Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość its a dreammmm

Gdzie znaleźć wolnego faceta koło 30-stki ???

Polecane posty

zostane bezczelnym gnojkiem - wiesz, uznałam, że będę bardziej wiarygodna gdy umieszczę tutaj swoje zdjęcie, nie znałam wcześniej tego forum i nie wiedziałam jak tutaj jest... teraz tak naprawdę to czepianie się i dogryzanie "spływa po mnie jak po kaczce" a miałam już tutaj życzenia wypadku i oszpecenia i takie tam... zastanawia mnie tylko skąd w ludziach tyle jadu.

Gość Hancici
HMS..STRS...Petard ale z ciebie cham! Dziewczyna napewno nie jest brzydka, zreszta po jednym zdjeciu a nawet po siedmiu nie da się pokazac jej całej mimiki, gestów, sposobu poruszania a to ma ogromne znaczenie w określeniu czy ktoś jest atrakcyjny czy nie. Ja widze ładna, usmiechnieta, zadbana i zdrowo wyglądającą dziewczyne. HMS..STRS...Petard czekamy z niecierpliwoscia na twoje fotki :)

Gość HMS...SCRS...Petard
Niedoczekanie. Ponadto nigdzie nie napisałem że jest szpetna. Nie róbcie ze mnie potwora

Gość taka jedna 30tka
jestem za!!! :D

Gość albo tak-albo nie
HMS...SCRS...Petard jesteś yebnięta!

Gość roman z opola
petarda nie pyerdol zioom. nie jedną dziewoje filowałem z rusztowania, i stwierdzam, że ta jest zdecydowanie niekiepska szczególnie na tle różnych kuźwa stomatoloszek i innych takich gadzin kafeteryjnych

Gość onlat30_
beaunty a jestes jeszzce dziewica? szukam kobiety, ktore sie szanuje i sznowala 185 cm 90 kg masy kaloryfer na brzuchu czarne wlosy cera latino wyksztalcenie jak wzrost

Gość ManSinglIII
tez jestemn 30 letnm singlem i mi z tym dobrze. Troche juz zwiedzilem swiata i wiem, ze zycie dopiero sie zaczyna. Jest tyle fajnych panienek na swiecie, Tajlandia, Filipiny, Malezja, Indonezja... ze panienkami z ciemnogrodu juz sobie nie zawracam glowy. Wiekszosc to puste lale, ktore mysla tylko o sobie. Zeby nie bylo, ze jest cos ze mna nie tak. Sam siebie nie bede ocenial, ale wiem ze nie musze sie wstydzic swojej atrakcyjnosci. Ponadtro duzo cwicze wiec fizycznie dobrze wygladam co tez pozwala czuc mi sie komfortowo i zdrowo. Kasa? Rozkrecam swoj biznes, ktory rokuje tez dobre nadzieje. Jak dobrze pojdzie nie bede sie musial martwic, ze mi kiedys kasy braknie. ten tekst kieruje do facetow. NIe martwcie sie. Kiedy 1 raz wybralem sie na koniec swiata zrozumialem, ze my mezczyzni mamy te przewage nad naszymi polskimi laluniami, ze mozemy sobie wybierac panny z calego swiata, one maja tylko do wyboru Amerykancow, Europejczykow i dodatkowo jeszcze murzynow i arabow. W przypadku murzynow i arabow polecam wam szanowne dziunie 1000 pomyslec zanim rozlozycie takiemu nogi. Kiedy my jestesmy nieatrakcyjni dla naszych kobiet, towaru azjatyckiego nie rusza wiec pozostaje im zludna nadzieja na bogatego amerykanca. panowie zostawcie te szmaty kiedys zrozumieja ze lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu, dla Was kobiet pieknych inteligentnych jest cala masa na calym swiecie, ale Nie szukajcie ich w polsce bo sie tylko bedziecie MECZYC.

Gość chyba jestem szczesciara
jak tak was czytam, to stwierdzam, ze mi sie poszczescilo :D mam 24 lata, moj facet 30. nie zamienilabym go na zadnego innego. jest pracowity, zaradny, kochajacy, czuly, troskliwy, inteligentny, ma glowe na karku, zna sie prawie na wszystkim, gotuje, sprzata, przytula jak tego potrzebuje, nie pije, nie pali, znosi moje humorki :D ze swieca szukac. a poznalismy sie przez przypadek :D

Gość chrypa w gardle
onlat30 hahahaha, to było zabawne:D

A moje spelniasz? Masz powyzej 165cm, oraz da sie z toba pogadac na kazdy temat?

onlat30_ Pr0 widze jestes, szacun na dzielni sie nalezy :D.

