Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość its a dreammmm

Gdzie znaleźć wolnego faceta koło 30-stki ???

Polecane posty

Gość its a dreammmm

Gdzie takiego znaleźć ? Wolnego w okolicach trzydziestki. Mnie się wydaje, że takich którzy mają te 29, 30 albo 31 lat, są wolni i w miarę normalni to nie ma ? Odnoszę wrażenie, że jak facet jest wolny i ma te 30 lat to albo nieatrakcyjny fizycznie, albo taki który jest w miarę przystojny ale albo strasznie nieśmiały, zamknięty w sobie, samotnik i nigdzie nie wychodzi. W dodatku twierdzi że nie chce i nie nadaje się do związku, bo skoro nigdy z nikim nie był to pewnie już nie umie być. Taki mi się trafił ostatnio. Gdzie poznać normalnego faceta w tym wieku, żeby jego hobby nie było zaliczanie panienek ?

Gość 6585685368
w rynsztoku 🖐️

Gość fdgdfhgfjghj
tacy niesmiali to jeszcze, najgorszy typ to ruchacz po ilus tam zwiazkach, przeruchal kilka kobiet, nie pasowaly mu, kop w tylek i szuka dalej swojej wielkiej milosci, tacy sa najbardziej oblesni

Gość na allegro
j.w:D

Gość oferma polazł chlać
do parku

Gość bez szans,,,
,

Gość na allegro
ciekawe czemu nikt nie bierze pod uwagę wdowców i rozwodników...chyba nie są już NORMALNI [archiwum x] :classic_cool:...ale wy jesteście beznadziejnie głupie. W waszych ustach "normalny" to synonim głupoty

Gość jaki flakon
wszędzie można takiego spotkać, teraz młodzi faceci wcale nie są tacy chętni do żeniaczki zaraz po skończeniu 21 lat. Ja poznałam faceta 30 letniego (teraz ma 32) i jest super facetem. Kawaler bez zobowiązań, co prawda po 10 letnim związku. Bardzo przystojny i normalny.

Gość fdgdfhgfjghj
rozwodnika? chyba oszalalas ;) ktora by chciala takiego odpadka, chyba jakas zdesperowana, juz lepiej wdowiec ale takich malo w wieku 30 lat ;) skoro ktos sie juz raz rozwiodl to od razu widac, ze cos z nim nie tak

Gość krecisko
marudzisz totalnie kobieto przejdź się w okolicach kopalni węgla kamiennego w okolicach godz. 22 jak chłopaki z szichty wychodzą i posłuchaj o czym rozmawiają i gdy jeden mówi do drugiego, Cześć Mietek, do jutra i złap sobie gryfną na noc to już powinnaś wiedzieć i tak się przygotować wizualnie, żeby wpaść w oko górnika być tą gryfną :)

Gość fdgdfhgfjghj
no super gratuluje ci, ruchacz po 10 latach związku, pewnie byla go rzucila bo nie chcial sie zenic i z toba bedzie tak samo. porucha porucha i za 10 lat nowy model. oblesni są tacy faceci

Gość na allegro
A może to z żoną było coś nie tak? Ale wy macie na wszstko wytłumaczenie...Jakby się okazało, że go zdradzała to znaczy...że coś chyba z nim nie tak skoro go zdradzała:D Jak On zdradził to kurwiarz i coś z nim nie tak...Jak nie mogli się dopasować haraktrologicznie to...coś z nim nie tak bo nie pantoflarz a jak ją bił to też z nim coś nie tak bo sadysta. Jak za dużo zarabiał to meski szowinistyczny świnia bo chciał z żony kure domową zrobić a jak za mało to nieudacznik i alkoholik:classic_cool: POWWODZENIA idiotki

Gość krecisko
nawet nie macie pojęcia kobiety ilu jest samotnych facetów w wieku powyżej 30 lat , którzy już sobie odpuścili związki , ponieważ kobiety teraz mają takie ogromne wymagania wobec facetów i facet sobie mówił, 'gdzie ja do do takiej laseczki, jestem zerem przy niej' :(

Gość a jeden taki
Ja jestem po trzydziestce, wolny, wyglądem nie straszę, na brak kasy nie narzekam. Tylko po co mi ciężar w postaci kobiety? :P

Gość HMS..STRS...Petard
Ja na ten przykład cenię sobie wolność. Niczym nie skrępowaną możliwość robienia tego na co mam ochotę. Uwielbiam niezależność. Takich jak ja jest całe mnóstwo. 30 sto letni facet to jeszcze młodziak ( co innego kobieta ):D Dopiero za kilka lat poszukam sobie znacznie młodszej partnerki. Oczywiście niezależnej finansowo, bo nie zwykłem dzielić się swoimi pieniędzmi:D Pozdrawiam samotne trzydziechy

Autorka ma duże wymagania, pomijając wiek, normalny facet?? normalny facet to jak kobieta które nie gdera po ślubie, wszyscy wiedzą że gdzieś takie cudo jest ale mało kto wie gdzie

Gość taka jedna 30tka
co znaczy "gdera" wg mezczyzn?

