Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość its a dreammmm

Gdzie znaleźć wolnego faceta koło 30-stki ???

Polecane posty

Bauntyy, dzięki za komplement :classic_cool: Zapewniam, że od urodzenia nie jestem kobietą ;) uuuuuuaaaaaale, nie :) Lubię za to pojazdy okresu PRL :)

Jestem zdziwiona bo sporo osób zamieszcza tu fotki i nie wiem czy każdego bym zapamiętała.

Gość Laska zamiescilas fote
ale nie kazdy takie fotki ;)

Staszek może coś więcej? Co robisz na co dzień? Czym się interesujesz? Co lubisz?

Gość Laska zamiescilas fote
dlaczego nie lubisz? przeciez jestes ladna...

Po prostu nie lubię, jestem dość krytyczna względem siebie więc może dlatego ;)

Gość jdvujdfovndsj ns
Ale zboczyliście z tematu...

Podglądacz, sama siebie tak nie pilnuję :D muszę odnaleźć te topiki i sprawdzić, czy przypadkiem nie wypisywałam tam jakichś głupot :D

Na co dzień kręcę mały biznesik- projektuję budynki i instalacje, tym też się interesuję ;) Lubię herbatę Lipton, kawę Jacobs, Żubrówkę z sokiem jabłkowym no i gołe baby- rzecz jasna :classic_cool:

Zauważyłam, że większość tematów prędzej czy później schodzi na inny tor... wraca się do tematu, ale odskocznie i tak sie zdarzają ;)

Staszku, wszystko niby takie oczywiste :) gdybyś napisał, że lubisz gołych mężczyzn pewnie byłabym w ciężkim szoku :D Liptona też sobie chwalę, od Jacobs wolę Nescafe, gołymi kobietami niekoniecznie się interesuję :P

Goli faceci nie gorszą mnie ;) Więc co robisz Bauntyy, czym się interesujesz i co lubisz? :) Kawę parzę w zaparzaczu, Nescafe nie bardzo się do tego nadaje ;)

Podglądacz gołe kobiety pewnie pojmujemy w innych wymiarach i stąd ta różnica :)

No cóż... obecnie studiuję, pracuję a w międzyczasie staram się nie zapominać o swoich pasjach. Dużo czytam i takie tam ;) w zasadzie jestem typową humanistką, pracę i studia mam odmienne, tak więc jestem przykładem takiej hybrydy ;)

"wolnego faceta koło 30 - stki można znaleźć wszędzie Prawda??? " Wolnego pewnie tak. Autorka jeszcze by chciała, żeby był interesujący ;P

aaa, dobry wieczór wszystkim :P Przepraszam, że od tej grzeczności nie zaczęłam :) O czym mowa? ;) bo nie jestem w temacie ;) o seksie? :D