Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość its a dreammmm

Gdzie znaleźć wolnego faceta koło 30-stki ???

Polecane posty

Gość pogrzebany zywcem
baunty czesto trafiam na twoje wypowiedzi i wydajesz mi sie byc bardzo madra kobeitka. a do tego jestes naprawde ladna wiec ze swieczka szukac takiej jak ty. gdybym mial taka kobiete jak ty pielegnowalbym ja i dbal. i nie jestem zdesperowanym prawikiem dla jasnosci :) jestem toba zachwycony ale dzieli nas zbyt duza odleglosc a ja do polski nie zamierzam wracac. oby zdobyl cie jakis facet wart ciebie a nie gnojek ktory bedzie doprowadzal cie do lez nie zaslugujesz na to.

no właśnie też jestem ciekawa tej "miejskiej kultury" poniekąd tyczy się to mojej osoby bowiem mieszkanką miasta jestem zaledwie 3,5 roku ;) oświeć mnie zatem!

Gość pogrzebany zywcem
baunty absolutnie nie dziekuj bo nie dziekuje sie za szczerosc. gdybym byl na miejscu zbieralbym na pierscionek zareczynowy dla takiej kobiety jak ty a nie na nowy sprzet. adios !!

Gość onlat_30
ten anielski usmiech rozmiekczyl moje kamienne serce ;) do tego momentu onlat_30 jeden i ten sam. Powaznie czasami lubie sobie pozartowac, ale nie robie tego nigdy w taki sposob aby kogos skrzywdzic. Sorry za to zdjecie, ale niczego Ci nie chcialem ujac (taka jest meska natura sciagamy staniki) powiesz mi ile masz lat? Komputer naprawilas?

Gość Boematte
do autorki watku mam pytanko,po co ci facet?

onlat_30 - pewnie i tak już tutaj nie zajrzysz, no ale niech Ci będzie. Nie zmienia to faktu, że mi podpadłeś! A co do komputera... to sytuacja bez zmian, co bardzo utrudnia mi teraz wiele spraw.

Gość zwyczajnyy michał
koło 30 obecnie singiel

Gość onlat30_
bauntyy bralbym cie od tylca

Gość onlat_30
widzialem cycki poka jeszcze dupe

Gość onlat30_
rzygam doopom oraz ide poronic murzyna buahhahaha

Gość 30stka na karku
bylam z facetem od 1klasy liceum, rozstalismy sie 8 miesiecy temu. tyle czasu razem. teraz probuje sie odnalezc. on uklada sobie zycie z inna, oszukiwal mnie przez dobry rok. jak dalej zyc?

Gość onlat30_
tak wiele osob teraz bedzie sie podszywac pod moj nick jak powyzej, takze tu juz powaznie nie pogadamy napisz do mnie na thai_man@wp.pl te powyzsze wstawki typu pokaz, bralbym cie sa nie moje, ja jestem ten ktory jako pierwszy podpisal sie tutaj nickiem onlat30_, a dalej nie wrzucal niepowaznych tekstow.

Gość onlat30_
tak faktycznie wyszlo ze onlat30_ i onlat_30 to dwie rozne osoby, pewne jest ze ktos sie podszywal pod moja osobe ale to tylko tam gdzie byly niepowazne teksty, ale ten ...rozmiekczyl moje serce jest moj, napisz na e-mail pogadamy prywatnie

Nie nie Staszku, ja żadnych propozycji składać nie będę, założę się, że pojawi się jeszcze wiele zainteresowanych i na pewno będziesz miał w czym wybierać! :)

Ludzie dajcie sobie spokój z tymi podszywami, przecież to żenua jest...