wyniknie...