Gość na allegro
gdera=marudzi;) A co znaczy "normalny" wg kobiet?:classic_cool:

Gość taka jedna 30tka
zadbany, niezalezny (nie mowie o sponsorowaniu swojej kobiety), nie-mamisynek, nie-narcyz, samodzielny, zaradny, wierny, potrafiacy kochac, przyjaciel

Gość krecisko
a jak ostatnio widać kobiety postawiły wysoko poprzeczkę dla facetów, czy przede wszystkim facet musi być zadbany i mieć kasę i dom oraz porządnej jakości auto ze skórzanymi fotelami , najlepiej kobietom się kojarzy auto Mercedes bo to piękne imię kobiece jest a gdy przeciętny facet jeździ autem marki FORD albo SKODA to wiadomo jest biedakiem a jaki facet ma dzisiaj auto ze stajni Mercedes, wiadomo że taryfiarz albo Mafiozo a kobietom się podobają Gostki, którzy Mercedesami śmigają , więc Kowalski, który z.a.p.i.e.r.d.a.l.a fizycznie za 5000 zł. brutto nie ma u żadnej laseczki żadnych szans, bo dla każdej laseczki najważniejszy jest styl i gostek z Mercedesem choćby na jedną noc aby laseczka poczuła się jak księżniczka z bajki ale księciów ciagle ubywa ale można ich odwiedzać w każdą niedzielę zza kratkami za różne przeboje, więc co , facet w Skodzie , czy facet w Mercedesie ma większą szansę u kobiety ?

Gość mega giga
pwiedz co toba jest nie tak, ze nie masz faceta?bo to,ze jestes sma nie naczy, ze nie ma taich facetow ;) ty pewnie jakas krzywa jestes albo nasawialas sie za mlodu albo nie masz szkoly

Gość HMS..STRS...Petard
autorka zadzierała nosa, względnie szukała księcia z bajki :D

Gość taka jedna 30tka
mozna nie zadzierac nosa i tym bardziej nie szukac ksiecia z bajki i trafiac na dziwolagow

Wchodzi facet do domu, a tu po 20 min już leci tekst 'znów musiałam sprzątać deskę do krojenia z okruchów chleba...' i takie tam pitolenie z niedopieszczenia.

Gość HMS..STRS...Petard
dziwolągów wg. ciebie, czy wg. mamusi? bo to też bardzo ważne

krecisko, wiesz nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, nie wszystkie kobiety są blacharami. Czasem facet oprócz tego, że jest świetnym człowiekiem to jest przy okazji bogaty, nie ma na to reguły. Jakiś czas temu spotykałam się z pewnym facetem - mercedes, własne mieszkanie, własny interes, za każdym razem przyjeżdżał do mnie z kwiatami, przystojny. I co tego jak był tak płytki, że miałam ochotę go pobić? Dosłownie. Ktoś z boku pomyślałby, że trafił mi się ideał bo był bardzo za mną. Nie iskrzyło po prostu, miałam wrażenie, że mam do czynienia z jakimś 15 latkiem.

Gość taka jedna 30tka
a co ma mamusia do tego? nie slucham matki ani nikogo innego. to moj facet i ja mam byc z nim i sie z nim "uzerac" wiec calej reszcie gowno do tego. ja sie innym w zwiazki nie wchrzaniam i nie pozwalam innym na to samo.

Gość HMS..STRS...Petard
bauntyy. Sądząc po tojej twarzy i twoich wypowiedziach- ten facet miał pewnie mercedesa Vito a na pace kwiaty spod folii:D

Gość Uzurpatorka
Pewnie że są tacy faceci! Ja bym nawet powiedziała, że jest ich mnóstwo!!! A takie nie dobitki jak wypowiadający sie Panowie, to oczywiście przeciętni Kowalscy, którym żal d upę ściska, że nie mogę mieć lepszej kobiety, takiej o której marzą - muszą się zadowolić gderającą żonką. I patrzą z zazdrością na przystojnych, bogatych i zaradnych kolegów w mercedesach :P

Gość taka jedna 30tka
a pitolenie z niedopieszczenie to chyba z waszego powodu... poza tym nie kazda leci na kase i tym bardziej fajny wozek.