Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość its a dreammmm

Gdzie znaleźć wolnego faceta koło 30-stki ???

Polecane posty

Gość HMS..STRS...Petard
Możesz to sobie wydrukować i nalepic na czoło:D zwykły rozpęd

Gość taka jedna 30tka
panowie a co dla was jest wazne w zwiazku? nie pytam panow szukajacyh kobiet tylko na niezobowiazujace spotkania w wiadomym celu.

HMS nie znam się i nie wiem jakiej klasy jest ten jego mercedes, mało mnie to interesuje. Nic mu nie pomogło, nawet fakt, że przy nim nie musiałabym się martwić o sporo spraw, którymi martwię się teraz.

Męska rzecz, kwiaty akurat bardzo lubię :) nigdy nie chciałam mieć przystojnego faceta, od początku byłam do niego może nie uprzedzona, ale "miałam go na oku" no i nie myliłam się.

Gość HMS..STRS...Petard
Mnie natomiast interesuje. To bardzo ważne. Zadzwoń do niego proszę i zapytaj. Chciałbym wiedzieć na jakiego mercedesa można wyrwać taką wiejską dzierlatkę.

Gość taka jedna 30tka
wiejska dizerlatka? ciekawe jak sam wygladadsz... dziewczyna jest bardzo ladna a ze nie w twoim typie nie znaczy, ze masz ja obrazac! albo boli cie ze nie leci na kase i efektowne wozki, a sam pewnie nie masz nic innego do zaoferowania

Gość Monikaaaaaa24
ja mam wybitne szczescie do trafiania na takich.. nie wiem czemu . poznaje ich w roznych okolicznosciach

Gość Monikaaaaaa24
w kazdym razie tacy istnieja ;) a czy sa normalni? przeważnie dosc trudni

Gość krecisko
dla mnie jedno jest pewne, jeżeli kobieta ma pewność , że wygląda jak laseczka i czuje się jak laseczka i patrząc na swoich braci, którzy pracują ciężko w fabrykach produkcji samochodów albo w kopalni będzie szukała innego faceta i innego życia , żaden facet pracujący w kopalni tej kobiecie nie spodoba się jako facet dla wielu laseczek szukających szczęścia w życiu to jest zarobek minimum 200 zł. dxiennie i nie ważne jak tę kasę zarobi , czy kochając się z Mafiozem , ze sponsorem albo łapiąc na jedną noc bogatego klienta , kasa jest najważniejsza a nie związek

Gość a ja powiem tyle
jakbym szukała faceta to takiego który: 1. mnie szanuje 2. nie wyzywa 3. jest spokojny nie nerwus 4. potrafi się zachować w towarzystwie byłabym najszczęśliwsza na świecie bo niestety mam przeciwieństwo w domu a jesteśmy 2 lata po ślubie i mamy dziecko, ale peszek:-) teraz już za późno

Gość taka jedna 30tka
nie wiem czy kazda, ale wszystkie jakie ja znam :) ja lubie w kazdym badz razie

Gość kfjsadklf
w dzisiejszym świecie kiedy panuje kult internetu a ludziska wolą godzinami gapić się na zdjęcia na FB i gadać na gg zamiast po prostu wyjść do świata ...niestety jest coraz gorzej z poznaniem kogoś NORMALNEGO czytaj WARTOŚCIOWEGO, UCZCIWEGO O twardym kręgosłupie moralnym... jak dla mnie ..hm...sprawa bardzo bardzo trudna... p.s co jeszcze bardziej komplikuje sprawę? baby...które zwariowały na punkcie kasy, szpanu i wysokich wymagań co niby ten ukochany musi mieć i jak wyglądać / jak się zachowywać żeby PANI RACZYŁA Z NIM BYĆ.....sama jestem babką i w tym temacie my kobiety schodzimy na psy...

HMS na jakiej podstawie stwierdzasz, że jestem "wiejską dzierlatką" jak to nazwałeś? Chodzi Ci o wygląd czy o sposób wypowiedzi? Zawsze byłam zaintrygowana tym, co kieruje ludźmi, którzy oceniają innych zupełnie ich nie znając, nie wiedząc jak na co dzień wygląda ich życie, jakie meli dzieciństwo, jakie są ich obawy etc. Zatem śmiem twierdzić szanowny HMS, iż jesteś żałosny.

Gość taka jedna 30tka
halo halo! mow za siebie! ja nie spadlam na psy, nie mam konta na fb. nk itp. nie lece na kase i fajne wozki

Gość HMS..STRS...Petard
"wiejska dizerlatka? ciekawe jak sam wygladadsz... dziewczyna jest bardzo ladna a ze nie w twoim typie nie znaczy, ze masz ja obrazac! albo boli cie ze nie leci na kase i efektowne wozki, a sam pewnie nie masz nic innego do zaoferowania" Mało wiesz. I bez złośliwości proszę.

Gość krecisko
lubisz dostawać kwiaty kobieto , nie ma sprawy ale co zrobisz z różą czerwoną otrzymaną na randce przy tych mrozach ostatnich, czy będziesz zła na podarunek i czy nie będziesz wiedziała jak różę ratować aby od mrozu uratować ? więc może spotkać się na randce bez róży w zębach ?

Gość taka jedna 30tka
to nie zlosliwosci tylko podsumowanie

Gość taka jedna 30tka
nie lubie kotow. innych zwierzakow tez nie mam. nie mam potrzeby posiadania "zastepstwa dziecka", bo nie mam parcia na dziecko jak na dzien dzisjeszy

Gość HMS..STRS...Petard
To co z tym mercedesem? Dzwoniłaś?

Krecisko, jeśli dostanę różę na mrozie, to przyjdę z nią do domy, podetnę jej końcówki, włożę do flakonu z wodą, dosypię specjalnej odżywki i będę pilnowała by nie uschła. Nie suszę kwiatów - nigdy!

HMS juz mówiłam, że mnie to nie interesuje, poza tym nie mam z tym człowiekiem kontaktu i nie potrzebuję go. Pozostają Ci zatem domysły.

Gość HMS..STRS...Petard
To przynajmniej napisz czy miał kopyto:classic_cool: i alufelgi:D

Baunty ---> nie wiem po co umieściłaś w stopce swoje zdjęcie. Przecież wiesz, że tutaj są same hieny cmentarne albo wilki które tylko czekają, żeby Cię rozszarpać. Odnoszę wrażenie, że poza ładną buzią masz jeszcze trochę oleju w głowie i jesteś dziewczyną, która ma jakiś kodeks moralny.