Gość hmereee
to prawda Biore ślub biore odpowiedzialnośc za to co robie-rozwodzę się-podpisuje sie obiema rękoma pod tym że jestem nieodpowiedzialna i wiem w zasadzie tyle ile zjem. No bo skoro się żenie czy wychodze za mąż to wiem za kogo lub nie mam zielonego pojęcia i świadczy to o mnie nienajlepiej. Skoro wiedziały gały co brały to trzeba powiedziec b,c,d..,..,..,...

Gość ja nie wiem jak tego kawalu
onlat30_ chyba nie jestes za bardzo inteligentna ;-( moze to poprawi Ci nastroj http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/01ecfe7b6 c9ad36f.html znalezione w sieci, nie pytaj jak, jestem jednym z bandy ANONYMOUS takie rzeczy to bulka z maslem. jak jestes jednym z nich to bys znalazl to zdjecie w sieci na zagranicznym portalu i bylaby jasnosc czyje to zdjecie:P,bo to bulka z maslem:D

onlat, inteligencji to akurat brak Tobie sądząc po tym, że lubisz przerabiać fotki innych.

Gość onlat30_
bauntyy nie obrazaj sie :D a te wypunktowania to nie moje wymagania wobec kobiety, zle zoruzmialas. Sorry nie chcialem Ci tez napisac, ze brak Ci inteligencji nie tak mialo byc bo w rzeczywistosci draniem nie jestem. Swoja droga jestes ladna czarnulka i bardzo ladnie sie usmiechasz ;) p.s. naprawilas komputer? Na sesje by sie teraz przydal. Moge pomoc w ramach wirtualnej zgody.

Gość ala525
Do pana Men Singl , dlaczego uważasz , że w Polsce są tylko głupie dziunie , które nie maja zbyt duzo do zaoferowania. Wszedzie są kobiety o jakich piszesz nie tylko w Polsce. Owszem rozumien o jakich typach kobiet piszesz , znam ich duzo ale pamietaj ze nie kazda jest taka sama. Nie kazda kobieta woli isc na solare niz przeczytac ksiazke , nie kazda kobieta ogląda sie panem z bmw czy innej marki samochodem... Ciesze sie ze podróżujesz po swiecie , poznajesz fajne kobiety , rozkrecasz firme itp. Gratuluje , ale bez przesady czy my Polskie kobiety jestesmy gorsze , głupsze itp???Troche czuje sie tym urazona bo za głupia kobiete sie nie uwazam i znam swietne dobrze wykształcone kobiety , które nie maja za szczyt ambicji rozkładanie nóg. Mysle ze trafiałes poprostu zle i dlatego tak zle o nas myslisz.

W naszym kraju jest mnogość wspaniałych kobiet, pięknych, zgrabnych, czarujących, wesołych ale niezwykle trudno je zdobyć :classic_cool:

ManSinglIII Jest tyle fajnych panienek na swiecie, Tajlandia, Filipiny, Malezja, Indonezja... ze panienkami z ciemnogrodu juz sobie nie zawracam glowy. Acha, seks turystyka Ci w głowie, zboczencu jeden :O:O

Gość odrowąż
kobiety mieszkające w miastach od kilku lat nie nadają się do związków nawet stałych, mają inną wyobraźnie o życiu w mieście i często zaczynając w mieście zaczynały od kupna czajnika, szklanki i herbaty bez cukru na początek, za chwilę praca w hipermarkecie budowlanym przez wiele godzin tygodniowo i licencjat a za moment magisterka i zdrowo sobie niosą , facetów mają w głębokim poważaniu z miasta a faceci z miasta mają takie dorabiające się od czajnika głęboko w zadzie i nawet nie nabrały miejskiej kultury, więc niech wracają na wiochę szukać szczęścia do kolesi, którzy terał łykają browar albo pozostaną samotne do końca ich dni i bezdzietne :)